Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Ан че страхотен резултат   bouquet, ето друго си е когато фактите говорят

Лисичеке - позволени са

# 646
An.che, браво бе момиче  Shocked Много добре си се справила за тези 3 месеца  Hug
Лисче, ами те и другите момичета писаха, аз лично съм правила 5 дена ударна, верно, че имаш повечко да свалаш, но все пак няма смисъл да са повече от 6-7 дена. Виждам, че вече ти се хапват зеленчуци  Laughing ще са ти по-вкусни от преди  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 23:19 от katti79

# 647
добър вечер момичета от мен
днес отчета ми е
закуска - овесени трици с кисело мляко
обяд - две консерви риба тон
вечеря - 1/2 печено пиле 2 сварени яйца
2 кафета с подсладител и 4.5 литра вода

пожелавам на всички приятна вечер  Hug Hug Hug Hug

# 648
Ан.че   bouquet супер!

# 649
Диана,аз мисля,че ти е добре менюто.Къде я побра тая вода  Shocked.Предполагам си била дежурна в 00.

# 650
diana_m -многоо ти благодаря  bouquet,и при теб ще има страхотен резултат,
успех ти желая от сърце!Това,което днес си хапвала,мисля,че е добре като количество и състав!
bub.ka,и твоите -20 кг.са отличен резултат,ще успееш до края,убедена съм! smile3525
maikinatati   newsm51,твоите снимки бяха, а и сега са доста силен стимул, много ти се радвам! Hug
katti79,и на теб благодаря за отзивите! thumbsup
aleeks  Flowers Rose Flowers Rose

Момичета Hug Hug Hug,БЛАГОДАРЯ ВИ!!!-страхотна подкрепа,дадахте ми сили да продължа!     bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:00 от An.che

# 651
Диана менютото е идеално.

Ан  че   smile3501 твоите снимки дават сили на много момичета да продължат а на теб трябва да дават още повече! Успех ти желая до края!

# 652
    Ан че,моите са отдавна-28 кг. за 8 месеца,сега задържам,но не се притеснявам.Започнах от 123 кг. в момента съм 95 има-няма остават още 15-20 кг.не се вманиячавам колкото-толкова.По-важното е че се чувствам добре,въпреки препятствията-не се предавам

# 653
Диана,аз мисля,че ти е добре менюто.Къде я побра тая вода  Shocked.Предполагам си била дежурна в 00.
не дежурна направо никой не са добра до 00 от мен  rotfImao rotfImao rotfImao
иначе радвам се че ми одобрихте менуто  Whistling Whistling Whistling

# 654
Страхотни снимки, момичета!  Crazy Като гледах снимките ви се сетих за първото ми дюканстване - те ми дадоха кураж да започна - просто ежедневно разглеждах постигнатите резултати и един ден просто си напазарувах режимности Mr. Green Супер сте - продължавайте така да мотивирате!  Hug
Колкото до гостуването на пловдивчанки - май месец ми е доста сложен - цялата рода са рожденници. Датата 13 е запазена за мъжо  Embarassed Страшно ми е криво, че все ви изпускам, но обещавам през свободните майски дни (ако искате, разбира се) да спретнем едно следобедно кафе някъде - времето е вече за навън  smile3525

# 655
Прави сте момичета ,че е нормално да задържам ,но нали знаете за човешката алчност.Все искаме още и още Grinning.Пък и имам още доста до целта и знам че сега темпото няма са е същото Cry.
An.che страхотна си .Успех и за напред Peace!
dodojoro ,аз също съжалявам ,но кафенцето ще си го уговорим ,когато ти си свободна Peace.
Фрешчето, да не се спотайва  Laughing!Все се разминаваме с тебе.

# 656
almeg а я кажи от края на 3 месец колко ти се разшириха дрешките - хапсолютно съм сигурна че см намаляват. Пожелавам кантара съвсем скоро да те изненада с -2 кг наведнъж

Пак съм аз,но да не оставят висящи въпросите Heart Eyes .
Дрехите ги поднових изцяло.Даже в неделя се сдобих с нови пърцалки . Старите нямаше как да ги нося.Рискувах да ми се свлекът от д...то и то без да усетя Joy!Благодаря ти за пожеланието -да ти се връща smile3533!

# 657
gelinda   bouquet,дано да помогнат на новодошлите момичета,така,както са помогнали на мен снимките на момичетата от форума,постигнали прекрасни резултати!
Качвайте снимки,страхотно помагат,казвам ви го от личен опит! People Angel People Angel

bub.ka ,супер,-28 кг.е много! newsm10Освен това,много е важно човек да се чувства добре,да му е комфортно и спокойно.Аз например,когато психически не съм във форма,трудно,много трудно спазвам режим.Важно е битката да продължи,както се вижда,резултатите са на лице,по-бързо,или по-бавно,важно е да се стигне целта!

almeg ,и на теб благодаря за подкрепата!  bouquet

# 658
Лека вечер!Мименсита,извинявам се за последователните постове,вземам си забележка  bouquet.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 23:33 от aleeks

# 659

Общи условия

Активация на акаунт