Димитровград

• 33 671
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Деси,не за постоянно,само за месец се прибираме.Моля те,разпитай майка си за координати. Praynig
Неси,пиши и ти как стават тези консултации. Peace
Тази сутрин нещо не мога да се свържа с мама, но при първа възможност ще ти напиша координатите.Човека е старичък, но е светило в тази област, чак в София говорят за него.

# 106
 Привет и добре дошла на Неси Hug Леко бременеене и успех! Познавам Четалова, тя изражда племенницата ми, най- доброто в Димитровград Peace
Деси, някой път като ти се зададат очни може да се видим Grinning, Ели също Hug
Радвам се, че пишете активно  bouquet
Канеста, ами и ти си била много наблизо Grinning
Браво, че нещата при Еди са добре, целувки!
Имам съмнения, че в Дгр в родилно захранват бебетата с адптирано мляко Sick, това е тема, по която ми се ще да поговорим, щото е важно Hug
Хубава вечер  bouquet
Дам ще си видим разбира се, даже на 17-ти имам езпит, ох...трябва да сядам да чета  smile3529 пък нещо в това хубаво време, хич не ми се чете...

# 107
За ражданията и аз имам мнение,ноооо после ще напиша с подробности или направо с Неси да се видим да и разкажа.Аз раждах в Хасково при Стоев-късмет или нещастие-незнам???Сега се прибираме и само за отчета-продължаваме на лекарства,но по друга схема и след два месеца пак на преглед.Добрата новина е,че няма промяна в състоянието- newsm44-демек като расте малката и сърчицето е ОК.Абе не мога да го обясня по лекарски език.
А аз живеех в Лазур,бл.57,вх.В...После една година на Македония.Сега тук при мамини Crazy.
Айде,чао,после пак ще пиша.
Попиванов преглежда в Хасково гърдите и ако има проблеми праща на мамолог-този дъртия е мамолога.А аз пък чух за него(агенция как'Сийка),че само ги обарвал жените,а нищо не разбирал newsm78.Уф,да не го наплюя сега напразно човека-ще разпитам и аз...
Радвам се за вас, дано бебката се оправя

# 108
  • Димитровград
Такааааа.Добро утро!!!Черпим днес-ставаме на цели 4 месеца!!!  party023  ura newsm18  costumed034 Tada
Айде,събуди се,пак остава за после...

# 109
   Честити 4 месеца на Еди  newsm51, да е жива и здрава и упорита винаги и успешна, като истински стрелец  love001
Деси, в туй време наистина трудно се чете smile3506
Днес времето беше страхотно и бяхме навън много, а мен ме болят краката, защото от вкъщи, Морската, центъра, Краставицата и в къщи newsm62
Целувки newsm44

# 110
Хубава разходка сте си направили браво!
Честито на Еди и от мен.
Леле днес тук е просто страхотно топло, малките зверове вече отдавна играят в градината.След обед ще ходим да понапазаруваме в центъра....
Таткото ни е в Анталия, защото има много туристи заради слънчевото затъмнение днес
Айде приятна разходка на всички newsm51

Последна редакция: ср, 29 мар 2006, 13:17 от desislava`

# 111
Здравейте, съгражданки!  Wink Heart Eyes

аз малко рядко се вклювам, тъй като нямам много време. Много ми е приятно да "общувам" с вас в тази темичка  Simple Smile И тук днес е много хубаво времето, но пък аз нещо съм настинала яко и хич не ми е до излизане. Но ще се излиза - няма как.
Честити 4 месеца на Еди и от нас!

# 112
  • Димитровград
За ражданията и аз имам мнение,ноооо после ще напиша с подробности или направо с Неси да се видим да и разкажа.
Обади се, ако имаш време. Не се чувствай длъжна. Така или иначе съм си "заплюла" Чаталова.

# 113
здравейте, всички,
ами от софия съм, ама имам приятели в димитровград, и съответно много хубаво мнение за вашия град; прегледах темичката и ми стана още по-симпатичен  Laughing скоро може с бебо да се озовем там за ден-два и може би ще се наложи, или по-скоро ще е добре, ако мога да го оставя за час-два някъде, та исках да ви питам - има ли нещо като детски клуб, където може да се остави дете под 2 годинки почасово без мама, и ако да, какви отзиви ще дадете? къде е? такива неща...
ще се радвам, ако можете да ми препоръчате такова място! мерси предварително!
поздрави на всички! (впрочем, май с Пепита дечковците ни са набори с разлика от няколко дни, ако се ориентирам правилно? аз всъщност пиша най-вече в отчетната тема за Декемврийчета 2004, но там не се е включвал никой от Д-град още, а е много весело при нас  Wink)

# 114
  • Димитровград
Няма детски клуб.К'ъв ти клуб,к'ви 5 лева???Има бабин клуб,евентуално.Или ако има клуб и аз не съм чувала.... newsm78 не ми се вярва.
За доктор Чаталова нямам мнение.Доктор Коларова наскоро имаше едно секцио с лош край.Много лошо.Има и доволни от нея.Като всичко друго в живота-две страни на монетата.Аз раждах в Хасково при Стоев.Иначе Попиванов ми води консултацията,сега имал и триизмерен видеозон,тия дни ще ходя и ще докладвам.Просто още се чудя дали да пиша в нета за моето раждане,защото много тъжен ми е спомена още.Ноооо да ми е добре детенцето-другото ще си го купим!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Неси прати една снимка,за да мога да те позная като се видим...

# 115
   Здравейте сладурки  bouquet
Ех, колко време темата ни  се "пълни", важно е, че вече пишем редовно в нея:)
Маймунка, аз като една димитровградчанка се трогнах от впечатлението ти за хората от Града на младостта, но май наистина такъв детски клуб няма да намериш.............. Rolling Eyes Града е страхотен, но имам чуство, че местната управа следва план за обезлюдяването му, много мога да напиша по въпроса, ама не искам да си развалям хубавото настроение Grinning
Канеста, аз имах кофти случка след раждането в родилно, но честно да ти кажа, тема да пусна така и не се реших, щото малко тука както има положителни ефекти от споделянето, така има и потребители, които просто "цвъкат" мнения за спорта, но все пак ти си знаеш! Споделянето е много важно Peace
Ние днес идваме в Димитровград Grinning, но до събота, а ако ви кажа че едва ще успея да се видя с най- добрата ми приятелка, иска ми се да се срещна и с вас, но наистина незнам дали ще е възможно Embarassed, ще разчитам на случайни срещи, без уговорки Sick Ако ли не, живот и здраве друг път Hug
Хубав ден и целувки  bouquet

# 116
  • Димитровград
И утре и вдругиден сме на парк Марица(то аз тука и живея де).Ако се разхождате насам ще се видим 100%.Иначе днес времето е духливо.

# 117
Здравейте мами!
И ние днес тръгваме към Димитровград с децата  Hug

# 118
  • Димитровград
Айде една кратка форумска среща в парка Марица де???

# 119
Благодаря ви за отговорите за клуба, макар и да не се откри такъв.. засега  Wink
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт