евала на такива родители

• 15 184
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • Насред хаоса
Ами така го разбирам аз, Вили. Таман се зарадвах, че видях нещо по-различно от обичайните драки и влошени отношения, особено между снахи и свекърви, и темата се изроди. Не видях някъде майка му да го е насилила за нещо, да го е заставила да се върне при тях. Просто може би иска да запази добрите отношения - все пак снахата е била част от живота на семейството им, и деца има. И освен това да компенсира държанието на сина си.

# 76
Много е елементарно това обвързване смяна на средата - смяна на партньора.
Стане някой депутат - хоп, смяна на жената, после го вдигнат зам. министър, после министър - той ще напълни хазната от такси за развод и подялба на имущество.
По-икономично ще му бъде да сменя любовниците.

Може и това да е имала предвид жената с "калпав" - от него "дИпУтатИН" няма да стане.

# 77
  • Бургас
Аз ли трудно се поставям на мястото на свекърва или майка или вие?
Представете си това с вашия син?
Да имам 2ма сина. Ако на някой от тях постъпката не ми хареса, бих постъпила точно така!
Нямам право да се бъркам в живота на децата си, но това не значи, че бих засатанала  зад всяко действие.
Ако детето ми постъпва безотговорно, няма начин да го подрепя в това!

# 78
И освен това да компенсира държанието на сина си.

Пази боже сляпо да прогледа!

# 79
Аз ли трудно се поставям на мястото на свекърва или майка или вие?
Представете си това с вашия син?

Явно - да.
А какво ли мислят майките на момичета? А момичета-сирачета като в този случай?
Казвали хората, че внуците били по-мили от децата...

# 80
Аз имам приблизително такива познати - разведоха се, но свекървата каза, че 30 години е имала Х за снаха и нито може да я изключи от живота си, нито иска. Подкрепи я при развода, зае нейната страна.

# 81
И какво значи да подпомага? Да накупи къщи, имоти и вили ли?
Нещо странно има тук, не знам как не го виждате...
Ние го виждаме, но след последния пост е малко по- малко странно. Никой нормален човек няма да изхвърли жена с дете на улицата.

Никой нея не я е изхвърлял.  Wink Просто свекито е обичала първата, не е харесала новата и те така е станала криворазбраната цивилизация.

# 82
  • Насред хаоса
Е, едва ли това, че може да не е приела новата, е причина за постъпката й. Ама какво толкова чудно и странно има в една човешка постъпка и нормално отношение на свекърва към бивша снаха, че сте толкова подозрителни?

# 83
като живеят свекървата и бившата жена в един дом, как си представяте новата да стъпи там?
И така за едната снаха свекито е златна, за другата - интригантка  Rolling Eyes

# 84
  • Насред хаоса
като живеят свекървата и бившата жена в един дом, как си представяте новата да стъпи там?
Синчето живеело с новата в друго жилище. От което, предполагам, е изритал предишната барабар с детето.

# 85

Че защо трябва всички да се заобичат? Като чета постове, май най-добре си е новата - няма свекър, няма свекърва - рахат!

# 86
Първо, ако съм на мястото на жената не бих останала в този дом.
Твърде под достойнството ми е в такъв случай.
Второ, ако съм свекървата бих се опитала със средствата с който разполагам да й осигуря дом където да живеят с детето.
Трето бих зашлевила на сина ми, такава плесница, не възпитателна, защото е твърде късно, а да си изкарам яда.
Четвърто, бих приела другата си снаха защото погледнато по избор на сина ми тя ми е снаха и нейните деца също.

При създадената ситуация всички са на губещи, а тя просто не може да се промени.
Сина й дали е калпав не се знае, но със сигурност си живее живота както повечето други. Не може и да е по друг начин.

# 87
  • София
И какво значи да подпомага? Да накупи къщи, имоти и вили ли?
Нещо странно има тук, не знам как не го виждате...
Ние го виждаме, но след последния пост е малко по- малко странно. Никой нормален човек няма да изхвърли жена с дете на улицата.

Никой нея не я е изхвърлял.  Wink Просто свекито е обичала първата, не е харесала новата и те така е станала криворазбраната цивилизация.
Предположих го това още в началото, но ми казаха, че не вярвам в доброто.
Сега, щом жената е сирак и няма къде да отиде картината изглежда различно. И все пак, наистина няма как да се очаква сина и новата му жена и те да ходят в къщата, в която живее бившата.

# 88
Снеже,
жената може и да има достойнство, но пак да няма къде да отиде. Няма родители, може би няма имущество или доходи за свободен наем, кой знае колко нейни роднини бих й помогнали в такъв момент.. и така.
Мисля, че ако е имала възможност, е щяла да отиде другаде.

# 89
  • София
Снеже,
жената може и да има достойнство, но пак да няма къде да отиде. Няма родители, може би няма имущество или доходи за свободен наем, кой знае колко нейни роднини бих й помогнали в такъв момент.. и така.
Мисля, че ако е имала възможност, е щяла да отиде другаде.
В случая не можем да знаем, но принципно не си права. много жени до живот не могат да се примирят с раздялата и са готови на всичко, за да мъстят или да се опитват да си върнат мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт