Видях, в другата тема, че и ти май си риба, та ние, че сме малко мазохистки - такива сме си. Ама чак толкова дълго време... Мисля си, ако на мен ми дойде на главата, няма да издържа, независимо каква е причината да седя с някого.
Видях, в другата тема, че и ти май си риба, та ние, че сме малко мазохистки - такива сме си. Ама чак толкова дълго време... Мисля си, ако на мен ми дойде на главата, няма да издържа, независимо каква е причината да седя с някого.
....не защото искам да звучи грубо.... а точно заради това ,че ако давате...един,втори,трети.....шанс и нещата не вървят... да не продължавате да го правите......и това за мазохизма е истина...но докато не порасне човек и не осъзнае някои неща.....животът ще го научи по трудния начин.... 
.В началото докато те "зарибят" са супер идеални според това което си представяш за една гладко протичаща връзка(знам за рибите че имат силно развита интуиция и правят и действат така както отсрещната страна очаква)но това е само за заблуда Very Happy(поне при мъжете)след това "оооооо горкото"започва се една......постоянни изисквания:все нещо не му изнася мрънкане,мрънкане до безкрай като голямо бебе smile3504.А да не говоря,че грижа за другият не съществува(дори и за детето му) за 12 год(на толкова е дъщеря му)и е купил едно яке и едни обувки Confused Rolling Eyesвсе той е на първа линия и трябва постоянни грижи за него никой друг няма нужда от нищо(пълен егоист)и това не е само в материален аспект,а и в емоционален(което е по важното) и т.н............да не продължавам,че за 10-12-14 год. съм била свидетел и потърпевша на какво ли не.А от друга гледна точка баща ми е една добра душа всеки му се е качил на главата(имам предвид "приятели" и познати )но от това страда семейството му(най вече майка ми)същия като горе посоченият случай.Въобще не може да се разчита на него, прави си каквото иска без да се съобразява със семейството.Не знам може само тези в моето обкръжение мъже риби да са такива,но имам и познати обвързани с риби и те се оплакват(в голяма степен)от такива неща. Дано не съм ти разбила илюзиите все пак ти ще си прецениш по твоята риба. Хората са различни и може просто да не съм попаднала на точният човек.Това е моята гледна точка(от моят опит) не ми се иска да навредя kiss Обичайте се!!!!! hearts(себе си на първо място и околните) smile3503

.....не се ядосвай...всичко е преходно....
.....така завърших приказката.... 
с обречена връзка ...
..... а баща ми
....него просто съм го приела...с него майка ми да си троши главата...

Препоръчани теми