Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 113
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
А знае ли се кой ще го замества? Дали ще е този Хубчев и какво ви е мнението за него? Или ще е Драгнева, в графика в сайта гледам, че остават само те за ФМ и 4Д. А ако трябва да си записвам нов час, той Хубчев пише че преглежда чак на 27-ми и вече ми е много далеч, пада ми се в края (последният ден) на 20 г.с..  ooooh!  newsm78

# 556
Обадих се и ми казаха, че часовете му се поемат от др. Минчев-младши  newsm78 , не се знаело обаче до неделя дали Бояджиев няма да се оправи и се разбрахме пак да се чуем към края на седмицата, за да знам дали да отменя часа. Нещо не ми вдъхва доверие това младши  newsm78 . Ест. пак питам за мнение? Иначе се ориентирах към Хубчев макар да ми е малко късно на 27-ми.

# 557
Дано се оправи бързо човека! Всички сме хора и стреса рано или късно си казва думата!
Избора за раждане взе много да намалява и се притесняваме допълнително. Аз ще имам яснота другата седмица и се надявам новините да са добри.

# 558
  • Ямбол
най-сърдечно ви препоръчвам д-р Ангелов,много е добър.Относно д-р Бояджиев дано до се оправи по-бързо и да си поеме пациентите.

# 559
Привет момичета Simple Smile
  На 11.05. изненадващо ме приеха в Дева Мария и там проплака моето второ дете - Стефан.
Юнака се появи с 19 дена по - рано, 3 кг и 640грама и 51 см. Simple Smile 
Сутринта ме върнаха от Света София, след като се разбра, че доктор  Бояджиев не е добре и след лутане успях да отида при  моето си доки, която пък ме прати с направлението да си избирам къде да ме наблюдават с 3.5см разкритие...
След спор в Мбал се озовах в Дева Мария и под вещото око на доктор Ризова и оставена на нейните грижи и на тези на акушер Гяурова проплака моят син Simple Smile
Вече сме си у дома...

# 560
Донита, честит син Стефан Hug
Жив и здрав да е!

# 561
 smile3525 smile3525  Hug  bouquet
Честито син!Да расте на радост на мама и тати!Голям юнак! smile3504

# 562
  • Бургас
Donita честито синче! Жив и здрав да е и много да радва мама и тати  smile3525 newsm76
... охх.. нямам търпение и аз вече да се разделя с корема и да си гушна бебка  Praynig ..че много взе да ми тежи напоследък  Rolling Eyes  baby

# 563
  • Бургас
Донита, честито! Жив и здрав да ви е юнака!

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 13:59 от svetlenceto

# 564
Честито Донита!   bouquet

# 565
  • Бургас
Честито Донита! 

# 566
  • Бургас
Честито Донитааа!!! Да е жив и здрав малкият принц, на много светъл  празник се е родил, нека светците го закрилят!
 Чакаме подробен разказ, какво се случи в МБАЛ, как мина раждането, разказвай!

# 567
Donita_bs честит ти син !

# 568
  • Бургас
Мацки, кой в Бургас прави ФМ? Знам за Ковачева и Калчева. Разбрах, че Ченгелиева вече не прави.

# 569
    Донита честито!Страхотно име сте избрали!Нека да е жив и здрав малкия юнак.
     Моето бебе снощи ми изнесе серенада цяла нощ.Дали са колики????На 11 дни е ??Ще опитам довечера с чай на хип.И този пъп още не е паднал .В събота го водихме на доктор ,че загноя.Нямам търпение да пада вече.Иначе е като кукла само яде и спи. smile3522.

Общи условия

Активация на акаунт