С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,добро утро Simple Smile Аз току-що се прибирам от ЖК и доки каза че водите ми са понамалели доста,записа е перфектен,но ме вика довечера в 20 часа в Тина Киркова да ме "подбутнел" малко и да изпия едно рициново масло и равдането ще тръгнело и до утре-други ден трябвало да съм родила.Обаче аз малко се притесних защото съм без избор на екип(причината естествено е безпаричие) ,а не знам в тази болница дали ще ми искат пари за самото раждане.Ще съм ви мн благодарна ако някоя мама раждала там ми каже как е. Аз до сега бях за Шейново,но моят лекар работи в Тина Киркова и затова ме викна там и няма как да му кажа "Абе ти ми помогни,пък после аз ще си ходя в Шейново." Моля ви дайте ми съвет какво да правя защото няма кого да попитам освен вас.Таткото все казва-както си решиш :Д
Благодаря ви предварително и моля ви за стиснати палчета  Praynig
Приятен и изпълнен с много нови бебчета ден ви пожелавам  Heart Eyes

А защо изобщо ще ходиш да те "подбутва" и да пиеш това рициново масло?Не е ли по-добре да си изчакаш бебо сам да се накани да излиза,без да се налага да предизвикват раждането.Този доктор май гледа да се отърве по-бързо и за това така практикува.Мен ако питаш изчакай си нещата да се случат от самосебе си

# 601
И аз мисля, че е най-добре естествено да си тръгне, освен ако няма медицински причини да предизвикат раждането  Peace

# 602
Ами няма мд причина,просто последните 2 пъти когато ходя все си ми казва-ела 6те те подбутна и ще тръгне и сег когато ми остава една седмица и водите ми понамалявали и вече се съгласих,но до довечера има още време и не знам дали няма да се разубедя.А пък от друга страна вече нямам търпение да си видя бебкаата и да я целуна... оф ще се побъркам  Cry

# 603
Ами няма мд причина,просто последните 2 пъти когато ходя все си ми казва-ела 6те те подбутна и ще тръгне и сег когато ми остава една седмица и водите ми понамалявали и вече се съгласих,но до довечера има още време и не знам дали няма да се разубедя.А пък от друга страна вече нямам търпение да си видя бебкаата и да я целуна... оф ще се побъркам  Cry

То за търпение и аз нямам,да си видя моят бузанчо,но според мен недей да бързаш,щом нямаш проблем.То детео си знае кога да тръгне не мисля,че някой си доктор трябва да го "побутва",че така му е скимнало.И не се притеснявай за водите,моите също са намелели доста и плацентата ми е в 3 степен,преносвам си вече 4 ден,но явно бебо така си е решил.Според мен недей да бързаш,знам че е супер изнервящо в последните дни,минават само в чакане и нямаме търпение,но всяко нещо с времето си.Успех ти желая!

# 604
Предполагам, че си нетърпелива, какти и всички останали:) Но ако нямаш разкритие и както казваш, че няма мед.причини наистина не виждам защо е необходимо да го прави това лекарят. А и все пак ти остава само седмица, но ти си знаеш и преценяваш най-добре....Каквото и да решиш ти пожелавам късмет!

# 605
  • Пловдив
Здравейте на всички от мен!!! ох, да ви се оплача - хич нямам време да седна да ви попрочета малко, затова да честитя на всички които са родили и съм пропуснала   bouquet
Вчера ми свалиха конците от секциото, разбрах от доктора малко лоши новини, че матката ми е била пред скъсване, страшно изтъняла... но засега няма да го мисля това, че страшно тъжно ми става на моменти /ах тези хормони/, може и да се оправят нещата с времето, кой знае ....  Sad Sad Sad
Засега малката мисля че няма колики, сравнително спокойна е, храним се нон-стоп  Mr. Green /поне такова чувство имам, нали и през нощта не пропускаме ядене, поне така съм решила засега, да видим докога ще ми се иска да съм недоспала /, акаме си доста честичко  Blush
Вода така и не иска, а упорито ми обясняват как да изчистим жълтеницата с водичка /даже и захаросана не я иска/.....
Успявам да смогна и да пооправям и да пера и да гладя Wink
Това е засега от мен, скачам от компа че да опъна крачетата за малко   bouquet чао на всички засега ...

