Мъжът Риби

• 9 538
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
И ние имаме връзка повече от 10 години. Има много положителни качества, но си е труден. Може би е до човек, не е от зодията.

# 16
Ani Ta, аз имам малко личен въпрос, ако не ти е приятно, не ми отговаряй. И не искам да прозвучи като заяждане, просто се чудя наистина.
Защо, ако нещата не вървят наистина в една връзка, да се поддържа тя жива, че даже и 10 години. Thinking Видях, в другата тема, че и ти май си риба, та ние, че сме малко мазохистки - такива сме си. Ама чак толкова дълго време... Мисля си, ако на мен ми дойде на главата, няма да издържа, независимо каква е причината да седя с някого. Confused

# 17
Ani Ta, аз имам малко личен въпрос, ако не ти е приятно, не ми отговаряй. И не искам да прозвучи като заяждане, просто се чудя наистина.
Защо, ако нещата не вървят наистина в една връзка, да се поддържа тя жива, че даже и 10 години. Thinking Видях, в другата тема, че и ти май си риба, та ние, че сме малко мазохистки - такива сме си. Ама чак толкова дълго време... Мисля си, ако на мен ми дойде на главата, няма да издържа, независимо каква е причината да седя с някого. Confused

Няма проблем.... това съм го надживяла ..... и връзката в едно семейство няма нищо общо с това какво мислим..... аз за тази болна връзка съм разказвала доста тук из форума... Peace....не защото искам да звучи грубо.... а точно заради това ,че ако давате...един,втори,трети.....шанс и нещата не вървят... да не продължавате да го правите......и това за мазохизма е истина...но докато не  порасне човек и не осъзнае някои неща.....животът ще го научи по трудния начин.... Grinning

А за връзката ми с бившата риба....какво да кажа:.....това написах преди време.... сега пак съм на същото мнение....

Здр. не знам колко опит имам с мъжете риби освен 10год брак с такъв Laughing и баща ми е риби също  и тук-там някой друг познат Very Happy това което мога да кажа от личен опит е,че такова и да ми го подаряват пари ще дам да си го вземат обратно smile3521 по принцип не е хубаво да се говори зад гърба на някой,но не мога да кажа и една добра дума  newsm11.В началото докато те "зарибят" са супер идеални според това което си представяш за една гладко протичаща връзка(знам за рибите че имат силно развита интуиция и правят и действат така както отсрещната страна очаква)но това е само за заблуда Very Happy(поне при мъжете)след това "оооооо горкото"започва се една......постоянни изисквания:все нещо не му изнася мрънкане,мрънкане до безкрай като голямо бебе smile3504.А да не говоря,че грижа за другият не съществува(дори и за детето му) за 12 год(на толкова е дъщеря му)и е купил едно яке и едни обувки Confused Rolling Eyesвсе той е на първа линия и трябва постоянни грижи за него никой друг няма нужда от нищо(пълен егоист)и това не е само в материален аспект,а и в емоционален(което е по важното) и т.н............да не продължавам,че за 10-12-14 год. съм била свидетел и потърпевша на какво ли не.А от друга гледна точка баща ми е една добра душа всеки му се е качил на главата(имам предвид "приятели" и познати )но от това страда семейството му(най вече майка ми)същия като горе посоченият случай.Въобще не може да се разчита на него, прави си каквото иска без да се съобразява със семейството.Не знам може само тези в моето обкръжение мъже риби да са такива,но имам и познати обвързани с риби и те се оплакват(в голяма степен)от такива неща. Дано не съм ти разбила илюзиите все пак ти ще си прецениш по твоята риба. Хората са различни и може просто да не съм попаднала на точният човек.Това е моята гледна точка(от моят опит) не ми се иска да навредя  kiss Обичайте се!!!!! hearts(себе си на първо място и околните) smile3503

Grinning Peace  Heart Eyes

# 18
  • Бургас
Привет и тук!

Има още една такава тема, типично за знака -две теми едновременно,   Party
Каквото и да се каже по темата ще е вярно-хора с няколко лица, а и факта "мъж" добавя допълнително отрицателни точки  Whistling
Тамън пак се ядосвах.

# 19
Случаят на Ani Ta е доста краен. При нас има неща за изглаждане, но има и положителни.
Не мисля, че зодията е определяща за всичко, до човек си е.

# 20
Привет и тук!

Има още една такава тема, типично за знака -две теми едновременно,   Party
Каквото и да се каже по темата ще е вярно-хора с няколко лица, а и факта "мъж" добавя допълнително отрицателни точки  Whistling
Тамън пак се ядосвах.

newsm51.....не се ядосвай...всичко е преходно.... Grinning

# 21
Случаят на Ani Ta е доста краен. При нас има неща за изглаждане, но има и положителни.
Не мисля, че зодията е определяща за всичко, до човек си е.

Peace  bouquet.....така завърших приказката.... Hug

два еднакви живота няма...както и две еднакви личности  Wink Heart Eyes

# 22
Факт, че няма.  Simple Smile
Честно да ти кажа,като описа бившия си съпруг, все едно описа бившия ми приятел и баща ми. И двамата овни.  Laughing
Почвам да мисля, че е от асцедентите. Wink

# 23
Ами не знам от какво е....може би е до човека...и възпитанието....че бившия ми асцендента му беше риби...а на баща ми е близнаци....нищо общо  newsm78  Grinning

# 24
  • Бургас
Напротив, много общо -всичко ще е подвижно е непостоянно.Иначе сте прави само слънцето/зодията/ не може да определи човека, има и други фактори като асцедент, луна,личини планети ,домове и т.н.

# 25
Да като се замисля си права....и двата са двойнствени знака...а и зависи от мног други неща....но така или иначе...не мога да мелям брашното с бившия...убедих се многократно.....е предрасъдаци към останалите нямам....все давам шанс отсрещната страна да покаже нещо положително...няма ли го това..... изгубена кауза...то и за това толкова време загубих да си трова главата Banghead с обречена връзка ...  Grinning..... а баща ми  newsm78....него просто съм го приела...с него майка ми да си троши главата... Grinning Peace

# 26
Моят партньор е риби... Не съм очарована. Малко са глуповати понякога трудно взимат адекватни решения, но любовта е сляпа   chef

# 27
Хех, абе то моят приятел на моменти също не е от най-рационалните или бързо взимащите решения, ама поне си казва:"Нали ме знаеш каква съм риба." И аз като съм риба - еми знам си го! Laughing Напълно съм наясно какво се върти в хаосната му глава. Wink
Иначе не знам дали заради или въпреки зодията, но смея да кажа, че е най-доброто гадже, което съм имала. Всеки си има моментните издънки, но след това си взима бележка, което за мен е най-важно.  Peace

# 28
Здравейте, искам да разкажа моята история, защото имам нужда от съвет! Запознах се с едно момче зодия риби, аз съм дева. Започнахме да си пишем, да се чуваме, разговори с часове, всичко прекрасно. Сякаш имахме едни и същи мисли, сякаш се познавахме от години. Всичко ми споделяше, както и аз на него. Той обаче ми каза, че приятелка не иска, което мен ме устройваше, защото думите с действията нямаха мн общо. Все пак ми обесняваше къде е с кой е, когато излизаше вечер ако случайно е късно като се прибере ми пишеше смс....Просто всичко, което съм искала. Когато се срещнахме с него той беше така да се каже в лека депресия, след края на връзка...Но в последствие започна да се оправя. Интересното при него беше, че уж е със самочувствие за себе си, а някак си неуверен. От вътре ми идваше заради два повода празнични му подарявах подаръци и тъй подобни неща, исках да го глезя. В един момент започнаха някакви фалшиви профили да ми пишет, да ми влизат във фб, обиди, уж следяне. Той полудя. Направо като луд стана. Но, връзката ни си беше добре. Докато един ден, докато си говорим по тел., той ми казва, защо ми пишеш във фб и аз му казах, че не му пиша.Тези хора бяха влезнали в моя фб и му пишеха, от което дори ме накара да ида в полицията. Бях. Полудях. Но, от тогава държанието му се промени, каза, че не можело да си говорим по 3-4 часа не било нормално. След което спря да ми споделя, супер студено държание. Докато след 2 дни аз получих в моя фб съобщение все едно е той и го налях, след което му звъннах и той започна да ми крещи как съм можела, да си пиша каквото искам и тъй подобни неща. Но, продължихме да се чуваме, макар и студени отношения. Имам чувството, че той се осъмни в мен, все едно аз си пиша и се самообиждам. След което се разбра, че е мой обожател с негова обожателка как са се намерили не знам, казах му и му казах, че съм споделила с един приятел, от което той започна споделяш с някакъв си вместо на мен да кажеш ала бала.....пак ме навика...след което продължихме. Видяхме се, но се усеща някакво напрежение. След което аз полудях и му писах 85 съобщения във вайбър как се чувствам, обвиних го.....и така. След което той ми звънна, сигурно да ми се накара, но аз не вдигнах. После нито аз, нито той ми звъня. Това става понеделник, в петък ми пише смс как съм всичко дали било наред, пописахме си малко, след което събота аз му позвъних и го поканих на кафе, но той каза, че е на някакъв празник и може да дойде за по цигара. Дойде, но супер студен и аз го питах, че няма грам емоция и той ми каза, че свършил с емоцията, защото ставало глупости. И аз му се извиних и той като полудя, как съм можела еди какво си да му пиша, никой нямало да ме траел, и тъй подобни неща, на които си мълчах. И накрая си тръгнах. След което му писах, че е прав за всичко, че ми е било приятно, че сме се запознали, но май ще му е по-добре без мен, така че няма да го притеснявам и му благодаря за прекрасните месеци. И пак се извиних. След което той ми писа, че нямало проблем, не се бил сърдел, нищо не било станало и ми зададе въпрос...От което минаха 2 дни не ме е търсил и аз съм супер объркана не знам как да се държа какво стана, какво да направя?

# 29
  • Бургас
Бягай...и се радвай,че не те търси.Съмнявам се обаче, че толкова лесно ще те остави.Пуска ти нишан и се отдръпва-така ще бъде винаги.Казвам го от личен опит.Не е лесно, освен ако и ти не ги владееш тези номера.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт