Димитровград

• 33 620
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
В момента най-ангажирани и такива, които са все още с ума си са Коларова и Чаталова. Аз лично ангажираш Чаталова, с Коларова имах проблеми навремето ... неточна диазгноза.
Моя приятелка раждаше при Чаталова миналата година и страшно е доволна.А за Коларова какво да ти кажа - майка ми като раждаше брат ми, съвсем в началото е забременяла с два плода, но единият въобще не се е развил, а другия се е развил за сметка на него.И така като се роди брат ми 20 дни след раждането кръвта на майка ми започна да се натравя - кошмар една нощ, след което се разбра,че при раждането недоразвитото ембрионче е останало в нея и подробности няма да разказвам, но Коларова беше пропуснала тази `малка` подробност!
с две думи майка ми почти беше на ръба....

# 91
  • Димитровград
Такива ситуации в нашето АГО са много. Засега всичко с мен и бебо е О.К. - чукам на дърво и се надявам всичко да мине добре.

# 92
Да,майка ми съЩо навремето е брала страхотни ядове заради коларова(наро4но я пиша с малка буква). Sad
Ина4е другите не ги познавам,въпреки,4е работех в болницата. EmbarassedНа гинеколог съм ходила докато бях в България при Др.Кондов в Пловдив или при Стоев в Хасково.
Стоев ми направи впе4атление последния път,когато бях при него,4е е запо4нал много грубо да работи Shocked,имах проблеми след визитата при него.Дали е така или е било неЩо моментно,незнам.
Свекърва ми ходи при 4еталова и дава добри отзиви за нея.

# 93
  • Димитровград
Пробвах се и докато бях във втория месец ходих в Хасково. Посикаха да ми направят преглед на магарето, защото видеозона не работел, отказах и си тръгнах. Там има добри лекари, но плащанията "под масата" са задължителни, в противен случай стават доста груби.

# 94
Аз лично ходя при д-р Йовчев във Военна болница в Хасково - страшно съм доволна от него

# 95
Да,майка ми съЩо навремето е брала страхотни ядове заради коларова(наро4но я пиша с малка буква). Sad
Ина4е другите не ги познавам,въпреки,4е работех в болницата. EmbarassedНа гинеколог съм ходила докато бях в България при Др.Кондов в Пловдив или при Стоев в Хасково.
Стоев ми направи впе4атление последния път,когато бях при него,4е е запо4нал много грубо да работи Shocked,имах проблеми след визитата при него.Дали е така или е било неЩо моментно,незнам.
Свекърва ми ходи при 4еталова и дава добри отзиви за нея.
От местните доктори наистина май Чаталова е най-добре  Peace

# 96
Абе те с тия тяхните вагинални прегледи няма да се спрат. CloseЗаЩо изобЩо го предлагат,няма кой да им се върже.
Неси,аз при Стоев си ходех в 4астния му кабинет на Раковска,не в болницата,затова и бях силно у4удена какво му става на 4овека.

# 97
Кажете,моля ви се,къде мога да си направя преглед на гърдите като се върна тази година? newsm78Бях 4ула за др.Атанасов(май така се казваше  Embarassed) в Хасково,4е бил добър диагностик.

# 98
Кажете,моля ви се,къде мога да си направя преглед на гърдите като се върна тази година? newsm78Бях 4ула за др.Атанасов(май така се казваше  Embarassed) в Хасково,4е бил добър диагностик.
За постоянно ли се прибираш?
Майка ми ходи при някакъв професор в Хасково за който цяла Българиа говорела,че ако той ти опипа гърдите, нямало нужда от мамограф!Бил изключително добър, обаче като му забравих името  newsm78

# 99
  • Димитровград
Другата ми консултация е на 15.04. Ще разпитам и ще ви пиша.
Целувки и до скоро.

# 100
Деси,не за постоянно,само за месец се прибираме.Моля те,разпитай майка си за координати. Praynig
Неси,пиши и ти как стават тези консултации. Peace

# 101
  • Димитровград
За ражданията и аз имам мнение,ноооо после ще напиша с подробности или направо с Неси да се видим да и разкажа.Аз раждах в Хасково при Стоев-късмет или нещастие-незнам???Сега се прибираме и само за отчета-продължаваме на лекарства,но по друга схема и след два месеца пак на преглед.Добрата новина е,че няма промяна в състоянието- newsm44-демек като расте малката и сърчицето е ОК.Абе не мога да го обясня по лекарски език.
А аз живеех в Лазур,бл.57,вх.В...После една година на Македония.Сега тук при мамини Crazy.
Айде,чао,после пак ще пиша.
Попиванов преглежда в Хасково гърдите и ако има проблеми праща на мамолог-този дъртия е мамолога.А аз пък чух за него(агенция как'Сийка),че само ги обарвал жените,а нищо не разбирал newsm78.Уф,да не го наплюя сега напразно човека-ще разпитам и аз...

# 102
  Привет и добре дошла на Неси Hug Леко бременеене и успех! Познавам Четалова, тя изражда племенницата ми, най- доброто в Димитровград Peace
Деси, някой път като ти се зададат очни може да се видим Grinning, Ели също Hug
Радвам се, че пишете активно  bouquet
Канеста, ами и ти си била много наблизо Grinning
Браво, че нещата при Еди са добре, целувки!
Имам съмнения, че в Дгр в родилно захранват бебетата с адптирано мляко Sick, това е тема, по която ми се ще да поговорим, щото е важно Hug
Хубава вечер  bouquet

# 103

Марибел не се спотайвай, давай снимки Hug

Не се спотайвам. WinkЕто две_три снимки от нас.
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/amaria5cova/album?.dir=7b1 … ia5cova/my_photos

# 104
Марибел, Ани е много сладка, ама и какво фонове и пейзажи, ех, страхотно Hug
Но теб не мога хубаво да видя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт