Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 135
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Като ви слушам страх ме хваща какво ме чака. Кога се появяват коликите и за колко време отшумяват. Горките майчета и горките бебчета, ама природа, явно всички минават по този път.

# 466
Като ви слушам страх ме хваща какво ме чака. Кога се появяват коликите и за колко време отшумяват. Горките майчета и горките бебчета, ама природа, явно всички минават по този път.

Няма страшно - както се казва " не е лесно да си майка  " Mr. Green
А ако си късметлийка може и да нямате колики /няколко мои приятелки не знаят какво е това  Close /.  Баткото беше до 4 месеца и нещо с колики, ама зверски, не знаех ден ли е или нощ, все ревяхме и се дундуркахме и пак нямаше мира, нищо не ни помагаше. Сега Вики я хванаха на 4-тия ден още, давам Лефакс и е по-поносимо положението, но пак се свиваме и плачкаме от време на време.
Persona grata, освен да ти пожелая повече търпение и сили, друго не знам какво да ти кажа. Дано бързо отшумеят  Praynig
Аз пък имам друг проблем - малката почна да изяжда само по 50-60 мл. и сега през 2часа пищи за ядене. Досега изяждахме по 90мл през 3-4 часа. На някой случвало ли му се е?

# 467
 Персона грата   - За коликите ние ползвахме Еспумизан Л, чай от копър, а след това храносмилателния на ХИП. След втория месец му давахме и все още си му давам Биогая.
От братовчетка ми знам - че е варила срещу силни колики чай от джоджен( но за това питай най-добре педиатъра си)
 Освен това загрявах коремчето на Жорето със сушоара ( разбира се през дрехите) и му галех коремчето. Но да споделя, че нашите колики не бяха толкова силни мисля.

# 468
  • Бургас
reni72,  Hug благодаря за съвета. Наистина само по коремче има някакво облекчение детето и добре, че е майка ми, защото мен пък ме е страх да го обръщам. Тя го слага на коляно и се облекчава поне за малко.
Шоколадово бонбонче,  Hug днес купихме Колийф и му даваме вече 2 дози по 4-ри капки. В брошурата пише да се дава на всяко хранене, а в аптеката са казали по 3 пъти на ден. Вие как го давате?
Ох, ти си истински герой щом си успяла да издържиш вече 3 месеца на тези ужасни колики, аз мисля, че ще се разпадна. Добре, че е майка ми сега, но тя скоро трябва да си тръгва и тогава не знам какво ще правя. Дано на Лъчи скоро му отшуми!

tedincence, не всички деца имат колики. Стискам палци ти да си късметлийка и бебчето ти да ги няма.

Момичета, които сте успели сами да преминете през това  newsm20 Вие сте истински супер герои!!!

# 469
  • Бургас
Персона, аз давам по 5 или 6 пъти най-много на ден по 4 капки точно преди хранене.Така каза като бяхме на неонатолог, когато Лъчи беше на 2 месеца.Беше ни изписала и Еспумиза, за да редуваме с "Колийф", но Еспузмизана го запече и го спрях окончателно.
Стискам палци скоро да ви отшумят, че направо е ужас и за мама, и за бебе.
И вече се уверих какво са зверски колики, каката не е имала Simple Smile

# 470
  • На морето!
Хе хе, Персона, разсмя ме Simple Smile Чакай, чакай, шоуто тепърва започва. Герои са майките на "деца" на по 20+ години. Ние сме аматьори направо. Възползвай се докато майка ти е у вас и се наспи.
Дидона, как сте?

# 471
Как ви се радвам като ви чета Simple Smile при нас Жани я почнаха на 5-я ден и настана АД... нищо не ни помагаше, никакви капки без значение от къде ни ги носеха Sad  По случайност се запознах с една девойка и тя ми спомена за кремчето на бейби нос и с него се поуспокойха нещата... но дотогава минаха едни невероятни два месеца и половина. Добре, че беше мъжа ми. Не знам колко нощи е изкарал и той с нас буден и се редувахме кой да я успокоява и носи. 

# 472
Аз пък имам друг проблем - малката почна да изяжда само по 50-60 мл. и сега през 2часа пищи за ядене. Досега изяждахме по 90мл през 3-4 часа. На някой случвало ли му се е?

Да, и аз с мойта бебка съм се сблъсквала с това. При нас отшумява за 2-3 дни. Само сега имаше около 20 дни, в които си увеличи броя на храненията от 5 на 7-8, но запази количеството, което приема на веднъж, но и това отмина. Явно стъава въпрос за т.нар. кърмаческа стачка и криза на растежа.

# 473
Да, и аз с мойта бебка съм се сблъсквала с това. При нас отшумява за 2-3 дни. Само сега имаше около 20 дни, в които си увеличи броя на храненията от 5 на 7-8, но запази количеството, което приема на веднъж, но и това отмина. Явно стъава въпрос за т.нар. кърмаческа стачка и криза на растежа.

Ох, дано и при нас мине така бързичко, че вече ще се гръмна  Tired

# 474
didona90, бъди силна  Hug На Гергьовден ще се гушкаш с твоето съкровище!!!
И моето бебоче беше в кувьоз и системи. Дадоха ми го чак на четвъртия ден следобед. Но още повече му се радвах като ми го дадоха Simple Smileа новина е че сели единия антиба му спр
e няма да е за Гергъов ден ,но добрата новина е че са му спрели единия антибиотик и остават още два,иначе си рабал палатката когато наближи времето за хранене....дават му и повечко мляко вече,което е добре...дано скоро пак да споделя добри новини

# 475
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС, КАКТО И НА ЖОРИ НА МАМА ТАНЯ, ГЕОРГИ НА МАМА ДИДОНА!НЕКА ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ЗАКРИЛЯНИ И БЕЗГРИЖНИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 476
Честит празник на именниците! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 477
Благодаря шоколадово бонбонче......Честит празник и от мен на всички именици,да сте живи и здрави и мн щастливи

# 478
Честит Празник на всички днес Simple Smile Моят татко и той е именник заедно с малкия ми племенник Simple Smile  Сега се стягаме и ще ходим да празнуваме от обяд Simple Smile

# 479
Весел празник на всички именници и празнуващи!

Общи условия

Активация на акаунт