# 606
Предполагам, че си нетърпелива, какти и всички останали:) Но ако нямаш разкритие и както казваш, че няма мед.причини наистина не виждам защо е необходимо да го прави това лекарят. А и все пак ти остава само седмица, но ти си знаеш и преценяваш най-добре....Каквото и да решиш ти пожелавам късмет!

Благодаря ти,но аз забравих да спомена че от 8 дни имам 2см разкритие и при един преглед,след който ми падна тапата си помислих че започва,ама не Simple Smile Та сега той ми вика"айде,малко помощ и си готова" и така.Обаче и аз смятам че трябва да се чака,ама то като лекар ми го казва и както ми е за пръв път то мове да си ме обработи както си иска  Sad

# 607

То за търпение и аз нямам,да си видя моят бузанчо,но според мен недей да бързаш,щом нямаш проблем.То детео си знае кога да тръгне не мисля,че някой си доктор трябва да го "побутва",че така му е скимнало.И не се притеснявай за водите,моите също са намелели доста и плацентата ми е в 3 степен,преносвам си вече 4 ден,но явно бебо така си е решил.Според мен недей да бързаш,знам че е супер изнервящо в последните дни,минават само в чакане и нямаме търпение,но всяко нещо с времето си.Успех ти желая!

Благодаря ти за подкрепата,успех и на теб   bouquet

# 608
И аз мисля, че трябва да поизчакаш още малко да реши бебчето кога да излиза. На мен утре ми е термина, но още нищо. От 2 дена ме понаболява корема като преди цикъл и малко кръста, но нищо повече. Разхождам се постоянно, сготвих мусака, правих таратор, изчистих, изпрах, но.... уви Simple Smile Инато овне ooooh! Когато тогава.
Относно кола маската, аз ходих миналата седмица, дано родя скоро, че да не трябва да се бръсна. Решила съм ако не родя до вторник да ида в болницата да видим какво ще ми кажат. Тоновете са добре, бебето също, ама не му се излиза  Tired

# 609
Пиша набързо, ще ме извините! Crazy
plamena_1212  -  - аз започнах с био гая, и колийф - не помогнаха, от вчера е на инфакол, не знам дали подейства или не, дали е съвпадение - но тази нощ не е ревала.
Гергана е изключително кърмена - 8-10 пъти на 24. Консултирах се с ЛЛЛ и ми казаха, че няма гаранция кога и от къде колики. Повечето бебета се адаптират и минатавт през този период, но има и бебета без колики.
KRASI1982  - На Герка не и е минала жълтеницата, но аз на своя глава не и давам вода със захар, не искам, тя си е на кърма. Така, че я наблюдавай и реши в движение.

Духи, молба към теб, преди беше пратила линк за хранен на кърмачки, дали може пак да го пратиш?
Кураж и търпение на всички очакващи своите слънца

# 610
Духи, молба към теб, преди беше пратила линк за хранен на кърмачки, дали може пак да го пратиш?

http://www.predainatatak.bg/print.php?id=104 - обобщено добре в табличка
и това също Simple Smile
http://missby.wordpress.com/2008/01/26/bf-food/ - с малко повече инфо Simple Smile

# 611
привет от къщи  Hug

# 612

Добре дошла! Как сте? Бебчето слушка ли?   bouquet

# 613
  • Плевен
Днес родих Радина, планово секцио, 2980 гр, 50 сантиметра. И двете сме добре за сега! Стискайте палци!

# 614
Колики - изобщо не е рано. Ако плаче по едно и също време на деня, доста дълго при това, свива крачета и няма успокоение по никакъв начин - колики. Малката я изписаха с колики. Аз ползвах Lefax

Общи условия

Активация на акаунт