Димитровград

• 33 599
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • Димитровград
Илче,намери ли салон?Аз съм привърженик на домашните козметични процедури и хич не ги знам.Може би някоя от другите мами да даде съвет?

# 61
Илче, в Хасково - козметичен салон "Естир" - в бившата печатница на 2-я етаж, има табели!  pletkaДобре е предварително да си запазиш час! smile3525

# 62
Zdraveite momicheta

Tazi vecher sluchaino vi otkrih. Az sym ot Dimitrovgrad, no sym omyjena v Sopot i sega jiveem tam. Bremenna sym v 5 mesec. Mnogo vi se radvam, makar i malko no pak e neshto.   bouquet Pozdravi na vsichki

# 63
Здравейте на всички нови мами  bouquet
Дани кажи как е в Сопот, къде си учила, абе разказвай Hug
Другите как са? Heart Eyes

# 64
Момичета, здравейте!

Не влизах няколко дни във форума - нещо това лошо време ми се отрази съвсем депресивно и не ми се правеше нищо...Имам чувството, че следродилната депресия тепърва се проявява при мен и никак не ми се иска да й се отдавам, обаче стоенето вкъщи не ми помага много за това! При вас как беше?

kanesta, препоръчаха ми един салон в Хасково до Военния стол, момичето се казвало Тони. Все още не съм си записала час. Едно от момичетата във форума на Хасково се оплакваше, че в някакъв козметичен салон едва ли не се държали унизително с нея и леко снизходително (що за отношение!), но се надявам да не е там.

envia, ще проуча и този къде се намира! мерси Simple Smile

# 65
Ilche, това с депресията ми е много познато, аз я изкарах много тежко, първите 2 месеца! Помагаше ми майка ми 2 седмици, после свеки, и когато си останах самичка, всичко започна да си идва на мястото Hug
Много ми беше полезен престоя в мамини в Димитровград, успокоих се, а извода ми е колкото по- рано започне майка грижите сама, толкова по- добре Heart Eyes
Напълно разбираемо е в това време само в къщи и да ти е насъбрано, ако може някой поне за мъничко да идва да можеш малка разходка да си направиш! Никък не е лесно знам, но още малко ще се стопли, живо здраво птички, слънце, малкото ти съкровище ще е поотраснало и ще сте само навън  bouquet
Ние сме с теб Hug

# 66
nadejdica, благодаря ти много за подкрепата! Simple Smile

Надявам се и аз с идването на хубавото време да поразсея малко по-мрачните мисли! Определено помага да видиш, че собствените ти "страдания" не са уникални, ами че и други са миналия по същия път...Знам,че трябва още малко време, за да се стабилизират нещата. Казваха ми, че 1-вият месец е най-тежък. Може би физически - да, но сега като се замисля, след първоначалната умора идва и натрупаното психическо напрежение....ах, крайно време е да посетя новия фитнес в Димитровград май Simple Smile

Преди години след една операция се бях записала на джаз-балет (като студентка) и невероятно много ми помогна и за възстановяването, и за настроението. Но съм сигурна, че тук няма такива курсове... newsm78

Хубав ден на всички! Simple Smile

# 67
Здравейте мами. Grinning
Направо ме е срам,толкова много влизам,4ета и пиша из форумите,а не съм видяла,4е сте разделени по градове и имам съгражданки. Hug
Да питам,Ще ме приемете ли сред вас? Praynig

# 68
  • Димитровград
Здравей,Марибел!!!Добре дошла и тук!!!Разказвай!А за нас пише в предните 3(хихихи) странички!

# 69
Марибел, добре дошла Hug
Разкажи ни за себе си  повече и пиши  bouquet

# 70
Здравейте отново Hug
Про4етох сраниците назад,запознах се виртуално с вас Wink,сега разказвам.
И аз и мъжа ми сме родом от Димитровград.Аз живеех среЩу ОУ'Пен4о Славейков',там у4их и до 8 клас.След това ме приеха в Хасково,там завърших средното си образование,така 4е пове4ето ми у4илиЩни приятелства бяха оттам.След това в Тракийския за мед.сестра,а като завърших работех в детско отделение в Марбаската болница, Heart Eyes докато не заминах за Испания при гаджето си(сега ве4е мъжа ми). Heart EyesИмаме моми4енце,което е диво за десет мом4енца, Mr. Greenна две годинки.
Роди се тук в Испания и си я гледкам сама,без баби,4е съм много бясна и никоя не издържа на моя терор пове4е от две седмици. hahaha
Това е засега,което се сеЩам.

# 71
Здравейте, мили съгражданки! 
Лора,4ела съм твои постинги в клюкарника и като видях снимката ти в аватара,все ме гонеше едно 4увство,4е те познавам отнякъде.Сега като те виждам в тази тема,се сеЩам,4е май и ти у4еше в Хасково. Wink
Света наистина е много малък.

# 72
  • Димитровград
Maribel,и аз съм учила в Хасково,в Езиковата.

# 73
а няма ли някой, който е учил в Икономическия в Хасково  Simple Smile дали имам бивши съученички тук? Simple Smile

# 74
Здравейте мами!
И аз съм от Димитровград,на 23г. омъжена съм в Истанбул и имам три дечица!
Обожавам Димитровград и понеже мъжа ми е изключително зает аз прекарвам 2 седмици в Димитровград и 2 седмици в Истанбул - така вече 5-та година  Heart Eyes
Завършвам право в Бургас тази година.
Надявам се,че ще ме приемете сред вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт