Математически турнири - 15

• 101 687
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Да ви докладвам за обстановката в Плевен  Laughing Laughing Laughing

Времето в момента е чудесно. Поразходихме се из центъра. Видяхме доста отбори да правят същото. Вече разпознавам групата от 107-мо, защото пътувахме заедно с тях в автобуса. ПЧМГ се забелязват заради униформите http://danybon-hlapeta.blogspot.com/2012/03/xxxi_31.html. Мернах и буса на ЕСПА. Така че всички дружно правим тигели из площада и се радваме на слънцето. Имаше и деца, които ще ходят на кино в Арена (то е в МОЛ-а) до нашия хотел. Бяха много сладки, купуваха си пуканки, но дойдоха съученици и им казаха, че г-жата ги вика. Милите се чудеха как да бягат бързо с пуканките, но какичката на касата им каза съучастно да отиват, а тя ще им ги пази. Задели им ги и после им ги даде за киното. Въобще много са мили всички. Особено като разберат, че сме от математическото състезание, веднага се разтапят и им става много драго.
А, да, направи ми и супер добро впечатление групичка - вероятно 8 клас. Хапваха дружно сладолед в МОЛ-а. После като станаха си наместиха по конец столчета и си почистиха идеално. Не разбрах от кое училище са, че да ги похваля съвсем.

Та така - рапорт даден!

Дано да излезе класирането тази вечер. Всички деца, доколкото дочувам от разговорите, доста се вълнуват.

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 20:07 от Danybon

# 121
  • София
И грамоти от Рио-то дали ще дават, защото доста деца са ходили в кварталните училища и там не дават нищо, миналата година се оказа че са давали ама я получихме септември от директорката на училището?

И в нашето у-ще не дават нищо. Уж е много елитно, но математиката хич не ги интересува Sad
Все едно говориш за нашето...Нищо чудно да е едно и също...

# 122
И грамоти от Рио-то дали ще дават, защото доста деца са ходили в кварталните училища и там не дават нищо, миналата година се оказа че са давали ама я получихме септември от директорката на училището?

И в нашето у-ще не дават нищо. Уж е много елитно, но математиката хич не ги интересува Sad
с 98 %  роми се съмнявам, за това казвам че се интегрираме

# 123
  • София

с 98 %  роми се съмнявам, за това казвам че се интегрираме
Аз имах предвид описанието на FAIRY MUM.

# 124
http://mg-babatonka.bg/news.php
Тук може да видите резултатите от ПМС на големите в Русе. Засега са качени само за 10-и клас, но очакваме и останалите. 

# 125
И в Плевен са готови с резултатите. Синът ми се обади преди около половин час. Дано ги качат и на сайта скоро Peace

# 126
  • София

Ние сме в 18-то. Много езици, много чудо, много медийни изяви,  накрая -  нищо!!

# 127
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
И в Плевен са готови с резултатите. Синът ми се обади преди около половин час. Дано ги качат и на сайта скоро Peace
Там обявени ли са някъде? Rolling Eyes

# 128

с 98 %  роми се съмнявам, за това казвам че се интегрираме
Аз имах предвид описанието на FAIRY MUM.
не се връзвай ние поради диагноза учим там че елитните не ни искат, но ме успокоява че и те не уважават математиката Simple Smile

# 129
Там обявени ли са някъде? Rolling Eyes
Не знам дали са обявени официално, но на децата са им казали кой колко точки има и на кое място е Simple Smile

# 130
  • Русе
http://smb-ruse.com/
резултати на големите

# 131
Ето задачите с решенията за 4-8 клас http://dox.bg/files/dw?a=2f39b464cc
Ако някой ме е изпреварил ... ще прощавате за повторението, но не ми се четеше назад  Wink

# 132
Знаете ли къде ще се публикуват резултатите? Моят петокласник си знае броя на точките, но не и на кое място е.

# 133
Ето задачите с решенията за 4-8 клас http://dox.bg/files/dw?a=2f39b464cc
Ако някой ме е изпреварил ... ще прощавате за повторението, но не ми се четеше назад  Wink

Сега ако дадеш и резултатите Simple Smile

# 134
Резултатите били разлепени в МГ-то в Плевен. Дано ги публикуват и на сайта си.

Общи условия

Активация на акаунт