ЗАНИМАНИЯ С 10-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 814
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • Sunshine state
Майче,честит имен ден!  bouquet
Как можах да забравя..И Лора има имен ден днес /от лаврово дърво/и по този повод пека кексче,понеже сме предзаплатно и няма много кеш. Party

# 361
Пупче, благодаря  Hug Аз пък не знаех за Лорка, нека й е честит първия имен ден, да й носи само щастие и късмет името! Simple Smile

# 362
  • Cyprus, Пловдив

Честит имен ден на Майчето и Лорка  Hug Hug Hug
Както и на моята племенница Калина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ми е жива и здрава,хайде още една почерпка

# 363
Честито и на Лораbouquet

А, това за пролетта и цветята не го знаех. Празнувай, празнувай, поводи да има.  Grinning

# 364
  • Sunshine state
Ето го и моят кекс с шоколадова глазура,да се почерпите:

Крайният вариант с препечени орехи:

Отиваме на църква,да си вземем върбова клонка.  bouquet

# 365
Чудесен кейк! Браво, Пупи, щипвам веднага.  Grinning

# 366
Здравейте,
прекрасни почерпки,ах,ах,ах Hands Clap
Взимам си от всичко по много Hug

Честити именни дни на Лора,Мая,на племенницата на Дарка.Бъдете здрави и много положителни емоции.

# 367
  • UK
Здравейте!
Честит имен дан на Лорка, Майчето и на всички празнуващи днес!
Малко ме изненадахте с тези именни дни.
Пупи много хубаво кексче мммммм, сигурно е много вкусно.
Аз готвих на малката зелен фасул, но нещо се разкиселя и хич не го яде. Сега ще седи гладна.
Майче, вчера Коко, хубав номер ти е спретнал.

# 368
Добър ден и от мен  Hug Hug
Честит празник на всички  Hug Hug Hug
Майче не знаех че празнуваш днес,честит празник  Hug Hug Hug

# 369
  • София
Честит имане ден на Лора и Майчето   bouquet да сте живи и здрави и прекрасни като цветята!

Честити озъбени и месечинковци на патерица!

# 370
Здравейте- честито на всички, които имат повод да празнуват.
Много хубава Лора Simple Smile
Не ми се сменя млякото пак, ще пием 2-ка за сега. Да не се откаже без време да пие.

Ето по една върбова клонка от мен по случай празника.
Ставам, че Дидко ме вика Simple Smile

# 371
Значииии, много съм ядосана!
Понеже прясното мляко в тетрапак опаковкие се преработва н-брой пъти, от известно време насам с мъжо решихме да купуваме свежо мляко и сами да си го преваряваме. Та преди седмица взехме от нашето си и се оказа ден, преди да му изтече срока за годност. Уж още в срок, ама миришеше и като го сварихме миризмата се наби. Та да не им го връщаме, дадохме го на кучето.
Добре, ама днес взимам едно с годност до 10.04. Предупредих продавача, че миналия път имаше проблем с млякото и той 3 пъти ми повтори, че това било добро. Естествено понамирисваше, сварих го и миризмата се засили... И сега ще го напълня обратно и ще им го занеса за рекламация...
Да завърша позитивно: благодаря много за поздравите, мило ми стана! Simple Smile Направих едно сметаново десертче, почерпете се! Няма визия, но пък е мнго приятно Simple Smile

# 372
  • Sunshine state

Добро утро!  bouquet
Майче,не разбрах какво е това мляко,което купувате?А не се ли пресича,когато го вариш?Десертчето изглежда супер. Heart Eyes

Днес спахме добре с едно пробуждане в 3ч. за мляко.Изпи 8 дози и отцепи до 8ч. Тук времето е отврат и не знам как ще отида да взема кухнята. ooooh! Няма на кого да я оставя и трябва да ходим двете.Ако продължава да вали и духа,може и да пропусна.Отивам да пия кафе и после ще я храня. Peace

# 373
Добро утро. Гаден студ, писна ми.  Crossing Arms

# 374
  • София
Добро утро. Гаден студ, писна ми.  Crossing Arms
Peace а и както не съм се наспала.....и Жожо е главния виновник....който иска само да го разхождам из къщата..ужас...

Общи условия

Активация на акаунт