Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 541
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Я и аз да се разпиша Simple Smile

Рал, честита рожденичка малко със закъснение, да ти е жива и здрава, много щастлива и заобиколена от любов да расте порасналата ти дъщеричка  Hug Hug Hug

На Тия й избиха кучешките зъбки, 2 отдолу вече се показаха, горните всеки момент, вече е с 10 бр.  Crazy

Ние двете сме цяла седмица сам-самички, ММ замина извън БГ, искам да ви кажа, че забравих къде е Кауфланд ( аз иначе имам абонамент за там, всеки ден го посещавам  hahaha ), 5 дена карам на варени яйца, кисело мляко, козунаци и супа от лапад  Joy

За шишетата, мляко пие от шише на Чико с каучуков биберон Чико 3-ка, а вода и сок от такова каквото Елч беше показала, благодарско за което   bouquet,

мноооого му се кефи и тя също си изпива по 2 шишета на ден, иначе преди бяхме на Авент с твърд накрайник, ама това на Нуби със сламката я кефи по-вече. Иначе от тези спортните бутилки с мин.вода също пие много.

Мацки дайте кооординати на мамолог моля, че се чудя къде да отида  Thinking

# 646
ей, мадлен, радвам се, че и Тия е одобрила шишенцето! аз още не мога да се нарадвам, че дара пие вода от него. притеснявах се, че не иска никакви течности.

не можах да открия нашия лекар, явно ще се самолекуваме, макар че хич не обичам така.
дара от сутринта е голям киселяк. само се тръшка и плаче, един тон сълзи изля.

абе, мацки, вие оставяте ли вашите дечица да се тръшкат? аз понеже не оставям дара, давам й това, което иска и мм вчера реши, че така сме я научили. днес пробвах да я оставя - ами тя прегракна от рев, рева 10 минути без да намали грам интензитета и накрая не издържах и й дадох биба. какъв е правилният начин на действие в такива случаи?

# 647
Ох, адис, нищо от това което си изброила вече не помага за съжаление  Confused трябва да си намеря някаква занимавка, защото иначе ще се разведа скорострелно. Mr. Green Сега съм решила да уча, да видим дали ще успее да ме разсея достатъчно.

# 648
Здравейте, мацки!

Честит рожден ден на патерици на всички малки и големи от последните дни!!!

За разстройство: отвара от кора на нар, отвара от джоджен.

Честито на всички с добрите резултати при мамолози и гинеколози.

Буби, сега е момента да се възползваш с пълна сила от близкото присъствие на баби и дядовци.

Да се оплача и аз: От няколко дни Кали си смени тотално режима. Мина на едно спане денем, но лошото е че е много рано и вечер в 19ч. вече е адски кисела и даже не иска да вечеря. Съответно се събужда посред нощите с рев и трудно се успокоява, накрая изпива едно шише мляко и едва, едва заспива. И сутрин е кукуряк в 7,30, усмихната, щастлива и гладна  Mr. Green Дано бързо си нагласи новия режим, че няма да издържа с това нощно будене.

Всички болнички бързо да се възстановяват!  Hug

# 649
Елч, Зори днес е същата. Броих ги - до момента е ревала 7 пъти (сълзи и сополи!) ...  ooooh!
За тръшкането и аз се чудя вече. Мисля да направя една офанзива, понеже вече ми писва да й прислужвам на всеки каприз и се притеснявам това поведение да не стане формулата й за реакция на всяка прищявка.  Tired  Даже тези дни обмислям да почна приучаване да заспива сама в кошарата, защото не му виждам края къде ще е с това приспиване.

Пепита, много криво така. Дано се нагласите по-бързо.  Hug

# 650
Ох, дано!
Днес заспа в 11ч. и тъкмо написах поста одеве и я чух, че се събужда. 4,5 часа сън  ooooh!

За тръшкането: оставям я да се тръшка, обикновено бързо и минава. И все пак когато е кисела и раздразнена може да се тръшка и "цял ден", в такива случаи номерът и минава.

# 651
буби, а зоринка играе ли си в кошарата?
аз така започнах с дара - слагах й играчки и тя си играеше, играеше, като се размрънка за сън я галех или пеех. може да пробваш и с тв в началото. според мен е въпрос на навик, само трябва да я свикнеш да се приспива там. може да пробваш в началото да й я оставяш отворена, де да знам. дано успеете, ще ти е много по-леко!

дара също вече спи по веднъж на ден - от 12 до 16 ч., ама пак си ляга след 22 ч. Sad

# 652
Елч, Калоян много ми се тръшка като не искам да го нося, но в крайна сметка ми е трудно да разнасям 10 кг постоянно. Веднъж така ми рева 30 мин с прекъсвания. Прекъсванията представляваха както си реве, реве изведнъж престане и се захили. Минат минута две и пак рев.

Сега вече се понаучи, че не мога постоянно да го нося, но малкото терминаторче измисли нова тактита  Mr. Green Хваща ме за ръка и ме дърпа. Води ме да си обуя чехлите (даже той се опитва да ми ги обува или ми ги носи да ми ги обуе) и започва да ме разхожда из къщата.

В повечето случаи го оставям да си реве, но понякога и аз не издържам и му давам каквото иска.

# 653
madlen_81 Благодаря ти  bouquet Радвам се,че се разписа,че вече бях започнала да те мисля Hug

Елч - правилно или не, аз мойта я оставям да се тръшка,ама тя като че ли ми свикна и вижда че не реагирам. Напоследък се тръшка по-малко Peace

За спането - сутрин става към 9 или 9.30,след това спи от 14 до 16,30 или 17 и след това вечерта - заспива към 23. Ама цяла нощ общо взето не спи,ами се мята като риба на сухо Rolling Eyes

Емили
Heart Eyes Как сте със Сами? Айде драсни някой ред Wink

# 654
  • София, Лагера
О, Тервел си се тръшка, а аз си го оставям. Това е правилния начин, консултирала съм се с психолог. Малко ми къса нервите, но си е инвестиция. Wink

# 655
Време ли бе да го опишеш......... та ха, здравейте.
Днес колкото пъти се опитам да изведа звяра всеки път завалява, та да взема да се разпиша.

Марти отдавна спи по веднъж на ден, от 12.30/13- 14.30/15. Вечер в 21 ч баня, шишето  с млякото и лека нощ до 8 - 8.30 сутринта. Абе да не му е уроки дано се задържи така режима.

Аз накупих какви ли не шишета като скрих фактурите от мъжо, че може и да ми дръпне един хубав бой накрая. Та извода е: мляко се пие само от шише с биберон, вода от всички останали, като тези шишенца са всичко друго, но не и непускащи вода. Вкъщи постоянно всичко е мокро по земята, той целия и обикновенно с ръка размазва водата по пода. Не иска и не иска да си държи сам шишетата, пристрастил се е към бибата, ака в памперса абе закъсала съм го отвсякъде.

Точно сега обаче така са го напънали зъби, че не ми се иска да го лишавам от всички земни удоволствия

Научил се е да се крие в един ъгъл и там да ака, чудя се дали да не се опитам да сложа там гърнето и да се мъча някакси да го уча

# 656
Мадлен,аз ходя в Първа Градска на мамолог -д-р Бойко Стоименов.
Ноемко, Hugстрашна си!Ще ти пиша по-късно на лични.

# 657
Мадлен,аз ходя в Първа Градска на мамолог -д-р Бойко Стоименов.

Знаеш ли дали той работи със здравната каса. Аз бях веднъж при него, ама май си платих. Не помня вече.

# 658
Я кажете колко време след спирането на кърменето ви се възстановиха гърдите или по-точно колко време след спирането спатъхнаха.

# 659
  • В две тъмни очички
Тръшкането е неизменна част от нашето ежедневие! Бърше си Влади подовете на Молове, градинки, пътища...оставям я, а когато го прави в къщи излизам от стаята. Напоследък състоянието й се нормализира за 20-30 сек, а преди ревеше дълго!

Бебеш, моите гърди не се възстановиха, а станаха....мамата си джаса! От чашка Д-Е, минах на чашка Б, та да не казвам на какво ми приличат гърдите  Tired А самата кърма спря много бързо. Но аз дълго време увеличавах интервалите на кърмене, докато ти спря рязко! Просто спри да мислиш за това и недей да се цедиш! Така само увеличаваш периода!

Влади днес е ужасно крива. Цял ден мрънка и плаче, нещо здраво я мъчи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт