Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 691
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
aleeks  Sad само аз не можах да те видя.Къде е паролата.Аз ли не я видях  newsm78

# 676
Здравейте, красавици!   bouquet Ей така харесвам темата - пълна с усмивки и снимки със стопени килца! Днес и мен ме зарадва Кантарев, ама това -500 г не е затвърдено и линийката няма да променям  Wink ще почакам още малко...
Mimensita, GalaEluard, аз тази събота мога за кафенце, ако се организира нещо -  ще се включа  Hug Само свирнете  Hug
Усмихнат ден желая на всички  newsm68

# 677
Добро утро,желая ви ден изпълнен само с положителни емоции HugСъгласна съм с Гала,че спортуването е за малко по-късен етап в Режима,когато сме вече на финалната права.Майки 193113.Хайде момичета мощно водопиене,там е разковничето.А за хитринките с една ръка и един гипс гласувам :peace:http://aleeks.snimka.bg/other/oh.672617.27008861

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 09:47 от aleeks

# 678
aleeks  моля дай и линк към снимките

# 679
      Алекс,та кой,викаш има проблеми с теглото на снимките?Ти си просто прекрасна!!!!

# 680
  • Русе
Че Алекс ти си бомба направо Simple Smile
Да май тайната е във водата, затова аз пък днес съм решила да броя колко пъти ще отида до ВЦ докато съм на работа  hahaha
За сега съм си изяла триците + 2 телешки кюфтенца преди малко и 1,5л вода и три пъти до ВЦ за 40 мин.Деня е дълъг, не ми се мисли до вечерта  hahaha

# 681
Здравейте красавици! Simple Smile майко, цял ден да не вляза вчера и сте изписали 6 страници  Grinning определено ме заредихте с добро настроение и кантарев е милостив към мен за 2 дни ударна имам -2 кг. Пу пу да не се урочасам. baby_neutral дано дано да се задържи така и да свалям така Simple Smile наистина разковничето е във водата. Пия по около 2 л. на ден, което за мен си е голямо постижение и съм много доволна
Mimensita наистина ли не е режимна според теб тази салата - тя беше само с пиле (даже без кожи) и малко кис. краставица (нали е позволена - като" подправка" де). Та кажи ми моля ти се, че мислех на нея да карам когато не съм подготвена.  Sad
Лелеле как се смях на това  с циците  Laughing Ама е нормално де, какво да се прави. На мен предния път ми се постопиха, ама се чувствах невероятно (като Господ дето се вика)  Heart Eyes
Относно зеления чай - видях, че е споменат на няколко места. Вижте си как ви действа, че на мен ми докарва направо неописуеми болки в корема и ако имам проблем нататък ще питам за други съвети Simple Smile  Ама да не ви стряскам де, не съм чувала други хора да се оплакват...
А за закуската има една каша, която много харесвах докато бях първия път на режима, има я в книгата - с пр мляко, трици и подсладител е и много ми хареса.
Desitka и an.che момичета страхотни сте  Shocked направо ми не можах да повярвам страхотни промени за  по няколко месеца smile3525 браво, браво , браво!!! smile3525 smile3525

# 682
  • Русе
и аз и аз имам такива болки от зеления чай, но само първия ден.
Но съм решила да не използвам никакви такива неща за ВЦ-то а да си пия чорещата чаша вода на гладно и да си ям триците, в ПЗ дните зелената салата върши същата работа.
Аз винаги съм има проблем с ВЦ-то и все съм била на зелен чай, но пък това не е нормално.Говоря за цял живот  и затова се опитвам да намеря друг начин Simple Smile

# 683
и аз и аз имам такива болки от зеления чай, но само първия ден.
Но съм решила да не използвам никакви такива неща за ВЦ-то а да си пия чорещата чаша вода на гладно и да си ям триците, в ПЗ дните зелената салата върши същата работа.
Аз винаги съм има проблем с ВЦ-то и все съм била на зелен чай, но пък това не е нормално.Говоря за цял живот  и затова се опитвам да намеря друг начин Simple Smile

аз също съм с проблемно ВЦ и да от време на време прибягвам до зелен чай защото имаше миналата година един случай при който около месец и кусур не бях посещавала ВЦ-то и за малко в болница да ме вкарат. Да си кажа и че от началото на диетата при тази вода /за водата съм чела че по естествен път ти регулира метаболизма/ нямам проблеми. Може би се дължи и на триците, но за момента нямам проблеми.

# 684
Добро утро!
Не знам къде другаде да публикувам връзката към официалния on-line shop за "разрешени" продукти по Дюкан. В английската версия пише, че доставят и до Бг. В описанието на продуктите има дори в коя фаза и по колко могат да се ядат.
http://www.mydukandietshop.co.uk/
Предварително се извинявам, ако прилича на реклама или вече го има публикуван някъде.

# 685
  • Пловдив
Здравейте прекрасни дюканки !

Ако има среща следобед в събота- аз съм на линия !

Чакам да пишете в темата- GalaEluard - действай !

# 686
  • GYM
Здравейте прекрасни дюканки !

Ако има среща следобед в събота- аз съм на линия !

Чакам да пишете в темата- GalaEluard - действай !
Дано приемате четвъртофазнички ( е, поопущили се малко Embarassed), щото смятам и аз да додА Laughing

# 687
Привет,прекрасници  Hug
Само мнение да изразя за водата - това е най-големия помощник при свалянето на кг. - но не бива и да се прекалява с нея,особено във вечерните часове,и то не заради нощното ходене до WC,а по-скоро заради това,че късния водопой,често води до задържане на тегло,а понякога и + ... съчетанието на по-пикантна,по-солена манджа,разбира се режимна и обилното количество вода в късните часове,дава не винаги очаквания минус... поне това при мен ... говоря само от опит... иначе като количество вода ,не падам под два литра на ден и тук таме някоя кола-лайт,етър на горна баня,че много го либя,отделно кафета и чайове...
Спорта-някой питаше - спорта стяга ,от него не се сваля ,колкото кожата се събира,мускула се стяга,тялото се оформя ... аз лично си бях обещала ,че когато стана двуцифрени кг,сиреч 99,8 ,започнах да спортувам... около 85 кг задържах два месеца и аз подобно на Гала установих ,че трупането на мускулна маса води до задържане и леко покачване ... с времето ,този факт се нормализира ... така,че мен ако питате - спорта и водата са две от хитринките ... и в тази връзка ,нищо прекалено не е добро - Гала-радвам се,че си решила да намалиш крос тренажора - 20км и отгоре е доста сериозно трениране,а отделно и тежестите ... и ако приемаш съвет,разнообразявай типа на движение  и трениране - гимнастика у дома,пълно е с варианти, крос тренажор, малко плуване,малко танци,каквото ти е на душа и сърце,но разнообразието прави чудеса  Peace
aleeks-поздравления ,постигнала си чудесна визия   bouquet
Здравейте красавици! Simple Smile майко, цял ден да не вляза вчера и сте изписали 6 страници  Grinning определено ме заредихте с добро настроение и кантарев е милостив към мен за 2 дни ударна имам -2 кг.
Който повече се смее,по-лесно слабее  Wink
Лек,усмихнат и отслабващ пролетен ден желая  Simple Smile
ПС: Лилов11 - отивам да гледам сайта  Peace

# 688
Оооо супеер Simple Smile
Ами да бием камбаната за пловдивска съботна среща  newsm78 На мен ми хареса в Симфония, какво ще кажете за там да речем 16ч.
velvetvoice ама разбира се, че приемамее  Grinning колкото повече толкова по-весело  newsm68
lilov11 Simple Smile този дюкански шоп съм го гледала, но не ми се дават 30 паунда за доставка до 1кг.  Cry Последно като гледах дори и да си поръчаме няколко човека повечко неща пак ни излиза доста солено доставка до 10кг. беше над 200 паунда, което лично за мен не е възможно финансово. Та ще си карам на ограничения и това, което се предлага на нашия пазар + малко екстри от немско, когато мъжа ходи командировка Simple Smile
Проблема с ВЦ се решава с чаша доста топла вода всяка сутрин на гладно Simple Smile От година и нещо спазвам това правило и нямам проблем Simple Smile
mirka75 ооо даа съгласна съм на 1000% с теб, всяка седмица сменям упражненията, правя си и танци сама  Joy, но тренажора ми е по-скоро да си създам навик за тренировка, да науча тялото да си иска редовното движение. И се получава, когато не съм правила тренировка не ме свърта, дори онзи ден мислех да мързелувам и да не правя нищо, но минавайки покрай тренажора не се стърпях, направих 10км. и се успокоих  Joy Водата като се стопли без да се насилвам я увеличавам, средно си пия по 3л., но аз го правех и преди да започна режима, сега лятото достигам и до 5л. НО ХОРАТА, КОИТО ПО ПРИНЦИП НЕ ПИЯТ МНОГО ВОДА ДА НЕ СЕ ХВЪРЛЯТ ДА СЕ НАЛИВАТ! Всеки сам ще усети колко вода му е необходима.
aleeks, не знам как си изглеждала преди, но сега си супер готина   bouquet

# 689
Явно съм задържала вода, тъй като след един абсолютно безсолен ден съм -1.000 кг и вече видях 6-чката!  Crazy Милата ми тя, колко ми липсваше...  Rolling Eyes Дано оная пуста 7-ца да не я виждам никога повече в началото  #2gunfire  Laughing Laughing Laughing И дано и утре да се продължи минусуването, та вече да не ме е срам и да си сложа линийката.
И благодаря за споделеното трикче за водата. Имах проблеми, май от самосебе си се изчистиха, но за друг път ще знам.
Да ви питам на вас как ви действа течния парафин?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт