Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 126
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Има ли сайт новата болница, кои лекари ще работят там и колко ще се заплаща?

И аз искам да знам всичко, но не намирам официален сайт все още, а само статии. Болницата се намира м/у първата и втората спирка като влезеш в МР, до военните блокове.
http://www.besove.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/26824/ … D0%B0%D0%B2%D0%B0
http://www.dnikolov.eu/obekti/pregled/19
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/28441 … D0%BD%D0%B8%D0%BA
http://www.zonaburgas.bg/?p=33639

# 496
Атака  Shocked
И на мен ми следи бременността Ризова и дори съм я писала в заявлението за раждане за ДМ другия месец. Ей сега каква стана...
Ами освен да се отпишеш от Девата и да дойдеш към МР и после да споделиш мнение като една от първите родилки в болницата  Party   bouquet
Ще чакам отговор от престрашили се мами Simple Smile !

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:05 от exa

# 497
  • Бургас
Атака  Shocked
И на мен ми следи бременността Ризова и дори съм я писала в заявлението за раждане за ДМ другия месец. Ей сега каква стана...
Ами освен да се отпишеш от Девата и да дойдеш към МР и после да споделиш мнение като една от първите родилки в болницата  Party   bouquet
Ще чакам отговор от престрашили се мами Simple Smile !

Всичко е хубаво, но не се знае дали ще работи по ЗК в началото!  Rolling Eyes
Спомням си, че като отваряха Дева Мария се говореше, че трябва здравното заведение да е работило 1 година, за да сключи договор със ЗК! Тогава с подписки си издействаха, да започнат 4-5 месеца след отварянето  Peace

# 498
Има ли сайт новата болница, кои лекари ще работят там и колко ще се заплаща?
Аз разбрах,че всички от девата отивали в М.Рудник.
Ох,добре,че имам още време до раждане.

# 499
  • Бургас
Болницата в Меден рудник я откриват на 24.05... жалко едва ли ще я сваря..  Confused
Дори в болницата вече имало родени 4 бебета - котета  Laughing Grinning имам позната която работи там в момента.. разбрах че родилното било на 2ет, ама котката се объркала малко и ги родила на 7ет в хирургията..  Grinning Grinning Grinning Laughing Peace

Хахах, да са й честити  Grinning . Ей супер, отварят я на време, там ще съм май май  Mr. Green . Онзи ден минахме от там с една мама и попитахме един от отпочиващите работници, кога ще я отварят, но той не знаеше. Видимо имаше още работа по тротоарите и паркинга на болницата, но тя изглеждаше напълно завършена, само се чудя дали са я оборудвали вече  newsm78 . То до откриването не останало  Simple Smile . Някаква допълнителна информация имаш ли, че ми е любопитно за всичко  Mr. Green .

... До колкото знам вече има легла и шкафове.. чакат само апаратурата до края на тази седмица

# 500
Всичко е хубаво, но не се знае дали ще работи по ЗК в началото!  Rolling Eyes
Спомням си, че като отваряха Дева Мария се говореше, че трябва здравното заведение да е работило 1 година, за да сключи договор със ЗК! Тогава с подписки си издействаха, да започнат 4-5 месеца след отварянето  Peace
Четох в една статия, че въпреки, че е частна болница ще работят със ЗК. Дано е от самото начало!

# 501
Здравейте и от мен Simple Smile Реших и аз най-накрая да се пресъединя към вас. Аз също съм при Ризова и днес разбрах, че вече няма да бъде в девата. Към коя болница сте се насочили за раждането?

# 502
Здравейте и от мен Simple Smile Реших и аз най-накрая да се пресъединя към вас. Аз също съм при Ризова и днес разбрах, че вече няма да бъде в девата. Към коя болница сте се насочили за раждането?

МБАЛ в Меден Рудник, но терминът ми е чак в средата на октомври и ще имам време да разуча повечко за болницата. За сега изглежда обнадеждаващо  Party

# 503
И всички от Девата като се местят в Меден Рудник, кой ще работи в Девата?
Оффф Rolling Eyes

# 504
  • DE
И тук да ви кажа - свеки е санитарка в новата болница, на 2 етаж, където ще е родилно. Каза ми, че докторите са нови (щеше да спомене, ако са от Девата). Болницата ЩЕ работи по ЗК.

# 505
Момичета знаете ли нещо за фетална морфология при д-р Миринчев.Моята докторка ме праща при него.Дали разбира или сега се обучава?Ако знаете нещо или имате мнение моля споделете го с мен. Confused

# 506
Ами той не е от най-добрите на ехографа, та за ФМ предполагам, че пак ще е нещо такова.

# 507
Благодаря  много за бързото включване.Ще чакам тогава Калчева да ме приеме.Предполагам че тя ще е по-добра.Вече не знам. newsm78

# 508
  • На морето!
Не си давай парите за Миринчев- категорично не и за ФМ! Най-добре отиди във Варна или Сф, ако ве можеш вече виж Хубчев или Бояджиев от ДМ.

# 509
Ама ще я откриват ли новата болница в Меден Рудник вече? Simple Smile Многопрофила ли ще бъде? Много, много се радвам се Бургас, а и за Меден Рудник като квартал. Жителите му заслужават най-после да ползват някакви облаги и квартала да се развива. Ех, веднъж на сто години ще доъде кадърен кмет и аз ще се преместя в София...

Общи условия

Активация на акаунт