Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните преживявания, споделени по време на дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните преживявания, споделени по време на дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бебетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени бъдещите майки?
-
Каква е Националната асоциация „Подкрепа за кърмене“ и как може да помогне на новите майки?
Аз току-що се прибирам от ЖК и доки каза че водите ми са понамалели доста,записа е перфектен,но ме вика довечера в 20 часа в Тина Киркова да ме "подбутнел" малко и да изпия едно рициново масло и равдането ще тръгнело и до утре-други ден трябвало да съм родила.Обаче аз малко се притесних защото съм без избор на екип(причината естествено е безпаричие) ,а не знам в тази болница дали ще ми искат пари за самото раждане.Ще съм ви мн благодарна ако някоя мама раждала там ми каже как е. Аз до сега бях за Шейново,но моят лекар работи в Тина Киркова и затова ме викна там и няма как да му кажа "Абе ти ми помогни,пък после аз ще си ходя в Шейново." Моля ви дайте ми съвет какво да правя защото няма кого да попитам освен вас.Таткото все казва-както си решиш :Д

Когато тогава.