Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 124
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Aniese,че ти бургазлийка ли си била? newsm78

# 511
Аха.  Simple Smile Цял живот без няколко години.Simple Smile

# 512
Здравейте!На 04.05 .2012г. в 2ч. ни се роди син-Божидар. 3200г.и 52см.
Родих нормално в окръжна при Д-р Иванов.Много съм щастлива!
Още не мога да повярвам!
Пожелавам на всички бременни скоро да им се случи моето щастие!
 Joy

# 513
Здравейте!На 04.05 .2012г. в 2ч. ни се роди син-Божидар. 3200г.и 52см.
Родих нормално в окръжна при Д-р Иванов.Много съм щастлива!
Още не мога да повярвам!
Пожелавам на всички бременни скоро да им се случи моето щастие!
 Joy

Да ви е жив и здрав и много да го слушате Simple Smile
 Днес бях в МБАЛ на отворени врата и докато ние обикаляхме из коридорите проплака бебче Simple Smile  Няма по - прекрасен звук от първия плач на новороденото.

# 514
  • Бургас
Момичета, трябва ли да се запиша някъде за този ден на отворените врати? Може ли и таткото да дойде с мен, че имаме малко разногласие относно това къде да раждам?

# 515
  • Бургас
Честито Марчела!!!    bouquet

Момичета, вас не ви ли хваща шубе като отивате в болницата на тези отворени врати. И в родилна зала ли ви "разхождат". Аз вече само като минавам покрай 1-ва настръхвам и обръщам глава, а не ми се и мисли да вляза и да разглеждам. Ама ако това би ме подготвило, може и да размисля. Разкажете как протича това развеждане из родилното.

# 516
Ето как протече днес Simple Smile
Всяка сряда точно от 13ч. започва запознаването с родилното, може да сте с таткото, с бабата или дори с приятелка. Достъпа е свободен за всеки, който иска да се запознае с обстановка и процеси. Първо Ви привеждат в стаята за прегледи и оформяне на документи, казват няколко думи какво предстои да се види и ви дават списък с необходимите за вас неща при постъпване в болницата. 
След това започва обиколката на 1-ви етаж, къде се слушат тонове, къде е пред родилно /изчакване за пълно разкритие и прочие/, показват Ви една от родилните зали /ако има свободна де, за наш късмет едната беше свободна, а в другата подготвяха едно момиче за раждане/, евентуално операционната ви я споменават. Има зала, в която по - смелите майки  могат да раждат в присъствието на бащата. Показват и залата, в която се привеждат момичетата раждали секцио. До тук сме с първи етап раждане Simple Smile
Следва качване на трети етаж:  Влизате вътре показва Ви се някоя стая, тоалетни, бебешки легалца или както стана ясно - хотелската част.
Оказа се, че от известно време има опция за безплатна консултация с екип от МБАЛ - слушане на тонове, гледане на видеозон и прочие -  така че след запознаване с обстановката може да си запишете час за консултация, за да може и самите лекари там да се запознаят с вашето състояние.
Аз си записах час още за утре, че има няма още 20 дни до термин, а съм решила да си раждам там, макар моята наблюдаваща да е в ДМ, та след утре ще мога да споделя впечатления и от консултациите им.

# 517
  • Бургас
Донита, ако не те затруднявам, можеш ли да препишеш какво точно включва списъка, който искат от болницата.
Сега като се замисля, може би заради консултацията, да взема да отида и аз някой път.

# 518
marchella24, честит ти син! Нека расте здраво, щастливо и обичано дете! Бързо възстановяване на теб и те чакаме с разказ за раждането!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 519
Марчела, Честит ти син!   bouquet
Да ти е жив и здрав и много радости да ви носи!  Grinning

# 520
 smile3525  ylinfant честито бебче!!бързо възстановяване и радостни моменти!!!!

# 521
Донита, ако не те затруднявам, можеш ли да препишеш какво точно включва списъка, който искат от болницата.
Сега като се замисля, може би заради консултацията, да взема да отида и аз някой път.
Списък - МБАЛ Бургас

Документи
Лична карта
Направление на бременна за раждане
Документ за кръвна група
Амбулаторна карта

За раждането
Лигнин - 1 кг
Еднократни чаршафи - 5бр.
Лични принадлежности

За новороденото при 3 дневен престой
Памперси - 12бр. - по 4 на ден
Хавлия - 1бр.
Комплект дрешки - 2-3 бр. ританки, камизолка, чорапки

Това е по списък.

Аз от снощи съм с болно гърло и запушен нос, бухам си като дърт пушач, а по - лошото е, че детето и то е така

# 522
Здравейте мамчета!Как сте днес? 35 седмица съм и няколко дни ,и получавам бодежи долу ,все едно бебенце си изважда ръчичката или крак направо Simple Smile,това нормално ли е ?Трябва да издържа до 1-3 юни ,но тези боцкания малко ме притесняват-странно  newsm78.

# 523
mar4ella24 честит ви син нека да бъдете много здрави  и бързо да се възстановиш!
reni72 ако имаш съмнения или дискомфорт отиди веднага на лекар.По-добре да те прегледа специалист за да не се притесняваш.

# 524
Привет Simple Smile  сега се завръщам от обиколка. Минах и консултацията.
Оставила съм ви грешна информация в какво се състои. Де факто правят запис на тоновете и измерват кръвното, а ако тоновете не са добри, тогава минавате към други прегледи, ако се наложи. 
На мен ми записаха час и за другата седмица и казаха, че е хубаво всяка седмица да правим запис, до раждането.
reni72  аз съм с такива бодежи от две седмици.  Като питах акушерката за тях ми каза, да си пия магнерота ако имам болки, но и с него и без него не ми помогна и го спрях.  Ако искаш се консултирай с наблюдаващият те лекар Simple Smile

Днес накупих всичко за болницата, памперси, лигнини и прочие. Сега пускам пералнята и утре ще съм с готов багаж Wink

Общи условия

Активация на акаунт