Не съм сигурна, че разбирам моя мъж зодия Риби. Не знам дали е от зодията или той си е такъв. Много затворен. Не показва емоции. Направи безумни неща, за да сме заедно и сега, 10 години по-късно, е много различен.
Споделете нещо за вашите.
. Иначе е романтик и много жертвоготовен, винаги оставя себе си на заден план. Иначе за мен тази зодия са най-големите добряци и страшно много държат на справедливостта. И именно заради повечето черти на тази зодия исках и детето ми да е такава, и така се случи
.
. В смисъл за толкова време и ти си различна предполагам, хората с годините се променят
.
Много си го обичкам! Не е от хората, които се оплакват. Работлив е! Ентусиазиран е за всичко, което му предложа (е , ако е за чистене може и да иска да го отложи). Не му се свидят комплиментите, много е романтичен и обичлив! Страшно много говори.
Не знам вашите как са, ама милото , когато подхване някоя тема, може и да не спре да говори и 1 час. Доста разтяха, макар да може да се изкаже и с 2 думи
. Ама пак и го обичам де!
-много време е това да се живее с такъв тип човек. Не знам дали бих го търпяла....
-много време е това да се живее с такъв тип човек. Не знам дали бих го търпяла....
Щом дори моето мрънкане търпи,трябва да му се даде медал
От няколко месеца съм с приятел - риби. Интересна комбинация сме, че и аз съм риба.