Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 127
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Честит празник на всички!Весело изкарване.

# 481
Благодарим за пожеланията. Ние вече се прибрахме:) и двамата ми мъже са изморени и спинкат в момента. Днес решихме да отбележим именния ден на Жорето навън семейно. Ходихме до Поморие - първо си запалихме по свещичка в манастира Св.Георги, след това една хубава разходка и седнахме на заведение, където почерпихме за негово здраве:)Simple SmileSimple Smile

Весел празник и от мен на празнуващите:)

# 482
Знаете ли, много искам да си говоря и пиша за бебчовци, след 2 седмици трябва да раждам, но абсурдната ситуация, в която се намирам не ми дава време за това.

http://tv7.bg/news/8912492.html

# 483
  • Бургас
Това ти ли си?
Някоя мама беше пуснала линка по-напред в темата...Какви мизерници съществуват на този свят  ooooh! Има ли някакво развитие по случая?

# 484
  • Бургас
teolora,  Hug!
Пожелавам ти всичко да се развие благоприятно за теб!

# 485
  • Бургас
Теолора, Дай Боже живо и здраво бебче и мама, пък всичко останало нека Господ да го нареди!Ако може да помогнем с нещо, насреща сме!

# 486
  • Бургас
Таничка, честит именник(на патерица)! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!  bouquet

# 487
Момичета, Ризова от другия месец няма да работи в Св.София и в Девата.
Ще работи в частен кабинет на ул.Места 92,и в новата болница в Меден Рудник.
Това за инфо на тези които ги вълнува.
Аз сега съм в пълна чуденка какво да правя ooooh!

# 488
Ако е в МР, ще си раждам тук  Grinning пък дано се падна при нея. Аз се чудя, кога окончателно ще е готова болницата, но до октомври има време, до тогава всичо трябва да е ок  Hug
Преди време някой питаше къде са преместили Щъркел-а, та пак си е там на Антим 1ви, но е отсреща на 5 крачки, точно срещу заведението. Явно е заради наема..  Crazy

# 489
Е, каква е тая нова болница в Меден Рудник Rolling Eyes

# 490
  • Бургас
Болницата в Меден рудник я откриват на 24.05... жалко едва ли ще я сваря..  Confused
Дори в болницата вече имало родени 4 бебета - котета  Laughing Grinning имам позната която работи там в момента.. разбрах че родилното било на 2ет, ама котката се объркала малко и ги родила на 7ет в хирургията..  Grinning Grinning Grinning Laughing Peace

# 491
Не мога да повярвам, че Ризова вече няма да е в Дева Мария. Избраха ли вече главен лекар за тази болница?

# 492
Има ли сайт новата болница, кои лекари ще работят там и колко ще се заплаща?

# 493
Атака  Shocked
И на мен ми следи бременността Ризова и дори съм я писала в заявлението за раждане за ДМ другия месец. Ей сега каква стана...

# 494
Болницата в Меден рудник я откриват на 24.05... жалко едва ли ще я сваря..  Confused
Дори в болницата вече имало родени 4 бебета - котета  Laughing Grinning имам позната която работи там в момента.. разбрах че родилното било на 2ет, ама котката се объркала малко и ги родила на 7ет в хирургията..  Grinning Grinning Grinning Laughing Peace

Хахах, да са й честити  Grinning . Ей супер, отварят я на време, там ще съм май май  Mr. Green . Онзи ден минахме от там с една мама и попитахме един от отпочиващите работници, кога ще я отварят, но той не знаеше. Видимо имаше още работа по тротоарите и паркинга на болницата, но тя изглеждаше напълно завършена, само се чудя дали са я оборудвали вече  newsm78 . То до откриването не останало  Simple Smile . Някаква допълнителна информация имаш ли, че ми е любопитно за всичко  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт