Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
мами,здравейте и от мен:) надявам се всички да сте в страхотно наструение:)
аз пия кафенце и гледам БТВ лейди-шоуто на д-р ОЗ,точно в момента,смятам,че ще ви бъде много полезно:) на мен ми е много интересно

# 586
не визирам точно темата сега,но и тя е полезна и то доста:)

# 587
А аз редувам,разтвор за уста и тетра.Като се занимаря в това отношение и на мен ми кървят венците.Също и нослето като го духам има кръвчица,но четах че за тези г.седмици е нормално.

francheskasweet ,има ли го онлайн,че на работа няма как иначе да се гледа Simple Smile

# 588
може ли да споделите коя седмица сте и колко сте качили до сега:) аз съм 15 гс,днес влчзох бчх 45.500 сега съм 47кг

# 589
мами,здравейте и от мен:) надявам се всички да сте в страхотно настроение:)
аз пия кафенце и гледам БТВ лейди-шоуто на д-р ОЗ,точно в момента,смятам,че ще ви бъде много полезно:) на мен ми е много интересно

После сигурно ще гледаш и Часът на мама  Heart Eyes Вчера даваха за коликите ... днес ще видим за какво ще си говорят  Crazy Не, че ги слушам постоянно, но трябва да се гледа нещо  Mr. Green

Смайли ... Много сладко коремче и не се притеснявай за коремчето - ще порасне  Wink Мисля, че понеже ти е първа бременност, а и си по височка стои по разлято ... След две три седмици ще видиш  Mr. Green

# 590
danaya,сега ще го потърся,сега ли искаш онлаин или запис:) в момента дават какво се случва с плацентата и как храним бебчо

# 591
Здравейте момичета, вчера се върнах от фетална морфология и доктора каза, че нещата са наред. За всеки случай сигурно  ще отида и 21-22 г.с. на 4 D някъде в родния ми град.
  Иначе аз постоянно съм си на магнерот 2 по 1 таблетки, но интересно, че доктора вчера ми каза, че минималната доза била 3 по 1 на ден. Като имам пристягане ще вземам по 3 по 1, така си реших.
  Иначе за първа страничка F.a.t.e, най-щастлива съм от новината, че 99.9 % съм с розово щъркелче - момиченце ще е според доктора. Видя, че пъпната връв му е между краката, но видя ядно и една пъпка отделно там, което според него е момиченце. stork-girl  - 206 грама.
   Иначе аз бях 50 килограма и вече в 18 г.с. съм 53 кг.  bouquet

# 592
ооо гледам хихих всичко гледам аз ,ама това сега е научно и многоооо интересно,показва например сега как действа високото кръвно на плацентата:(

# 593
silvi_7878 Браво и честити розови гащенца  Hug

# 594
силви,честито момиченцеее:) с килцата си супер Simple Smile бравооо надявам се и аз така да вървя,че много се притеснявам,после си е трудно да се свалят покрай грижите с бебчо!

# 595
даная,има онлайн да гледаш сега,ама ще го има и във вибокс:) довечера ще го намеря и ще постна линк Simple Smile интересно е:)
а на мен ми предстои фетална ама чак май месец:( а толкова искам да видя гащичките Hug

# 596
какво мислите за стволовите клетки,някоя мисли ли да съхрани такива:)

# 597
даная,има онлайн да гледаш сега,ама ще го има и във вибокс:) довечера ще го намеря и ще постна линк Simple Smile интересно е:)
а на мен ми предстои фетална ама чак май месец:( а толкова искам да видя гащичките Hug

Това е много мило от твоя страна.Много благодарско  Hug

Милички,незнам дали пак не се вкарвам във филми,но преди сякаш усещах бебо.А тези дни не,само от време на време някакво тупкане ,но много рядко.Не знам какво да мисля  Cry

# 598
и ти ли си с розови гащички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes няма проблем,винаги Hug

# 599

danaya80, мисля че е нормално за този срок от бременността да не го чувстваме постоянно
Понякога го чувствам по активно , а има дни които дори не го усещам макар че и аз се притеснявам често  Hug

Общи условия

Активация на акаунт