Димитровград

• 33 611
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошла на мама Десислава!
    Как няма да те приемем бе, където и да сме, родом сме си от Димитровград Hug
Браво на теб- 3 дечица сладинки, разкажи ни за себе си  bouquet

# 76
Всички ви изчетох до една защото съм димитровградска кума. Laughing Heart Eyes
Ха сега да видя дали някой ще се обади,че има кумове живеещи в Англия.

Подробности не искам да пиша в ефир,може на лична бележка.

# 77
  • Димитровград
Нямам кумове.Сватбата не сме я планирали още.Само шаферката е готова.Може би и един шафер/девер и тогава вече ще се вземем. Laughing
Мама Деси-добре дошла.Аз понастоящем съм тук в града,така че може да си направим среща с който иска.Другите мами-къде сте???
Наде,много са ти хубави винаги постингите!!!Ти знаеш...  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде,посъбрахме се,отчитайте се,нали затова са отчетните теми!!!
Ние в понеделник ще ходим в Пловдив на контролен преглед.Ох,дано да ги спрат хаповете вече,че половин алхимик станах...

# 78
Благодаря момичета за топлото посрещане  newsm51
Какво да ви разкажа са себе си....
На 23г. съм, завършила съв ПМГ "Иван Вазов".Малко преди бала ми, отидох на море в Анталия и след няколко месеца се омъжих за собственика на хотела  Heart Eyes После дойдоха и бебчетата 1,2...3  Heart Eyes Таткото е доста по-голям от мен, но аз не страдам от предразсъдъци...Студентка съм 5-та година в Бургас... и това е обща взето...

kanesta - разбира се, че ще се видим

nadejdica - аз теб съм те виждала...беше водеща на "Матине" по КТД - то нали така?

# 79
Деси, аз съм Party
   Ти щом учиш тук в Бургас, може и да се засечем Hug А твоята история с Анталия и омъжването ми е многопозната, сигурно тук см я чела newsm78
Давай снимки Heart Eyes
Канеста, какви хапове пиете Thinking Кой знае колко сте пораснали Heart Eyes
Марибел не се спотайвай, давай снимки Hug
Илче, ти как си Grinning

# 80
  • Димитровград
И вие много сте пораснали!!!Наде,пием за сърцето 4 вида прахове и капки и искам да ги спираме.
И аз уча в Бургас-признавам си без бой!!!Още един семестър има наесен.
Качвам веднага нови снимки в албума!Едита2 се казва обаче.
Десислава,сестра ми завърши в ПМГ-то,тя е 84 набор.Супер е-три дечица!!!Купон ли е???

# 81
Деси, аз съм Party
   Ти щом учиш тук в Бургас, може и да се засечем Hug А твоята история с Анталия и омъжването ми е многопозната, сигурно тук см я чела newsm78
Давай снимки Heart Eyes
Канеста, какви хапове пиете Thinking Кой знае колко сте пораснали Heart Eyes
Марибел не се спотайвай, давай снимки Hug
Илче, ти как си Grinning
Хе хе виж как те разконсперирах  newsm47
Имаше преди някаква тема да разкажем как сме се запознали със съпрузите си и сигурно там си я чела.За съжаление нямам снимки в нета, но ще се постарая да поправя тази грешка  smile3555
Наде, вие къде живеете в Бургас?

# 82
И вие много сте пораснали!!!Наде,пием за сърцето 4 вида прахове и капки и искам да ги спираме.
И аз уча в Бургас-признавам си без бой!!!Още един семестър има наесен.
Качвам веднага нови снимки в албума!Едита2 се казва обаче.
Десислава,сестра ми завърши в ПМГ-то,тя е 84 набор.Супер е-три дечица!!!Купон ли е???
аз съм 82 набор, но със сигурност по физиономия я познавам - голям физиономист съм.
Купон ли....меко казано!В къщи е нещо страшно, пълна лудница...абе просто не може да се опише с думи, трябва да се види  smile3521

# 83
  Хайде, дано вече да спират илачите на Еди Heart Eyes, ама Ели много сладка бубата бе, гледам и тя трапчинки има на бузките Hug А как се смях с ония снимки дето незнам от къде си намерила с бебето в кантара и онова нарисуваното Joy Joy Joy
Деси, живеем в "Лазур", до стадиона на "Нафтекс", а ти къде си когато си идваш на очни newsm78 Ели, а ти?
Ех, значи и по- големи са гледали "Матине", понякога толкова ми е мъчно за този сутрешен блок  Sad
Чакаме снимки Hug

# 84
Аз първия семестър сменях ту хотели, ту квартири...лудница постоянно се притеснявах дали ще намеря квартира и  съпруга ми реши да купим един апартамен в Бургас и след като завърша да го продадем, пък може и да го оставим...незнам.Та взехме не много голям мезонет на Александровска до Стоматологията.Много ми е удобно, защото е много близо до университета Wink
Да ти кажа Наде и на мен ми е мъчно за сутрешния блок.Ктд имаше нужда от нещо такова

# 85
  • Димитровград
Hi, мамчета. И ние сме от вече позагубилия блясък Димитровград. Времето се стопли, бебо ритка и расте, живота е прекрасен .............

# 86
Hi, мамчета. И ние сме от вече позагубилия блясък Димитровград. Времето се стопли, бебо ритка и расте, живота е прекрасен .............
Здрасти и добре дошла!
Как бе миличка Димитровград може да е позагубил блясък, обаче много много си го обичам!
Нека расте бебо голям и здрав - сега това му е работата  Hug
Колко остана още?

# 87
  • Димитровград
С бебо трябва да се срещнем "очи в очи" на 3 август. Най-голяма мама слон ще бъда в най-големите горещини. А в Димитровград проблема е с родилното, прилича на Датското посолство след публикациите на карикатурите на Мохамед.

# 88
При коя лекарка мислиш да раждаш или на късмет?

# 89
  • Димитровград
В момента най-ангажирани и такива, които са все още с ума си са Коларова и Чаталова. Аз лично ангажираш Чаталова, с Коларова имах проблеми навремето ... неточна диазгноза.

Общи условия

Активация на акаунт