Мъжът Риби

• 9 531
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
И аз не знам как става така ,че тихомълком те обсебват и започваш да се съмняваш в себе си, но е факт.Все още се чудя доколко е нарочно, доколко е несъзнателно, но едва ли ще се намери толкова откровена Риба, че да си каже всичко, пък и зависи от други фактори.

Не се страхувай да се отдалечиш, ако има нещо между вас живота няма да ви раздели, но далеч от неговото влияние ще можеш да прецениш по-трезво нещата, но стабилност каквато виждам, че търсиш няма да получиш.Те не го могат това.

# 46
По принцип рибите сме много по-емоционални от средно статистическия човек. Възможно е вие да не виждате проблем в дадена ситуация, обаче на нас да ни стане изключително гадно от нещо, което другият е казал/направил. Важи и за мъжете, но пък жените Риби ги разбираме в повечето случаи. Затова вероятно се получават недоразумения с другите зодии.  Rolling Eyes
Сега, относно конкретния господин, пак казвам - НЕ е от зодията. Ако щете ми вярвайте. Познавам, за съжаление, достатъчно мъже с подобно поведение и все от различни зодии. Та за тоя "синдом на плаващия електрон" аз имам две обяснения: или наистина не знае какво иска от теб, или просто иска да се занимава с теб и още n-брой госпожици, но ти си по-сериозна и затова в един момент започва да те избягва.
Ама вярвайте, че е конкретно от зодията.  Wink

# 47
Ами от това което видях, той обича вниманието, но не ми изглежда от мъжете, които излизат с всяка просто че е наранен, наранен, но и не знае какво иска...И аз си мислих, че рибите са емоционални и чувствителни, но след като подарих подаръка - толкова сантиментален и направен за него, а той да реагира така, малко се осъмних Simple Smile Но, наистина ако е писано ще бъдем заедно, ако не здраве да е Simple Smile ще видим, но започна от два дни да ми харесва снимки в инстаграм Simple Smile

# 48
  • Бургас
Живота ме е сблъсква често с опр.зодиии, една от които е Риби, отделно, че астрологията ми е хоби от много години и обичам да наблюдавам.Има си характерни черти за всеки знак, но нещата не опират само до него, има и много други фактори, които влияят и то много.Човека си е типичен двойнствен знак, променлив.Това не значи, че всички Риби са такива, сигурна съм, че има и по-сериозни.Но това, което описват повечето за мъжете от тази зодия се повтаря, значи е доста характерно.

# 49
Искам да споделя, че тъкмо се почувствах по-добре, записах се на фитнес спрях да мисля, и току-що той ми звънна да ме чуе как съм. Казах му че ходя на фитнес, че ще се местя в София, че са ми предложили работа и той вика е супер все хубави неща ти се случват. При него нямало нищо ново, споменах между другото, че другата седмица ще съм в София да гледам апартаменти и първа прекратих разговора като му пожелах хубава вечер и така пак се обърках....

# 50
  • Бургас
Гледай от забавната страна. Grinning  Хубаво си направила  с фитнеса, продължавай в същия дух!

# 51
Да, опитвам се да се правя, че все едно не ми е звънал, иначе аз съм много анализираща и ще започна да си мисля ама сега защо звънна, ама това......нямам думи....

Общи условия

Активация на акаунт