Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 107
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
mar4ella24, може да са колики. Помага топла пелена на коремчето. Синът ми спеше върху мен първите 4 месеца. Така беше спокоен, че много го мъчеха коликите. Кърмила съм и през нощта. И това до някъде успокоява. Давала съм капки Инфакол и имаше едно Кремче за коремче.

# 571
честит син на мама donita_bs - да ви е жив и здрав и да расте едно щастливо дете smile3525 smile3525 smile3525

А какво става с д-р Бояджиев? Дали не е вече по-добре? А какво се случва и с лекарите в Дева Мария? Д-р Ризова до кога ще работи там?

# 572
Стефан е на 4 дни и вече е с колики... та защо на 11 дни да нямате вече???
Самото раждане мина бързо, е не и безболезнено  Wink   Приеха ме в 14:20ч. сложиха ми система, защото бях с 5 см разкритие и да спомогнат малко. Накрая в 17ч изплака малкия, преди и системата да изтече. Естествено раждане, бързо и без шев и кройка... много съм доволна най - вече от факта, че малкия е добре Simple Smile и здравички сме си у дома при тати и кака Simple Smile

# 573
Мама stelinkata - сигурно вече си родила. Извинявай, но съм истървала информацията. Моля да ми изпратиш инфо за да коригирам първа страница. Благодаря!

# 574
  • Бургас
Е, Донита - за по малко от 3 часа си родила! Как ти блазя. Дано и при мен така се получи.

Момичета, един малко тъп въпрос, ама все пак ми е първо раждане - след като изтекат водите, веднага ли се тръгва към болницата. Знам, че трябва да се засекат контракциите, да станат на около 5 минути, ама аз доколкото се познавам, май ще хукнем веднага, че съм паника голяма. Е сигурно ще съумея да си направя тоалета в банята, ама знам ли...

# 575
Най-после черешииииии  newsm44 . Не знам ама това бебе ще го побъркам, докато е в мен само череши ще яде  tooth  nuts   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
А какво става с д-р Бояджиев? Дали не е вече по-добре? А какво се случва и с лекарите в Дева Мария? Д-р Ризова до кога ще работи там?

Днес ми се обадиха от Девата, заради запазеният ми час при д-р Бояджиев и ми казаха, че до края на месеца няма да е на работа. Замества го накой си д-р Минчев.

Е, Донита - за по малко от 3 часа си родила! Как ти блазя. Дано и при мен така се получи.

Момичета, един малко тъп въпрос, ама все пак ми е първо раждане - след като изтекат водите, веднага ли се тръгва към болницата. Знам, че трябва да се засекат контракциите, да станат на около 5 минути, ама аз доколкото се познавам, май ще хукнем веднага, че съм паника голяма. Е сигурно ще съумея да си направя тоалета в банята, ама знам ли...

И на мен ми предстои, но доколкото знам може и да не ти изтекът водите, а раждането да е започнало. На някой им ги пукат в родилното, когато вече имат разкритие и раждането е започнало. Предполагам, че за "тапата" (прокървяване) трябва да се наблюдаваме повече. Това е сигурен знак, че бебо си проправя път. Е все пак по-запознатите и миналите през това да кажат, на нас ни предстои  Mr. Green .

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 16:56 от exa

# 577
Някой да има инфо от Девата за нови лекари?

# 578
  • Бургас
tedincence, до 1 час казаха на курса ако изтекат водите. Ако прокървиш - веднага. При контракциите  не мога да кажа. Моите не бяха болезнени и си бяха на около 20 мин., но бях с 5см разкритие и родих след 2 часа.

# 579
Текнат ли водите се обличай и в правилната посока. Аз бях с леко изтичане почти неуловимо, а виж какво стана...
 Колкото до 3-те часа, с каката ме приеха в 9:30ч. сутринта и родих в 16ч.

# 580
  • Бургас
А в МБАЛ какво се изложиха, че се наложи да ходиш в Дева МАрия?
Сега като ти връщах постовете назад, Донита, на единия ден ти мериха тоновете, а на другия - роди. Утре мисля и аз да отида на отворените врати и ме хваща шубето, да не се озова след някой ден пак там  Mr. Green

# 581
tedincence , нали все пак трябва да родиш Hug

# 582
  • Бургас
Дааа, и аз това си казвам. Аз съм човекът  Mr. Green

# 583
Кога ти е термина?

# 584
  • Бургас
29-30-ти юни. Ако не завали до обяд съм замислила разходка до родилното. После и аз ще разказвам.

Общи условия

Активация на акаунт