С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ АПРИЛКИ, КОИТО ВЕЧЕ ГИ ГУШКАТ! Да са ви живи и здрави най-вече и добре да похапват и спят  Hug

Аз се бях оплакала, че мойта беба е седалищно и никак не ми иска секцио: да се похваля, обърна се! Сега чакаме и чакаме, термина ми е 27.04. Имам контракции, болки, но нищо редовно. Договарям да изчакаме седмица и да излиза гуспойцата Simple Smile

Мойта първа щерка беше с колики от 1ия ден, точно на 2я месец спряха изведнъж. Та не е рано Simple Smile

Много ми се иска да се включвам по-активно, но ми е много по-лесно във ФБ. Тук докато проследя кой какво къде написал и съвсем губя нишката. Ще пиша лично съобщение да не досаждаме Simple Smile

На всички, които са още 2 в 1: кураж и дано е леко раждането!!!

# 616
Привет от мен и бебка Wink

Вече сме си вкъщи и се гледкаме, сега татко и я носи в слинг и тя спинка сладко сладко.
Упорито я кърмя на поискване, което за нея е горе долу на 2 часа. Доста е лакома  Laughing
Само че нещо не ака много... но и аз в болницата нямах наблюдения над това, та сега ще се зарадвам на някоя наакана пампа.
И на мен ми казаха, че има лека жълтеница, но днес и то от педиатърката, иначе в болницата нищо  newsm78 Странно, но не мисля да и давам захаросана вода, а само кърма.

А, и да кажа на майките, които се шашкат, че не раждат на термин. Бебка "уж" я преносих 9 дни, а се оказа, че е 40 седмица когато я родих. Благодарна съм на лекарката, която ме изроди че ме изчака да си тръгне сама и не ми предизвика раждането или резна.  Heart Eyes

Честито на всички мами за малките бебчета!
На другите търпение и успех
   bouquet

# 617
Здравейте, момичета!

Аз пак влизам първо със щъркелова новина  Grinning

Днеса мама man4eva e родила бебчо Виктор - 3900гр. и 52 см.

Да са живи и здрави всички новородено бебчета, много да папкат, да слушкат и пълнят памперсите Simple Smile

Къдричка, Satori , добре завърнали се  Hug

Стискам палци на нетърпеливите майчета да си гушкат скоро бебчетата  Praynig

# 618
Hadji ние освен Инфакола и Биогайата, пием и чайчето на Хип с копър, ама вече мисля, че не се превива толкова от коликите, а просто иска яко гушкане. Опасно човече е Simple Smile

А инъче коликите нямат нищо общо с това дали бебето е на кърма или на АМ, просто едни бебета имат, други не. Ние явно сме от тези които имат, да се надяваме, че поне няма да ни държат до края, а ще минат бързо...

Hug

# 619
chestito na vsichki rodili mami ,da im sa jivi i zdravi bebocite i mnogo a gi gushkat,a nie ne rodilite vse oshte si chakame,osobenno az veche nqmam nikakvo tyrpenie ,bebka da izliza.

# 620
Добро утро на Разпети петък 13-ти!

Пожелавам един спокоен ден на всички, много слънце и усмивки!

Аз дненият ден ще прекарам повече в леглото, защото пак не успях да спя. Вече ми все по-трудно, събуждам се на всяко обръщане, на 1-2 часа и после не мога да заспя дълго време, а това моето бебе  не мога да го разбера кога спи - постоянно се движи. Като се роди дано да подремва повече, че не знам направо.

# 621
Добро утро и от мен Simple Smile Снощи ходих до ТК обаче ме върнаха-само 2см разкритие и тези дни трябва вече да стане....  newsm78 . Лекарят ми каза да изпи днес едно рициново масло да тръгне,обааче аз няма нищо да пия и ще си чакам търпеливо бебата Simple Smile
Успешен и  усмихнат ден на всички   bouquet

# 622
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Merijaan Честита дъщеря Радина Simple Smile Да Ви усмихне живота и да е много щастлива Simple Smile
Къдричка Добре сте се завърнали Simple Smile
man4eva Честит син Виктор Simple Smile Много да бъде послушен и много да Ви радва Simple Smile
Satori Добре завърнали и вие Simple Smile за жълтеницата - те в болницата няма начин да не са пускали контролен билирубин на детето и щом са ви пуснали и не се е наложи да стои на лампа, значи всичко е в норма - над 230 били рубин задържат бебето и го слагат на лампа  Peace виж в епикризата, там трябва да пише Wink
Bojidara_ защо шък рециново масло? на нас в болницата ни "черпеха", ако не си ходил до тоалетната, но за предизвикване на раждане за пръв път чувам... а то е и доста гадно, аз го повърнах и минах без него...
Аз днес пак съм на док. заради шева... дано да е за последно, преди контролния, че взе да ми писва  Praynig Hug
Лек ден Simple Smile

# 623
benitabeni , знам и аз за рициновото масло че се използва като слабително,но моят док твърди че ще предизвика и контракции,сигурно заради разкритието .

# 624
Добро утро и от мен! Ние сме си все още неразделни Grinning. Този, мой бебок от сега проявява характер  Joy. Аз отивам на тонове след малко и после на разходка, пък да видим... петък 13 ми харесва като дата за раждане  newsm62

# 625
Щъркелова новина! newsm51
Samm e станала горда мама на малко красиво цветенце на Велики четвъртък.
Прекрасната Цвета е проплакала в 23:37 на 12.04.2012. Тежи 3850г и е 52см.
В отлично здраве са!
Samm благодари на всички , които са изпращали и изпращат позитивна енергия
Heart Eyes   bouquet

# 626
benitabeni , знам и аз за рициновото масло че се използва като слабително,но моят док твърди че ще предизвика и контракции,сигурно заради разкритието .
Предизвиква контракции заради бурната реакция на чреволяците и стомаха най-вече  Laughing
На мен така ми действа Активията  Crazy - не че докарва кой знае какви контракции, ама от нея много ми се бонтува корема и я ползвам понякога като ми е трудно с ВЦто Simple Smile - и резултата е стяганки точно  във времето на най-големия коремен бунт Simple Smile
Та си мислех ако дрънна един от китайските чайове слабителните, дали ще успея да си докарам нещо по-ритмично  Crazy Crazy

Вчера ходих на тонове - всичко е ОК.. само дето ме хвърлят в паника  ooooh! И уж всичко наред - плацента, води, доплер, тонове.. а бебока с 3 седмици назад  Confused
Не е да кажеш генетично, щото с баща му сме си големи хора Simple Smile А и баткото си се роди съвсем стандартно 3500 ...

Уфффф искам да излиза вечееееее... омръзна ми с тия незивестни и паники дето ми вкарват постоянно  Tired

# 627
Честито на Samm!!! Да са живи и здрави с нейното пухкаво цветенце!!!  Hug Hug Hug
Много се радвам за тях и интересното е, че преди малко си мислех за нея, че не е писала още Simple Smile
Хайде и аз да раждам вече деее

# 628
Бени, мерси. На мен не ми изглежда жълта девойката, но още нямам епикриза. Нещо им се скапал бил принтера?!?! Та чакам. Като цяло, само ми казваха че е в перфектно здраве и всичко е ок. Мен малко ме караха през просото, защото им отказах дохранването и исках малката да е при мен... Никаква подкрепа не срещанах... ooooh!

Другото е че днес излезе един голям съсирек, ама големичък беше.... нормално ли е?  Thinking

И стига с гадостите:
Най-накрая пиранята се изака, много съм щастлива...не съм и предполагала, че ще се зардвам на ако през живота си хихи

Имам въпрос към ЛЛЛ или дълго кърмещите майчета:
Та кърмя я на поискване, обаче зърната ми вече са с коричка отгоре, а почна ли да кърмя стават на парцалчета(кожата се размеква и пада ли и аз не знам). Мажа, проветрявам, цедя малко преди да и дам, за да не ме изяде, но за сега не минават. Какво друго бих могла да направя?
Другото е че гърдите ми от малки, станаха големи и се разливат в страни, а зърната стърчат леко настрани и надолу. Пробвах какви ли не пози, май футболната ми е най-удобна, обаче девойката или има малка уста или аз имам големи зърна. Опитах какви ли не неща да я накарам да отвори широооооко... Идеи как да се справя с тез зърна и малката устичка?
Благодаря Simple Smile

# 629
  • Sydney
samm Честита дъщеря Цвета Simple Smile Да е жива и здрава, много радост да носи и да е щастливо дете Simple Smile Вчера те подканих и ти си ме послушала Simple Smile Бързо възстановяване, чакам вече разходки Simple Smile  Hug
Satori сигурно е нормално  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт