ЗАНИМАНИЯ С 10-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 814
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Да де, ама какво им е от магазина? Нямаме пазар наблизо, за жалост, иначе и аз бих предпочела домашна продукция.

# 346
  • Berlin
Зехтинът имам спомен, че е по-трудно смилаем, макар че някои може да го предпочитат. Малкия съм решила да го черпя масло Президент, когато започна.
Аз в началото на седмицата въведох овес и сега има пъпки по корема, ситни червенички и го спирам засега. Tired

# 347
 Laughing Почерпи го. Ти изчакваш с млечните, така ли?

Със зехтина нямаше никакъв проблем доскоро, съвсем охотно хапваше пюретата. Даже като го въведох, с по-голям апетит започна да яде, дотогава бяха някакви голи зеленчуци, то кво да им харесаш.

# 348
Здравейте - изписали сте доста, но успях да ппрочета всичко. Напоследък не се организирам и не остава много време за тук Sad Стани, отиди вземи храната, после разходка, къпане айде по леглата и докато издомакинствам пфууу.
Честито зъбче на Мими   bouquet
Аз пюрета купувам освен изброените на Бебивита и Гербер.
Дано Лора хареса кухнята. Аз претърпях провал с Нан 3 , той е от 10-я месец ама няма нищо общо с другите млека един мазен и по-гъст идва. Сега пак сме на 2-ка. Дидко направо го плю. Трябва да разбера Нестле Джуниър дали е пак така, че иначе не знам докога ще пием все 2-ка.

# 349
  • Berlin
Ами дадох сирене преди 3 седмици и нямаше реакция. После си викам айде, глутена и дадох овес и му излязоха пъпки и сега няма да въвеждам нови неща 5-6 дни.
Devil, да няма някаква добавка 3ката ви? Защото напр. Лактана 3 е с ванилия и портокал май, нещо такова.

# 350
  • UK
Добър вечер!
Честито зъбче на Мимето!
Да му мунават бързо на Павел пъпките. Сигурна ли си, че е от овеса? Може да му е било топличко.
Пуц браво , че си  хванала цаката, на Кицения апетит. Дановсе така хубаво да си хапва пюренцата. И на Ани и харесва маслото, отдавна не съм салгала зехтин в пюретата и.
Скоро не съм купувала на Хип пюрета, иначе взимам на Гербер, Бебивита, Сънвал. Взех на Овко био спанак, много е гадно, едно изяде малката , имам още едно, но няма да и го давам.Вече  зеленчукови не купувам , само месни. Peace

# 351
  • Berlin
мама на Ани, по корема и по-нагоре са, ситни червенички, тук -там големи петна. Не са от претопляне и се появиха 2-3 дни след започването. Досега не е имал пъпки след започване на нова храна, така че предполагам, че най-вероятно е от овеса. Ще изчакам да минат и по-нататък пак ще го пробвам.

# 352
Ехоу!
Абс, дано не е реакция към храна. Но наистина засега преустанови въвеждането, за да разбереш къде е проблемът. Аз днес си направих овесени ядки, направих малко и на Кокчо и той взе, че хапна 2-3 пъти и после както му стана навик, извъртя глава. Цял ден беше супер, играеше си, смееше се на едро. И изведнъж като почнах да го приготвям за излизане, стана лоша картинка. Беше се наакал много, свалям памперса и той директно се затъркаля по спалнята, а бях махнала чаршафите, че ги сменях и омаза белия матрак, свива краката, после с крака размазва, сяда.. не знаете за какво иде реч... Доплака ми се. Оправих го него, матракът очевидно ще го чистим на химическо. Но после се гоним из цялата спалня, за да сложа памперса. Това добре. След това из целия апартамент, за да го обуя. Накрая докато аз се оправя, започна да надува свирката, защото беше вече 15ч и много му се спеше. Голямо шоу. Излизаме, докато минем 200м, вече 3 пъти си беше събул картонените обувки. Побърка ме и не се овладях, пуснах и аз басовите струни... След като поспа, беше супер, но преди малко с викове се приспахме, защото изведнъж го хванаха зъбите и стана цирк... Почна да гризе агресивно играчките, да си хапе пръстите и да пищи, за капак ме нахапа по гърдите и се наложи да се скарам и да го зарежа да си поплаче, за да разбере, че е направил грешка. Та накрая се гушкахме и плака, аз пеех "Хубава си, моя горо" и заспа...
Иначе все така кашля рядко, за целия ден има-няма 5 пъти се е изкашлял, но просто е хъркаща кашлицата и не може да изхрачи това, което го затлачва.
На гостито му дадох постни кифлички - яде от тях, както и парченце домат. Явно хранителната стачка е към край Simple Smile
Мъжо явно е решил да съгреши по време на пости и пак ми прилага еротични хватки, ама аз съм непреклонна  #2gunfire

# 353
  • Sunshine state

Добро утро!  bath
Вчера имахме много натоварен ден.Моите колежки ме изненадаха изключително приятно с подарък за Лорито.Взели са й кола за бутане с крачета. Heart Eyes
Още не я бута,но подскача отгоре и натиска клаксона. Laughing
На обяд не ми яде мусаката от тиквички,която така старателно приготвих.От кисела хапна малко.Направих го с компот от сливи.Тази нощ се събуди в 3ч. за мляко,но още не е станала. Simple Smile
Днес за обяд пак ще се мъчим с въпросната мусака. Rolling Eyes Утре ще вземам кухня,че нали една приятелка ми остави нейни купони.Седмицата ни ще бъде ужасно натоварена и не знам дали ще се справя с всичко-във вторник ще ходя на фризьор,в сряда ще се пазарува и ще пека курабии,в четвъртък ще боядисваме яйца,в петък заминаваме за Х-во. Crazy Лошото е,че мъжът ми е 1-ва смяна и всички тези дейности ще се извършват след 15:30ч. Party
Ставам да си пия кафето.  bouquet

П.П.Девил,защо не си карате на 2-ка до 1 годинка,а после да минете на 3-ка?Можеш да смениш НАН-а с друго мляко.Ние го сменихме,след увеличението.Сега е на Babylove BIO,определено се харесва,няма разлика в разтварянето и е по изгодно-600гр. за 10.49лв. Peace

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 14:19 от Pupitka

# 354
Юхуу, добър ден!

Майче, какъв ужас с матрака.  Confused Все успяват да направят белята така, че да причини максимални щети.  Laughing

Моето досега добро момиченце май минава в господарски режим.  Twisted Evil Крещи ядно, когато излизаме от стаята, като ѝ се вземе от ръцете лъжицата или пък ако изобщо не ѝ я дам. То е рев, то са сълзи, ще кажеш, че жива я дера.

Ах, сладка Лора.  Hug

Добре, че ме подсвети, Пупи, отивам да направя списъка за великденско пазаруване. Може тази година и аз да боядисам яйцата в четвъртък, а в събота да се занимавам с козунака. Този път мисля да изпробвам класическата рецепта, досега правех една френска много лесна, но сега искам конци.  Mr. Green

# 355
  • Sunshine state
И аз имам една много лесна рецепта за козунак,но честно казано няма да имам време за него.Трябваше да избирам м/у курабии и козунак и избрах курабиите. Simple Smile

# 356
Ние сме всеотдайни любители на козунака.  Mr. Green

# 357
Добро утро!
Ние все по старому. Ревахме и се драхме снощи. Будеше се милион пъти и така... Зъбите са ужас, подути, аха да пробие. Ама преди седмица като бяха натиснали, пак бяха така, пък Sad(
В момента бута холната масичка, нали е на колелца. Разхожда я из цялата стая, много е смешен, къде ли не я премести вече  Joy
Пупи, много ти е сладко това Лори с тези бузи  Hug
Аз, бай дъ уей, празнувам имен ден днес. Та да ви почерпя:

# 358
А! изненадващ имен ден. Да си жива и здрава!   bouquet А по каква линия празнуваш днес? Свикнах някак, че Мирите празнуват на моя имен ден, та ми е любопитно.  Mr. Green

# 359
Пуци, Мая в била нимфа на пролетта и цветята и затова Маите имали празик днес. Едни ми казват, че имам и ми честитят, на следващата година решавам да празнувам и ми казват, че нямало такова цвете Мая аджеба, после не празнувам, а се н намира кой да ме упрекне, че не черпя. Та наркая реших да празнувам и толкова! Simple Smile Иначе Мая също така е индийско име - майката на Буда, богиня на Илюзията - тоест физическият свят е илюзия на допираа и визията, а истинският смисъл на нещата е зад него, в издигането на душата. Така е възпитавала и Буда, затова го е държала затворен зад огради.
Отделно, кръстена съм преди 15-ина година на Цветница и тогава попът ми каза да си го празнувам като имен ден.

Общи условия

Активация на акаунт