С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Hadji казвай ги капките? Ние сме на Инфакол и Биогайа, много е неспокойна беба, направо незная какво да я правя душичката...

Честито на новите мами, да са ви живи и здрави бебоците и да си спинкат спокойно и сладко, че като плаче беба и на мен ми се къса сърцето     Hug bouquet

# 586
Благодаря ви момичета!
Да, слава Богу всичко е наред...аз за усещанията си още се чудя  newsm78

# 587
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Двав, радвам се, че тоновете са ОК! А за усещанията не се притеснявай, просто се следи, то като му дойде момента и ще си покаже!  Laughing Все пак вероятно при теб нещата започват, та стискам палци!  Peace

Зайченце, стискам палци и на теб и чакаме новини!  Hug

Ние сутринта бяхме на тонове, бебенцето през цялото време спа, иначе тоновете си бяха добре. Сигурно 5 мин след като си тръгнахме се размърда. Корема ми лееееекииичкоо се е смъкнал (това май от вчера, че се наложи да изтърча по Стоян), но контракцийки йог!  Crazy Докторката искаше да ходя и следобед на тонове в МД, ама няма как и затова от утре всеки ден там да ни гледат.

А сега сме се хванали с големия и боядисваме яйца и правим козунак, който надали ще става за ядене, но поне ще сме се пробвали.  Mr. Green

Лек ден и леко раждане на всички запътили се днес!   bouquet

# 588
Не съм, благодаря ти!
Пожелавам и при теб скоро да се случат нещата:)
Аз боядисах вече яйцата, та спокойно може да се запътвам към родилното Laughing
Козунаци хич няма и да се пробвам да меся, че резултатът при мен ще е сигурен - пълен провал!

Май наистина започват, защото досега съм си имала контракцийки и неприятни усещания, но минават, а сега поне до момента като че ли хич няма изгледи да отшумят.
Спомням си, макар и бегло, защото беше отдавна, с първото си раждане точно така започна - дискомфорт като преди цикъл, едни такива придърпвания не много болезнени в кръста, абе точно както се чуствам в момента.
Естествено, може и да е фалшива тревога...

# 589
Не Съм изключително съм ти благодарна за отговора, ще се постарая на следващото кърмене да спазим съветите. В интерес на истината, в болницата въобще не ми показаха как да я кърмя, просто ми казаха по 5 мин на всяка гърда. Много съм разранена, но я слагам на гърдата, защото се притеснявам да не спре кърмата, а когато няма болка ми е толкова хубаво  Heart Eyes Днес ще идва педиатър при нас, тя ми е и лична лекарка и се надявам и тя да даде съвет как да се справим. Консултант по кърмене силно се съмнявам, че ще намеря в кюстендил, а пък сега няма как да пътувам където и да е.  Залъгалка сложихме за първи път онзи ден вечерта, защото много плака в болницата, а зърната ми бяха буквално пред скъсване и нямаше как да успокоя, дойдоха акушерките и ме посъветваха да й дам залъгалка... Хич не ми се искаше, ама милото се дереше от часове...

# 590
Здравейте, да споделя и аз раждането на  моята скъпоценна  дъщеричка - на 04.04., 3100г и 50 см.
Да са ни живи и здрави бебчетата и само радости да ни носят Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 591
Да ти е жива и здрава и много радост да внася в живота ти!  bouquet

# 592
Здравейте, мамчета Sunglasses
Аз боядисах яйцата и сготвих пиле с картофи, ама контракции пак не предизвиках Laughing Упорито овненце, еййй! Mr. Green

ЧЕСТИТО на Кристинет, Syni.Popova, amairani и jiselle321!!! Да са ви живи и здрави малките слънца!

zahar4eto_eli и Bojidara_ , стискам ви палци Praynig Дано всичко стане по най-добрия начин!

# 593
Искам и аз вече да раждам  Rolling Eyes Тия моите доктори вчера пак ме хвърлиха в размисъл - единия вика няма проблеми, ето ти документите - готова си да раждаш..
Другия, обаче - бебето не растяло (пак)  Confused И след малко ще ходя на тонове да записват и да видим какво ще измисли пак  ooooh!
Плацента, води гледа, доплер даже пуска на пъпната връв - всичко вика ОК, ама що не расте  ooooh! 35 седмица си стои от 3 седмици насам  Thinking пък аз викам да излиза вече..
И ми сервира термин по ехо-то 14 май  Crossing Arms Да бе! Аз ще го нося като слониците 3 години.. и ще го родя направо проговорило и проходило  Crazy

Поне успях най-накрая да изпера всичко бебешко и да го подредя криво-ляво + багажа за болницата..

Въпрос - правихте ли си кола-маска и кога? Предния път (по случайност) я направих 3 дни преди раждането.. ама сега се чудя кога да ида  newsm78 Пък хич не ми се ще да се драпам с бръснача..
И още един въпрос - коя е най-малката разфасовка на мляко за мазане, за която се сещате, че не искам да мъкна за в болницата големи туби, а нещо по аптеките не видях нищо по-малко от 250? Някой ако е виждал нещо от рода 50 г. ще съм много благодарна  Hug На Бюбхем дали има?
Иначе съм взела А-дерма за вкъщи..

# 594
Ами аз принципно си се "драпам" с бръснача и понеже сега гледам във всеки момент да съм "оправена", та нон-стоп се драпам и вече кожата ми се възпали, егати ooooh!

Духи, какво "мляко за мазане"? За кого? Нещо не те разбрах newsm78
А в болницата дали ще имаме време и да се мажем Rolling Eyes (ако говориш за това).

# 595
Hadji казвай ги капките? Ние сме на Инфакол и Биогайа, много е неспокойна беба, направо незная какво да я правя душичката...

Честито на новите мами, да са ви живи и здрави бебоците и да си спинкат спокойно и сладко, че като плаче беба и на мен ми се къса сърцето     Hug bouquet
Момичета, не е ли много рано за колики?  Моят опит е,че коликите идваха към края на 2-рия месец!
Бебетата ви на естествено хранене ли са?  Какво се е променило, направо ме изумихте!

# 596
  • Sydney
jiselle321 Честито Simple Smile! Живи и здрави бъдете и много да се радвате една друга Simple Smile
sysmix моето си има колики, на АМ е само  Peace
Mia66 и тук да те "призова" да се отчетеш Simple Smile  Laughing Mr. Green

# 597
Да споделя, че при мен тревогата явно беше фалшива...а изглеждаше много истинска работата, ама явно е раничко още:)

# 598
А за обезкосмяването - и аз действам с бъснача, къде видяла, къде недовидяла, ама то корем ли бе да го опишеш! Колкото, толкова Wink

# 599
Момичета ходих до болницата днес и уж да ме приемат,но ме върнаха Sad.Прегледаха ме,нямам грам разкритие,никакви контракции,абе казаха ми че не ми е дошло времето Sad.А толкова се надявах днес да ме приемат и да се отървам вече,но уви.Оказа се че май ми е объркана датата за термина и сега в събота съм пак на тонове,ако пак нямам контракции,ще стоя и ще си чакам докато бебо сам се накани

Общи условия

Активация на акаунт