С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ехеее, браво! Ето, че и днес има бебоци! Да са ви живи и здрави новите семейни попълнения Simple Smile

# 571
Момичета,искам да ви попитам дали има опасност да ми се увеличи диоптъра ,който е 1,75 (късогледство) защото ще раждам нормално,но когато споменаах на док за очите ми-той сякаш не ми обърна внимание и каза"абе нищо ти няма". И понеже майка ми е имала същия проблем и и се е увеличил след раждането,дали има някакъв начин да се предпазя защото не ми се носят очила? Чужала съм че трябва да си стискаш очите по време на напъните,но не знам.Моля ви дайте съвети ако някой е запознат.
Просто не трябва да напъваш с лицето (бузитите), а с тялото Simple Smile Така или иначе тези напъни, които проличават на лицето повече, са неефективни.
По време на финалните напъни доктора изрично ми каза: "Затвори си очите, за да нямаш кръвоизливи". При предишното раждане имах доста кръвоизливи по лицето и гърдите, незнам дали от затварянето на очите или от ефективността на напъните този път нямах такъв проблем. Та смятам, че няма да ти навреди да опиташ и току виж ти помогне и за диоптъра - затварянето на очите.  HugHug И леко раждане!

# 572
Добро утро,днес е моят ден.Ще влизам в болница,за предизвикване на раждане.Малко ме хваща страх,цяла нощ не съм мигнала.Но да се надяваме,че всичко ще е наред.Успех и на другите мами,които са в очакване.

# 573
Добро утро,днес е моят ден.Ще влизам в болница,за предизвикване на раждане.Малко ме хваща страх,цяла нощ не съм мигнала.Но да се надяваме,че всичко ще е наред.Успех и на другите мами,които са в очакване.

УСПЕХ. Всичко ще бъде наред. Ще чакаме новини, при първа възможност. Praynig

# 574
zahar4eto_eli Стискам палци!  Praynig Всичко ще е наред и се надявам съвсем скоро да се похвалиш, че гушкаш твоето сладко бебче.  Hug

# 575
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
Честита радост на всички нови майчета  - да са ви живи и здрави рожбите, да си ги гушкате и имате най-хубавото бебешко време.

Добре дошла на завърналата се мама - дано се чувстваш добре тук.

Вероятно повечето от нас са под силното влияние на хормоните, емоциите и какво ли още не...тук сме за да си помагаме и се подкрепяме! Пожелавам само положително настроение и дори понякога да има леко разминаване в мненията да сме толерантни  bouquet Hug

Ние сме добре с бебе Гергана, мъчат ни колики от вчера взех нови какпки пък да видим!
Поздрави!

# 576
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
zahar4eto_eli Успех и чакаме хубавата новина  Praynig Hug Simple Smile
Syni.Popova Честито момиченце Simple Smile да е жива и здрава и с много любов да Ви дарява Simple Smile
Кристинет Честит мила, мислехме те много тук... трябваше да споделяш, подкрепа винаги може да дадем  Hug в другите теми може да те нападат колкото си искат, но тук винаги ще ти влезем в положението... Много се радвам, че въпреки всичко си задържала бебето и сега си се гушкате Simple Smile Бъдете много здрави и щастливи -  а за злобните и неуместни коментари отвръщай с усмивка  Hug
Лек ден Simple Smile

# 577
Здравейте, момичета. Аз не пиша много ,защото винаги отговаряте на въпросите ми преди да съм ги задала,а и нямам опит който да споделя. Но сега влизам да се похваля, че на 08.04.2012 г. в 5:43 се роди дъщеря ми Симона - 3190г. и 51см. Вече сме си в къщи и се нагласяме една към друга. Поздрави и целувки на майчетата ,които вече са родили и техните бебенца. И стиснати палци на чакащите. Heart Eyes

# 578
  • Sydney
amairani Честита дъщеря Симона Simple Smile Да е жива и здрава и много весело дете Simple Smile

# 579
Честито на новите майчета! Живи и здрави бебенца!!!

Момичета, след вчерашните високи тонове, днес пак бях - всичко е нормално, явно е било инцидентно.
Плацентата ми е трета степен, докторът каза че бебето е готово да излиза. От сутринта съм с предменструални усещания, които като че ли се засилват, а не отшумяват, та подозирам, че може и днес да е денят....не знам какво да мисля, но са ме подхванали болки в кръста, отпред ниско долу в корема, а и не знам дали си внушавам, но коремът ми изглежда смъкнат и издължен

# 580
Момичета,добро утро Simple Smile Аз току-що се прибирам от ЖК и доки каза че водите ми са понамалели доста,записа е перфектен,но ме вика довечера в 20 часа в Тина Киркова да ме "подбутнел" малко и да изпия едно рициново масло и равдането ще тръгнело и до утре-други ден трябвало да съм родила.Обаче аз малко се притесних защото съм без избор на екип(причината естествено е безпаричие) ,а не знам в тази болница дали ще ми искат пари за самото раждане.Ще съм ви мн благодарна ако някоя мама раждала там ми каже как е. Аз до сега бях за Шейново,но моят лекар работи в Тина Киркова и затова ме викна там и няма как да му кажа "Абе ти ми помогни,пък после аз ще си ходя в Шейново." Моля ви дайте ми съвет какво да правя защото няма кого да попитам освен вас.Таткото все казва-както си решиш :Д
Благодаря ви предварително и моля ви за стиснати палчета  Praynig
Приятен и изпълнен с много нови бебчета ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 581
dvav стискам палци,всичко ще бъде наред   bouquet

# 582
amairani, честито дъщеричка. Да ти е жива и здрава.  newsm51

# 583
  • Sydney
dvav видя ли, че всичко е в норма Simple Smile Айде, успех - чакаме те и теб с хубава новина Simple Smile

# 584
Bojidara_, ако ще раждаш в Тина Киркова, като дойде момента, отиваш и си раждаш. Няма за какво да ти искат пари. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634848.0, това е тема за тази болница, с доста информация. Късмет  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт