С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 885
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Перник
И аз имам доста обилно, ама по-скоро като течение. И моите 2 бременности са коренно различни. А, от здр. каса не поемат преглед за разкритие.

Честито на новите майчета  Heart Eyes

# 211
Мойто си е разтеглива слуз, установявам такава след всяко пишкане, а то е много начесто напослкедък, явно бебка е слязла много ниско и притиска пикочния мехур, защото усещам движения наистина много ниско долу.

Ох не знам, и аз все си мисля дали нямам разкритие, заради което да трябва да ме прегледат...и съм на едни пусти вагинални таблетки антибиотик, та поне с тях да приключа, остават ми още 4 ...

# 212
  • Хасково
Здравейте бъдещи и настоящи мами! Моят термин е обявен за 27.04, имам леки пробождания ниско и болки подобни на предменструалните, но не са чак толкова болезнени, бебка е главично разположена. За разкритие ще ме гледат след Великден, живот и здраве. Стискам палци на всички нека всичко мине добре и е на добрата страна на нещата! Честито на мамите, които вече са гушнали бебоците!

# 213
  • Sydney
Lips_tongue Честит син Мартин Simple Smile Много здраве и късмет да има детенцето, на теб бързо възстановяване Simple Smile  Hug
diddlina79 Честито и на теб Simple Smile Да ви е жива и здрава Никол и да расте много усмихнато дете Simple Smile  Hug

# 214
  • София
Поздрави и от мен, или по скоро от нас, защото вече сме две.  Joy
Както писах в четвъртък, че нямам никакви признаци за раждане, така в петък сутринта ми изтекоха водите и в 16.00 часа се роди нашето момиченце. Раждането не мина много лесно, а силно се надявах, че ще бъде по-леко от първото. Важното е че всичко е наред. Малката се роди нормално с тегло 3100 и 50 см. От днес сме си в къщи. Simple Smile

Честито и от мен на всички новородили мами. Да са им живи и здрави бебчетата и да растат щастливи  Hug

# 215
Здравейте и честито на новородилите мами!  Hug

Нас ни изписаха вчера и сме вече в джаза с кърменето, госпожица Ема е малка спяща красавица, тип нощна птица. Цял ден спи, едвам я будя да яде, аха засуче и захърква, а вечер отваря едни очи и почва купона.  Да видим тази нощ как ще е...
Баткото  засега е много щастлив, вчера искаше и той да суче  Grinning
За сега е спокойно, дано да е  така за дълго.

Леко раждане на всички, които чакат  Hug

# 216
  • Варна
Момичета ---в малка дилема съм ...От няколко часа съм с контракции на десетина минути, неболезнени, но то е такова втърдяване ....че очите ми са все на  часовника ...а корема ми твърд камък ..
С първото бебе не разбрах много -много кога точно започна родовия процес, защото отидох само с една контракция в болницата, малко разкритие, но ме оставиха там ...и май съм и позабравила как беше ...
Сега се чудя да чакам ли, да взема да се разходя ли , или направо да отида до болницата ...  newsm78

# 217
Момичета ---в малка дилема съм ...От няколко часа съм с контракции на десетина минути, неболезнени, но то е такова втърдяване ....че очите ми са все на  часовника ...а корема ми твърд камък ..
С първото бебе не разбрах много -много кога точно започна родовия процес, защото отидох само с една контракция в болницата, малко разкритие, но ме оставиха там ...и май съм и позабравила как беше ...
Сега се чудя да чакам ли, да взема да се разходя ли , или направо да отида до болницата ...  newsm78

Ако не те боли може да си позволиш да почакаш поне до сутринта според мен.............

# 218
Добро утро коремчета preggoКато си гледам лентичката и си мисля дали няма да е днес денят newsm53.Вече много се вълнувам и чакам с нетърпение.В 10 часа ще ходя на доктор да видим как вървят нещата,че за събота ми е терминът.Искам да попитам има ли вестоноски,като родя на кой може да драсна два реда newsm03?

# 219
Здравейте, мамчета Hug Да ви се оплача, че няма на кого друг.... Cry Вчера съм станала в 6 часа и започнах с чистене ( не че нещо, ама не ми се спеше; с бъдещия татко се помещаваме в едностаен апартамент-малка кухня с малка баня, 00, и голяма спалня)...То не бяха прахосмукачки, то не бяха прозорци, прах и т.н.....Както си му е реда и ел. уредите почистих.....И когато вече бях приключила с всичко и легнах да почина малко преди след обедната разходка........Прас.....Една ужасна миризма се разнесе...Миризма на мухъл, на застояло, на......абе ужасна миризма!!! Аз се побърках...И започнах "малко разследване" от къде е миризмата. И пак-прахосмукачки, парцали и т.н., но тази миризма не беше от нас...Ужасих се!!! И седя и се чудя какво да правя...Ревеше ми се казвам ви no smile3511...Така или иначе не установих от къде идва миризмата, но бях вече 100% сиг., че не е от нас...И тази сутрин тъкмо простирам бебешките дрешки и пак.....Смърди Banghead и викам чакай да погледна нагоре......Щях да припадна...Съседите над нас си гледат малки пиленца на терасата, където имат мрежа и най-вероятно "аромата" е от тях Banghead Banghead Banghead Ще се побъркам, казвам ви Sad Аз изчезвам на тонове и после ще се отчета..Леле, че дълъг пост....Погал по коремчетата :*

# 220
bocinka, много неприятно. Успех при док.

# 221
Честито на новите мами, да са им живи и здрави малките бебчета и много да слушкат и да папкат. Стискам палци на всички които имат нужда......само спокойствие и всичко ще е наред. Мен ме гледаха за разкритие в събота, защото като бях на тонове имаше нещо притеснително, но нямах никакво разкритие. Даже док каза, че сме много далече от истината и да не се надявам за скорошно раждане.....даже ще прескоча и термина си, но ще видим.
Успешен слънчев ден изпълнен с много положителни емоции.

# 222
Честита радост на всички родили мами!
Бързо възстановяване!
Поздрави!

Аз се боря с кърменето пък да видим....
До скоро...

Сатори, какво става с теб?

# 223
Привет на новите бебици и честито на техните мами- да си много здрави и силни !  Grinning
И аз да ви се оплача:Взех, че лепнах някакъв бацил, сополи, храчки, гърло-ужас-стоя по 1 час в банята да се секна и кашлям !А на всичкото отгоре док. каза, че тая седмица ще се ражда  ShockedАз изпадам вече в паника, хем не ми се чака вече, хем ме хвана шубето ! Най-лошото е, че на док. му се струвам много сложен случай (имам две миомектомии) и не съм сигурна, че знае точно какво да ме прави !Снощи дъщеря ми вика: защо не отивам в София да раждам и аз съвсем се панирах! Накрая да става каквото ще, ако е писал Господ ще оживея, дано само с бебка всичко е наред!!! Praynig
Млъквам вече с моите глупости, че да не ви натоварвам повече !
Усмихнат ден на чакащите и успех с кърменето на мамичките ! :hug:color]

# 224
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Честито не новите мами, бързо възстановяване и послушни бебета!  Hug

Г-ца Димитрова дали е родила?  Laughing

Ние все още сме 2 в 1, аз съм ужасно подута, пак вдигам кръвно и ми увеличиха допегита. Иначе тоновете на бебето са наред и нямам никакви признаци за скорошно раждане - дори подготвителните ми контракции почти ги няма и така. Вероятно ще се ражда другата седмица, когато и големият ми син ще си е в къщи и ще съм по цял ден сама с 2 деца, голям купон ме чака.  Mr. Green

Хаджи, Пламена и др. вече родили, пишете и споделяйте колкото имате възможност!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт