Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • където мечтите се сбъдват
може ли да споделите коя седмица сте и колко сте качили до сега:) аз съм 15 гс,днес влчзох бчх 45.500 сега съм 47кг
Aми,аз съм 15 седмица.Стартирах 55 кг,сега съм 55,5.Всяка сутрин се меря.Малкото качване си го обяснявам с това,че още нямам корем и също,че бях понапълняла малко след новогодишните празници преди да забременея.Тези 55 кг по принцип са ми много.Така,че много зависи и от изходните кг.

# 601
Аз съм 53 кг.    Blush  ... стартирах 48 кг.Вижда се в коя седмица съм  Mr. Green

# 602
Аз стартирах 46,а сега съм 43,200....няма качване и това е.А не съм повръщала нито веднъж

# 603
aз съм в 18 г.с., започнах 61 кг, сега съм 63. Нещо след сватбата и покрай новогодишните празници качих и си стартирах с тях Simple Smile

# 604
Преди да забременея бях 52, после поради гаденето и повръщането съм отслабнала до 48 кг, сега съм 51.

# 605
Милите ми вейки те Laughing.Гледайте като духа повечко ветрец да си носите камъни в джобовете,че да не ви отнесе на някъде  moresmile (това разбира се в кръга на шегата)
А пък аз стартирах 62 и вече съм 66кг ,но с тия бесни темпове ще задмина мъжо след има няма и месец  Laughing

# 606
Милите ми вейки те Laughing.Гледайте като духа повечко ветрец да си носите камъни в джобовете,че да не ви отнесе на някъде  moresmile (това разбира се в кръга на шегата)

hahaha hahaha hahaha добре, че скоро не се очертава да духа силен вятър   hahaha hahaha hahaha

# 607
бравооооо,страхотни сте Heart Eyes много ви се радвам,пожелавам ви да качите възможно най-малко,и бързо да се възтановите Hug Hug Hug най-важно е да са ни живи и здрави малките щастия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  аз малко се депресирах снощи ,че никога не съм била 47 кг Confused амаааа ,може би е нормално кило и половина до сега,не знам  нямам си женска консултация и няма кой да ме наглежда Embarassed

# 608
явно с моите 36 / вече 37/ кг. трябва да се скрия някъде.

# 609
  • София

Shocked Направо нямам думи!!! Сега ако кажеш , че си и 1,70см. висока съсвесм ще съм Shocked
Аз си седя на 58кг. от преди да забременея, но за мойте 1,75см. за момента нямам забележки Laughing

# 610
Миличките те, верно сте вейки  Laughing  Heart Eyes Аз преди година качих 20 кг за 1 месец от нищото и започнах да се търкалям  hahaha  Joy Стартирах на 67 бременността и мисля, че за момента съм качила 1-2 кг най-много. Надявам се да не подобря рекорда от преди година, че ще е нещо страаааааааахотно  Laughing Каквото такова. И без това съм си харесала диетолог и след кърменето се започва  Mr. Green
П.П. забравих да ви питам, видях, че е обявено вече за отоворени врати в родилните, някой мисли да ходи на тях? На мен много ми се ходи специално в тези болници, на които съм се спряла, но ме е срам  Embarassed  Crazy

# 611

Крий се, че Иво Чолаков може да обърне времето и да задуха  Joy Joy Joy  Hug

Това в кръга на майтапа, ама верно ли си тлкова  ooooh! а колко си висока   Heart Eyes

Stasy87 Ходенето на отворени врати в болниците не се ли прави на по-късен етап  Crazy

# 612
Inna_78, не съм 170 Simple Smile ако бях толкова висока и 37 кг. щях да се движа в посоката на вятъра.

Stasy87, аз ходих миналата седмица на ден на отворените врати в Токуда. Ако искаш кажи в кои болници си се насочила и може да се организираме. Аз мисля да отида в Майчин дом и Тина Киркова, но не съм решила още кога точно.

# 613
Здравейте Simple Smile
sky*, честита ти племенница, да е жива и здрава!   bouquet
За венците може да пробвате с паста Пародонтакс, но е малко гадничка на вкус:
http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … D0%B0%D0%BA%D1%81
Аз днес се поразходих малко, в магазин Рени на Колхозния има намаления. Аз си взех един летен бял панталон, който сега ми е дооста голям, (но все си мисля, че с моя апетит вървя към слон балон) за 15 лв и 2 туники летни- едната за 12 лв, а другата за 22лв (с много удобно деколте и после за кърмене) Има доста неща, но повечето са за фини мами като вас. Аз като й казах, че съм в 4-ти месец на продавачката, тя направо се  Shocked Сигурно си е помислила, че съм поне в 6-ти  Laughing Но аз съм си заоблена от всякъде, стартирах 65 кг и умишлено не се тегля  Whistling

Хубав ден! Днес е толкова топло и слънчево  Heart Eyes

# 614
Може и рано да е, не знам. Ама пусто нетърпение  Laughing И не знам после дали ще има отворени врати, когато вече ще съм танк, дали ще мога да се движа от дебелина  Joy Ей такива неща ме терзаят  Whistling Иначе аз за Тина Киркова си мисля, за окръжна и за 2ра градска. Майчин дом ми е много депресиращ нещо  Rolling Eyes  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт