Отговори
# 720
  • Велико Търново
Привет на всички!  Simple SmileИмам въпрос, относно миди! Днес ми донесоха 4 кг пресни миди. Мога ли след като ги сваря да ги замразя за по нататък? Благодаря ви предварително! Hug

# 721
  • София
Здравейте ,искам да помоля за изпитана рецепта ,за кюфтета с бял сос  Grinning .

# 722
  • Бургас
някой ползвал ли е такава форма за кекс?
http://reno.bg/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab3 … 5/v/4/v410004.jpg
по-бавно ли се пече в нея, не се ли разкапва кексът като се вади, лесно ли се чисти?

# 723
Здравейте ,искам да помоля за изпитана рецепта ,за кюфтета с бял сос  Grinning .

Правя ги по рецептата на Гуинет, вкусни са, вкъщи ги харесват. Peace

# 724
Благодаря ви, ще направя чийзкейк   bouquet

# 725
Привет на всички!  Simple SmileИмам въпрос, относно миди! Днес ми донесоха 4 кг пресни миди. Мога ли след като ги сваря да ги замразя за по нататък? Благодаря ви предварително! Hug

За можене - можеш. Аз лично, обаче, бих ги замразила сурови, щом се налага.  Peace

# 726
  • Велико Търново

За можене - можеш. Аз лично, обаче, бих ги замразила сурови, щом се налага.  Peace

Те сурови като се замразят няма ли да умрат  newsm78

# 727
  • Варна

А като се сварят? Тогава живи ли остават? Laughing Може и сурови, и варени да се замразят.

# 728
  • Велико Търново

Благодаря!   bouquet Ще зная за следващия път!  Simple Smile
А като се сварят? Тогава живи ли остават? Laughing Може и сурови, и варени да се замразят.

# 729
  • Варна
Вече 5 години подред замразявам миди за зимата. Варя ги, почиствам ги и после ги слагам в кутии от сладолед покрити с бульон от варенето. Аз лично не бих замразила сурови.

# 730
 newsm03 newsm03 пък аз съм имала честта да получа от тези кутии и не само още дишам, ами  им се и наслаждавах  Heart Eyes Емке   bouquet

# 731
Кой ще даде идея за останали кексове?
Случката е такава, че ми остана един ( цял ) и половина кекса. Бяха в хладилника, та са в добро състояние ( вкусово ), като изключим колко твърди са. Половинката кекс нароних на трохи, и направих някакъв своеобразен чийзкейк от тях в чаши, със заквасена сметана ( със пудра захар ) и сладко отгоре.
Това хубаво!
Обаче нали се сещате, че използвах минимално количество от трохите? Останаха ми тонове от тях! Намерих рецепта за някакви cake pops ( като близалки, не знам как се превеждат ) в една от темите. Ще ми се обаче и други идеи да получа. Ако не ще направя няколко огромни "чийзкейкове"  ooooh!

# 732
  • Ispania
Vanja77, много, много ти благодаря Hug. Веднага отивам да го правя Mr. Green.То4но като за мен.Бьрзо и най-ве4е лесно Crazy.
Мерси Hug

# 733
  • София
Кой ще даде идея за останали кексове?
Случката е такава, че ми остана един ( цял ) и половина кекса. Бяха в хладилника, та са в добро състояние ( вкусово ), като изключим колко твърди са. Половинката кекс нароних на трохи, и направих някакъв своеобразен чийзкейк от тях в чаши, със заквасена сметана ( със пудра захар ) и сладко отгоре.
Това хубаво!
Обаче нали се сещате, че използвах минимално количество от трохите? Останаха ми тонове от тях! Намерих рецепта за някакви cake pops ( като близалки, не знам как се превеждат ) в една от темите. Ще ми се обаче и други идеи да получа. Ако не ще направя няколко огромни "чийзкейкове"  ooooh!

Може да използваш тази рецепта:http://vkusotia.com/?s=recipes&p=recipe&rid=2049
Вместо хлебни трохи, употреби тези от кекса.

# 734
  • София
Vanja77, много, много ти благодаря Hug. Веднага отивам да го правя Mr. Green.То4но като за мен.Бьрзо и най-ве4е лесно Crazy.
Мерси Hug
Val, радвам се, че съм ти била полезна! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт