С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, от сутринта имам една стягаща болка от дясно, чак ми изтръпва и крака (все едно е апандисит) ама болката не е силна, търпима е. Притеснявам се че е на често....даже сега стана по-на честичко от колкото беше сутринта. Дали има място за притеснение?
Благодаря ви предварително.

# 226
  • Димитровград
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебчета - да са ви живи и здрави и много радост да ви носят Simple Smile

Syni.Popova - тъй като за мен това ще бъде живот и здраве първо раждане-едва ли ще мога да ти помогна, но ще споделя какво ме посъветва моята лекарка. Каза, че трябва да има регулярни болки на еднакъв интервал от време за 2-3 часа и ако болката не минава, а се засилва и отново спазва еднакъв период или дори по-често, то трябва да и се обадя.

Дано съм успяла да помогна по някакъв начин Rolling Eyes

# 227
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Съни, а само в дясно ли е? Не знам дали е възможно да са контракции, можеш да пробваш да засечеш през колко време са тези болки и дали ти се втвърдява корема.
 А може и да е някой притиснат нерв или орган от бебето и от това да се получават тези болки и изтръпване.
 Ако много се притесняваш нищо не пречи на се обадиш на лекаря си и да го питаш.  Peace

# 228
Да, болката е в дясно, но нямам втвърдяване на корема и за това се чудя дали е възможно да са контракции. Болката започна да става честа през 2 минути горе-долу. Ама не е силна и не се притеснявам толкова. Ако нещо усетя по-силно ще се обадя на лекарката си.
Благодаря ти много.

# 229
Да, болката е в дясно, но нямам втвърдяване на корема и за това се чудя дали е възможно да са контракции. Болката започна да става честа през 2 минути горе-долу. Ама не е силна и не се притеснявам толкова. Ако нещо усетя по-силно ще се обадя на лекарката си.
Благодаря ти много.
Syni, и аз имам подобни болки, но от време на време. Според мен няма как да са родилни болки, особено както ги описваш на 2 мин. Ако бяха родилни и през 2 мин., щяха да са хем доста силни, хем съпроводени с втвърдяване на корема, от което дори ще ти е трудно да си поемеш въздух, докато трае контракцията. Иначе и при мен са точно от дясно болчиците, все едно където се намира апендикса.

# 230
Благодаря ви много

# 231
Моля, за нищо:)
И аз тези дни разпитвах из форума точно за тези болки.
Днес отново имах, появиха се докато шофирах и си бяха прорязващи, че дори се чудех дали да не спра някъде колата докато отминат. Явно е нормално в този етап от бременността. Ти в коя седмица си?

# 232
На мен ми остават още 4 дена до термина

# 233
Значи съвсем ти е навремило:-)

# 234
Мама rain008, мама gloria28, мама Eni27, мама Lips_tongue, - честити Ви юнаци. Да пораснат здрави и  силни мъже.  stork-boy
Май момиченцата се засрамиха и отстъпиха малко време да се появят момчетата  Grinning
Стискам палци на всички нуждаещи се   Peace и чакаме още хубави новини .  Hug

# 235
  • Плевен
Оф, искам да раждам вече. Приличам на слон, потя се смрадливо и постоянно, влача се като мърша, тежи ми, носът ми запушен.... омръзна ми!!! Да се ражда хубавицата и повече никога не искам да съм бременна...2 деца ми стигат.
Ама и аз голям позитивизъм вкарах в темата...Извинете ме...

# 236
Привет!

Честито на всички!
Извинявам се, че не е поименно, но рядко влизам напоследък.  Blush
Та да сте живи и здрави, бебчовците само да ви радват, да са щастливи и мнооооого обичани!

Кика, хаджи- благодаря, че се интересувате   Heart Eyes
Аз съм си си все още 2 в 1. Всеки ден ходя на тонове- всеки ден никакви контракции, права линия буквално.  Confused
Вече като ме видят и ми се хилят.
Ще чакаме до 10... хич не искам да съм с индуцирано раждане, ама каквото сабя покаже.

Пожелавам ви хубава вечер   bouquet

# 237
  • Перник
Satori, как ти действа чакането Confused на мен доста зле. Това е най-дългият месец в живота ми. И засега никакви видими признаци за раждане. Докторът ми ми каза, че в понеделник му свършва отпуската /в която се очакваше да съм родила/ и направо да отивам.
Не знам при вас как е, но аз като изляза навън срещам доста познати и всички първо ме гледат в корема, като очакват отдавна да съм без корем, ама не.
Между другото май повечето бебета от темата се родиха и чакащите/пишещите останахме малко. Съдя по пълненето на темата.

# 238
  • Варна
Ехооо.... как ще ви оставя аз толкоз рано ... Laughing
Снощи беше голямата репетиция, ама наистина си повярвах, че ще раждам ...Болезнени контракции на 10мин, в продължение на 3 часа ...и тъкмо реших-обличам се и тръгвам и те спряха
Легнах си, заспах и туй беше ..

Днес -пак на тонове,  минах и през док-имам само 2см разкритие, но док е обнадежден ,че наш Цвятко ще дойде до Цветница и ме прати да се разхождам ...

Сега ми се мре вече, повече от 4 часа бях на крак ....подуха ми се глезените, оная кост пак ме
пробожда, кръста ме хвана ...изобщо от разходките се чувствам само зле и зле ....

Надя, аз вече не смея да отида да прибера детето от градина-пращам баща му, учителката му все ме пита -още ли не си родила...ще кажеш, че много ми се стои така...ще родя, то е ясно...ама все някой зор дава...Дано не чакаш още дълго  Simple Smile

# 239
  • Sydney
Balonesa Честито мила Simple Smile Да е жива и здрава адашката Simple Smile Как мина раждането? сигурно сме се засекли в Родилното, но не сме знаели, аз доста си постоях...

Общи условия

Активация на акаунт