С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 662
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви момичета!
Това ще ми е второ раждане, но от първата бременност почти нищо не помня, защото беше преди повече от 12 години, та е логично...
Явно наближава, макар че терминът ми е чак на 23 април, дано постискам още малко че съм на вагинален антибиотик и четох, че със стрептококите, които ми откриха не е добре да почва раждането, че и бебето щяло да е заразено и да го лекуват с антибиотици.

# 151
Добро утро, момичета! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА С БЕБЧЕТА И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ !!!
Аз също съм с болки "долу" от доста време и стават все по-чести и силни, мисля че болки по това време за нас са съвсем нормални. Мен ме болят и ребрата и пикочния мехур - вечер като се събудя и от събралия се "материал" ме боли много докато не отида до 00, ръцете и пръстите са ми изтръпнали и през деня... въобще неприятна работа. За съжаление според моята лекарка раждане в близката една седмица е мираж. Термина ми е определен за 9.04.2012, но с моя нередовен цикъл по принцип е трудно да се каже точна дата, затова лекарката ми каза че ще ме чака до 11.04.2012 и ако до тогава не съм родила ще ме прегледа и най-вероятно ще го предизвикаме.
Между другото утре 3.04.2012г. в Мол Варна ще има лекция, има ли желаещи варненски майки да я посетят? Мен ми е вече малко трудно карането на кола, но мисля утре да отида на тази лекция и без това най-вероятно ще ми е последна Simple Smile

# 152
Aneliika както си с нередовен цикъл нищо чудно да не ти е изчислен както трябва термина, така че не бързай, аз също съм със страшно нередовен цикъл, идваше си когато си иска - през няколко месеца, но за щастие този път си знам точната дата на забременяване и мога и терминът точно да си изчисля. За разлика от предната ми бременност - терминът ми по последна менструация беше 16 август, а аз родих на 16 октомври. Естествено, този определен по цикъла изобщо не беше коректен. Така че мисли позитивно, я то бебето знае най-добре кога му е времето, а и нали те следят с тонове, зрялост на плацента и т.н...

# 153
  • София, Младост
Честити на новите мами и да са им живи и здрави бебчетата!!!
 Hug  bouquet

# 154
Честито на новите меми с бебоци Simple Smile Много е хубаво всеки ден новини за бебчовци!! Момичета, искам да ви кажа, че в момента в който родите болката се забравя. Е после остават болката от шевовете, ако имате такива- желая ви да нямате и малко дискомфорта от хемороидчето което съм си докарала. Сега ще гледам как да се излекувам по-бързо....Ако някой знае да спореди Simple Smile

# 155
Честито на новите меми с бебоци Simple Smile Много е хубаво всеки ден новини за бебчовци!! Момичета, искам да ви кажа, че в момента в който родите болката се забравя. Е после остават болката от шевовете, ако имате такива- желая ви да нямате и малко дискомфорта от хемороидчето което съм си докарала. Сега ще гледам как да се излекувам по-бързо....Ако някой знае да спореди Simple Smile
Честито! да ти е живо и здраво бебчето!

За хемороидите - по аптеките има мазила, аз съм ползвала преди едно, което съдържа змийска отрова, за съжаление не се сещам за името му, но като попиташ те ще ти кажат в аптеката. Помагат със сигурност много тези мазила. Аз се бях измъчила с един голям хемороид.

# 156
  • София, Младост
За хемороидите - по аптеките има мазила, аз съм ползвала преди едно, което съдържа змийска отрова, за съжаление не се сещам за името му, но като попиташ те ще ти кажат в аптеката. Помагат със сигурност много тези мазила. Аз се бях измъчила с един голям хемороид.

Матсан дойч: http://apteka.framar.bg/13003696/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%B0% … D0%B8%D0%B4%D0%B8
  bouquet

# 157
Точно Матсан дойч! Благодаря ти viliandar!

# 158
Здравейте и от мен! Hug Честито на мамите които са родили HugДа са им живи и здрави бебчетата и много да се слушкат! Hug На нас останалите на които тепърва им предстои да раждат-УСПЕХ! Аз да ви кажа съм много спокойна ( не е характерно за мен-винаги съм притеснена на MAX и съм доста страхлива) нямам търпение да си гушна бебчето вече! Днес ще купим леглото и доста се вълнувам  newsm44 1crib Мамчета....вече влязохме в Април.... Hug newsm44 newsm68 #Shocked smile3521 Успех на всички и пожелавам на всички бъдещи мами леко раждане! Погал по коремчетата с които скоро ще се сбогуваме Hug newsm03

# 159
  • Варна
Ей, Samm, изпревари те Николета .... Laughing Преди малко прочетох, че малката и фръцла подранила и излязла изневиделица ...да и е жива и здрава, скоро ще я видим и ний на някоя корица

При мен ново-няма, ще хващам пътя пак, снощи доста тежка нощ имах ...ама то беше пак от дългото стоене права и ходенето ....
Вчера дори си разопаковах чантата за болницата, видяха ми се много измачкани нощници Laughing ...аз се стегнах рано-рано, ама на...чакам си, та ударих им една ютия пак ...а дано не се налага втори път да гладя ..

Честито на новите мами gloria28, rain008    bouquet

# 160
     baby baloni    Честито на  gloria28 и rain008!!! ylinfant  ylinfant
 Желая ви бързо възстановяване и много много щастие с малките пролетни слънчица!

# 161
Честито на родилите майчета и много стиснати палчета, на тези в очакване! Ние с бебе Стефан ще бьдем изписани утре сутрин. За мен това е 13 ден извън дома - много ми дойде, но нали сега сме ок:) Моля, Стеф да бъде отразен на първата страница с актуалните мерки и теглилки : 3 кг. на 50 см.Благодаря Ви!

# 162
  • София
Честито на всички!!!
Мисля скоро да ви последвам, днес бях на лекар и имах доста контракции по време на тоновете, не са ми болезнени, но лекаря предполага че до ден два ще родя Simple SmileУтре ми е термина, каза ако до тогава не съм родила пак на тонове и така ...Направих последена проверка на багажа, добавих някои неща и съм в очакване Simple Smile Joy

# 163
  • Sydney
Здравейтеееее Simple Smile!
леле колко много бебета -  да са живи и здрави всички и много любов да има около тях Simple Smile
Благодаря Ви за хубавите пожелания Simple Smile
Изписаха ни в Петък, но нямам много време да седна да пиша...
Подробен разказ малко по-късно...
Поздрави от нас, на чакащите късмет Simple Smile
 Hug

# 164
  • София, Младост
Добре завърнала се, benitabeni    Hug
Ще чакам с нетърпение разказчето, като ти остане малко свободно време.

Общи условия

Активация на акаунт