Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 138
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
didona-и аз се моля за Георги.Дано вече е по-добре.
Аз днес бях на отворени врати в окръжна.Старшата акушерка(която ни развежда) много приятна жена.Показаха ни всичко.Не може да се мери с девата,но е много чисто,според мен там сега са по-добрите доктори и неонатолози(дали така се пише???)Така че ...нямам колебания.Видяхме бебе 700гр. ooooh!горкото.
Аз имам още една седмица и като гледах родилното и предродилната зала,в които бях като раждах първия път и ми се дорева.Всичко си спомних....стана ми лошо....насълзиха ми се очите...ооохх дано сега мине по-лесно. Embarassed

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 20:01 от mar4ella24

# 451
  • Бургас
didona-и аз се моля за Георги.Дано вече е по-добре.
Аз днес бях на отворени врати в окръжна.Старшата акушерка(която ни развежда) много приятна жена.Показаха ни всичко.Не може да се мери с девата,но е много чисто,според мен там сега са по-добрите доктори и неонатолози(дали така се пише???)Така че ...нямам колебания.Видяхме бебе 700гр. ooooh!горкото.
Аз имам още една седмица и като гледах родилното и предродилната зала,в които бях като раждах първия път и ми се дорева.Всичко си спомних....стана ми лошо....насълзиха ми се очите...ооохх дано сега мине по-лесно. Embarassed
Марчела, не се разстройвай преди финала.С божията помощ нека всичко мине по жово-по здраво!

# 452
Дидона,много се радвам, че Георги вече е само на маска / и дъщеря ми като се роди беше на маска 3 дни някъде/.Дай Боже скоро да си гушкате здраво детенце и да му се радвате пълноценно!
Рени, почиваш ли си?Стискай още, имаш време Simple Smile
Как са останалите мами и бебоци?
reni72 ще стискаме и не се притеснявай сичко ще си мине ок...

# 453
mar4ella24 и аз исках вчера да мина от там, но покрай всичките ангажименти нямаше как да се вместя във времето. От 13ч.  до колко е отворените врата? Другата сряда вече отивам задължително. Аз си реших там да раждам още преди месеци точно поради тази причина - имат по - добра грижа за мъниците... има ли по - важно нещо Simple Smile
 Хубав ден Simple Smile и не прекалявайте със слънцето и морето Simple Smile поне още малко Simple Smile

# 454
Здравейте майчета:)

Как сте? Май в тези топли дни по-често сте по разходки, защото много рядко се разписвате:)Simple SmileSimple Smile

Персона грата - как сте с бебока? Справяте ли се? Вече ходите ли по разходки в Славейков:)Simple SmileSimple Smile Ако излизате ще се радваме да се присъедините към нас другите майчета:)

# 455
Питанка:  Къде се събирате в Славейков? Нещо ми подсказва, че редовно минавам покрай вас с каката.

# 456
Донита - различно:) Последно бяхме на Мистрал, а преди често се събирахме в Каристо

# 457
Добро утро, момичета Simple Smile
Днес ни очаквало по - хладно време,а и утре и дъжд. Да им се насладим Wink

Дайте лек за надути крака.

# 458
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Разписвам се набързо, докато Лъчи спи.При нас приспиването е страшно трудно - все има много рев и писъци, и разнасяне.Оставям уж да се приспи сам и след 10 минути положението е лилаво направо...Вие как сте?
Донита, вдигай ги на възглавници краката, да не висят в никакъв случай надолу по възможност.
Как сте всички?
Лек ден от нас!

# 459
didona90, бъди силна  Hug На Гергьовден ще се гушкаш с твоето съкровище!!!
И моето бебоче беше в кувьоз и системи. Дадоха ми го чак на четвъртия ден следобед. Но още повече му се радвах като ми го дадоха Simple Smile

# 460
Момичета видяхте ли клипчето, което е качила teolora ? Как може да има такива идиоти -работодатели. Съжалявам за израза, но това не е човешко - да съкратиш бременна жена.  Иначе насърчават раждаемостта . И най-тъпото е , че законът в случая никакъв го няма. Инспекцията по труда си измива ръцете.

# 461
inlove цялата ни държава е такава... управлява ни Батман, служат му Пинокио и Хари Потър... живеем в прекрасна страна, с кофти хора.

# 462
  • Бургас
Здравейте, от известно време нямам възможност да чета темичката  - малкият Ицко поглъща изцяло вниманието ми. Плаче ден и нощ - свива крачета и ръчички и почервенява целия, отчаяна съм вече - опитахме всякакви неща, за да му облекчим болката. Пиша ви с надежда да ме посъветвате нещо, което не сме изпробвали.
За информация - кърмя го изцяло, не пие вода по свое желание, пълни памперси по около 5 на денонощие и пишка доста,  даваме му еспумизан и му загряваме корема с торбичка от костилки, правя му масажче, но нищо не помага. Снощи плака в истерия и направо съм със свит корем тази нощ как ще е.
Когато му идва най-силната болка се настървява и започва да суче като луд, снощи сука часове и се притесних да не му се пръсне стомахчето, а нищо друго не го усмирява. Според майка ми, която извиках спешно на помощ, може да остава гладен, но пък в такъв случай възможно ли е да пълни памперсите и то доста обилно. Също и доста пръцка. Не знам какво да правя, моля ви дайте съвет, не съм спала вече 1 седмица, а и бебчо се вижда, че му се спи, но явно от болката задрямва и се събужда с вик.
Иначе преди седмица бяхме на консултация и ми казаха, че бил добре, наддал беше за 2 седмици около 400 грама. Споделете мнения и за капките Колиев. Мисля да ги изпробваме тази нощ, защото друго нищо не се сещам.

# 463
Аз преди много години имах такъв проблем със сина ми.Не знам дали ще ти се стори банално и полезно ,но все пак реших да ти напиша как помагах на бебока ми...Аз се събличах до кръста ,и слагах голичек бебок на корема ми/отгоре естествено бяхме с одеялце/ .Корем по корем и лежах така с него,галих го по гръбчето ,е - заспиваше.Това са ми посъветвали акушерките ,така бебенцето чува сърцето ти ,дишането ти му прави лек масаж и го успокоява.Преди нямаше такива екстри като капки ,слагахме само топли пеленки на коремчета ,масажи и това горенаписаното.Стискам палци малечко да се поуспокои ,а и ти малко поне да си отдъхнеш Hug

# 464
  • Бургас
Персона, направо описваш нашия Лъчи и болките от коликите.След като изпробвахме всичко на пазара де-що има за колики, остана само "Колийф"и сега сме с него.Свършва за около 4-5 дни и според мен подейства на около 3-ти ден, т.е., малко се понатрупа и тогава.Дотогава няма сън ден и нощ за бебчо - свива се, пъшка по всяко време и плаче, пищи от болка, съпроводено с къркорене на коремчето и постоянно искане да суче, което още повече му товари стомахчето, но в същото време само на гърда се успокоява.Вече месец и нещо сме на "Колийф" - най-скъпите са на нашия пазар, но на нас помогнаха.Дано и вие видите ефект от тях и да се успокои бебето и мама, че иначе безсънието и при двамата си казва думата.Аз вървях като зомбирана.
Само да кажа, че Лъи е на 3 месеца и 10-11 дни и има още колики, продължавам да му давам "Колийф.И при него дори и да го носих на ръце, болеше ли го коремчето, все пищеше, много е мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт