Математически турнири - 15

• 100 887
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Ако е разположен със страната 9 см по Х, а 4 по У. От точката разположена на 3 см надясно от горния ляв ъгъл се реже надолу 2 см, след това надясно 3 см и пак надолу 2 см.

bouquet   много благодаря
е, това възможно ли е да е задача за трети клас - явно от жегата ми се е постопил мозъка
Не се притеснявай, за една година всички родители дърпаме много напред  Joy-информация от първа ръка

И аз много дръпнах, таткото малко изостава, ама той не ходи по състезания ха-ха
Както сме тръгнали, да вземат да направят по едно състезание за родители на деца от 1-ви клас, 2-ри..., че то май станахме за смях, децата си играят, а ние решаваме задачи...

# 676
Между другото някой знае ли какво става с резултатите от пробния изпит за СМГ 4ти клас

# 677
Ами всеки да поема по един клас  Mr. Green

Пу, аз да съм за първи Simple Smile

# 678
Само за информация - проявяващите интерес към церемонията за награждаване на успелите деца на България на фондацията на Димитър Бербатов и тези, които се чудят дали заявката им за участие в " Акад. Кирил Попов" е получена успешно, могат да проверят електронната си поща.  Grinning

А колко часа обикновено е националният кръг на "Европейското кенгуру"? Като гледах списъка с имената на децата-математици в "Успелите деца на България" и предложенията за нац. кръг, повечето са включени и на двете места. Иначе аз писах на организаторите от Фондация Бербатов за провеждането на нац. кръг на ЕК на 2 юни. Дано да е по-рано ЕК и да могат всички да се включат в спортния празник! Simple Smile

# 679
  • Варна
Само за информация - проявяващите интерес към церемонията за награждаване на успелите деца на България на фондацията на Димитър Бербатов и тези, които се чудят дали заявката им за участие в " Акад. Кирил Попов" е получена успешно, могат да проверят електронната си поща.  Grinning

А колко часа обикновено е националният кръг на "Европейското кенгуру"? Като гледах списъка с имената на децата-математици в "Успелите деца на България" и предложенията за нац. кръг, повечето са включени и на двете места. Иначе аз писах на организаторите от Фондация Бербатов за провеждането на нац. кръг на ЕК на 2 юни. Дано да е по-рано ЕК и да могат всички да се включат в спортния празник! Simple Smile
11  часа

# 680

Има ли вече класиране за втори кръг на ЕК

# 681
палечко, мерси!
RoniBonboni, мисля, че все още има само предложения, не съм мярнала окончателния списък с участниците в нац. кръг на ЕК.

# 682
палечко, мерси!
RoniBonboni, мисля, че все още има само предложения, не съм мярнала окончателния списък с участниците в нац. кръг на ЕК.

Писах в инспектората относно доказване на резултати от ЕК и от там ми отговориха че грамотата е при тях да отида да я взема, че ние бяхме в един техникум дето само Лъчо беше 3 клас всичко от 8 нагоре и естествено награди нямаше. Та може да питате и за другите класове дето не са давали по училищата награди. Миналата година пак така ни беше стояла грамотата в инспектората та чак септември ни я връчи директорката - случайно я взела от инспектората.

# 683
  • Sofia
marsoft2000 , много полезна информация , благодаря   bouquet.
 Ако до 20 май не я изпратят в училище , ще ходя да я търся. Предполагам, че и за 3 място има грамоти  newsm78.

# 684
Ние си получихме грамотата.
Аз се интересувам относно провеждане на състезанието на ниво национален кръг. Кой ще бъде допуснат... за втори клас пр. с колко точки...

# 685
Писах в инспектората относно доказване на резултати от ЕК и от там ми отговориха че грамотата е при тях да отида да я взема, че ние бяхме в един техникум дето само Лъчо беше 3 клас всичко от 8 нагоре и естествено награди нямаше. Та може да питате и за другите класове дето не са давали по училищата награди. Миналата година пак така ни беше стояла грамотата в инспектората та чак септември ни я връчи директорката - случайно я взела от инспектората.

Това за София ли се отнася? Синът ми е предложен за националния кръг, но не му дадоха никаква грамота.

# 686
Да, за София... ние си я получихме в кварталното училище, но грамотата си е издадена от съюза на математиците...

# 687
Да, за София... ние си я получихме в кварталното училище, но грамотата си е издадена от съюза на математиците...

Нашето квартално училище дори не ни уведоми за състезанието (случайно научих за него, ровейки в Интернет). Дори ме накараха аз сам да ходя да запиша детето за участие, защото не им се занимаваше - "нямало интерес" (особено в учителите). Така че отново сам ще трябва да се оправям (май ми стана навик, инспекторките ще започнат да гледат на мен като на извънземен).

Благодаря на всички за тази ценна информация - може грамотата да ни послужи за допълнителните точки в СМГ.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 15:27 от inatbg

# 688
Е, и на нас никой не ни е казал, но да се гордеят после с нас могат...

# 689
И аз искам да попитам грамоти само за деца класирани на националния кръг ли се дават?
В Бургас  грамоти дават ли?

Общи условия

Активация на акаунт