евала на такива родители

• 15 175
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Винаги съм вярвала, че майчината любов е безусловна.
Joy

# 31
Винаги съм вярвала, че майчината любов е безусловна.
Joy

О, съвсем сериозно. Не си ли гледала, че майките на престъпници - винаги ги намират невинни например?

# 32
  • София
Ама, Вили, тя свекървата не е спряла да обича сина си. Просто се държи човешки с бившата му жена.

# 33
Какво разбирате под вземане на страна? Тя не е`анатемосала` сина си все пак. Simple Smile И как е правилно да постъпи свекървата, да ги натири ли снахата и внучето, при положение, че се разбират, не са й безразлични  и има достатъчно място за тях? Thinking
+
Ама, Вили, тя свекървата не е спряла да обича сина си. Просто се държи човешки с бившата му жена.
Peace

# 34
  • Варна

Именно. Хора всякакви, слава Богу!

# 35

Човешки ли? Не мисля. В така описаната ситуация майката тотално плюе собствения си син.
Дори той да е виновен - ако е моят - не бих го унижавала и хулила пред околните - заради личния му избор! Та на такъв родител - ще кажа точно обратното на евала. /двойно Л/.

# 36
Не виждам нищо благородно тук и нищо заслужаващо "евала". Нещо не прочетох съпругът да е скъсвал от бой или тормоз жената с децата че да имат нужда от закрила повече от собствения син.

А в това да се отречеш от сина си и неговото щастие не виждам НИЩО ПОХВАЛНО.

# 37
  • София
Не знам, но има доста примери на делене между две деца, неодобрение на избора на партньор, пундене, изнудване за пари и т.н. Все едно пък не четеш СО-то.
кви пет публикувани отговора, бе  Shocked

# 38
За моята бивша свекърва (за мен тя никога не е била свекърва, а майка на мъжа ми), без коментар.

Но и аз знам за реален случай като този, за който разказва авторката. Синът си хваща любовница, свекървата го гони от къщата, и оставя при себе си снахата и децата с думите "аз признавам само една снаха".

# 39
  • София
Нямам представа каква е историята, но това не ми изглежда много здраво и добро:

Казваше -каква вина имат внучето и майка му,че синът ми излезе калпав!

# 40
  • София
Леле, чудо невидяно - някой да кръшка или да се развежда. Калпав е.  Laughing

# 41
Леле, чудо невидяно - някой да кръшка или да се развежда. Калпав е.  Laughing

Направо нямам думи от възмущение как някои родители нагло се месят в личния живот на децата си. Sick

# 42
Това, че свекървата не одобрява решението/поведението/ на сина си, не означава, че не го е приела, както казах по-горе, нито пък, че се е отрекла от него и тем подобни крайности, аз поне не прочетох такива неща. Thinking Както и, че трябва да презира снаха и си внука си и да ги изолира всячески, за да е видимо солидарна със сина си. Tired

Май се преписват неказани думи и действия на майката-свекърва. Simple Smile

# 43
  • София
Това, че свекървата не одобрява решението/поведението/ на сина си, не означава, че не го е приела, както казах по-горе, нито пък, че се е отрекла от него и тем подобни крайности, аз поне не прочетох такива неща. Thinking Както и, че трябва да презира снаха и си внука си и да ги изолира всячески, за да е видимо солидарна със сина си. Tired
Защо? Може да помага на снаха си и внучето без да прави такива коментари за сина си. А и най- вече може да не заема мястото му, за да може той да поеме отговорност към бившата си жена и детето си.

# 44
Хубава тема. Много малко е позитивизмът напоследък, темите тук също винаги достигат до скарване, мерене на .. /кой каквото има/ и сещате се нататък.
С бившата ми свекърва поддържаме така да го нарека нормални отношения. Може би тук е мястото да похваля майката на приятеля ми, тя е 'любимата баба' на сина ми.  newsm78
И да, все още има Хора, но са много малко останали. Всичко останало е потопено в алчност, завист, злост, бррр. Да не развалям хубавата тема. Няма да навлизам в клюкарстване и обсъждане на частния случай. Но е факт, че съществуват и такива хора.   bouquet
*ето, сега прочетох темата, и тука са се набъркали много хора в стил 'Анти' и ... оооооооохххххх..... Тамън нещо хубаво да излезе във форума, веднага го  Sick

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 17:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт