Отговори
# 210
Ще помоля който отговаря за редакцията на първа страничка, да ме махне от там.
Лека и безпроблемна бременност на всички.

# 211
  • В къщурката на хълма на феите
snowflakely майка ми прави точно тази рецепта, но задължително с домашна мас и невен от градината и от нея е доволна Peace
Shyny според мен вече трябваше да си го спряла тоя естрофем, щото той подтиква лигавицата на матката да набъбва, ама при нас тази лигавица вече трябва да започва своята трансформация в плацента, та според мен е най-добре да се обадиш на твоя док и да му зададеш тоя въпрос ..
Цветенце тая мисъл за ехографа вече хиляда пъти ми мина през ума, не е някаква новост за мен Mr. Green

# 212
..
Мецани благодаря ти,вече говорих с него и се разбрахме да го допия и днес и да спирам.

# 213
Shyny от чисто любопитство, би ли ми казала каква беше схемата ти на прием на естрофема? щото аз преди също го пиех, но от 5 до 15ти ден по 2 вагинално ..

# 214
Аз съм след Инвитро и ние започваме да го пием 2х1 след трансфера на ембриони,горе долу докато се чуе сърчице,иначе си слагам Утрогестан вагинално.Иначе в клиниката за уплътняване и задебеляване на лигавицата изписват едни глобули Еротон(правят се от Виагра)...много добри.

# 215
което е супер странно /за естрофема говоря/, защото то лигавица си трябва за самата имплантация при трансфера newsm78

# 216
 Ангуа  Hug

# 217
Мецани съгласна съм че трябва,те си  я гледат добре преди трансфера ,а Естрофема го дават като добавка.

# 218
Shyny  мерси за отговора Hug

слънца мои на мен тази сутрин направо ми се спира тока от тва чувство за гадене Sad Sick

# 219
hetera, бих искала да помоля за калкулаторче: м=27; т=30, производство=февруари.Simple Smile Много благодаря. Hug
Утре съм отново на гинеколог, стискайте палци. Simple Smile
Иначе, в компанията, в която работа, е страхотен стрес в момента (казано честно, ако не бях забременяла, щях вече да съм напуснала) и се чудя дали да не започна с болничните...въпреки, че ми се струва прекалено рано.

# 220
 Красче не знам коя г.с си ,но ако смяташ че ти е натоварено и имаш възможност за болнични по-добре си взимай.Дори и цялата бременност да си в болнични не е фатално.Няма да ти стигнат дните ,но ако имаш и отпуск може да ги комбинираш. Praynig...за утре.

# 221
Добро утро на всички. Лелеее колко сте изписали, последно съм била на трета странца, а сега сте 15  #Crazy
Аз малко се разболях (гърло хрема и отпадналост) и си почивах събота и неделя. Пих осцилококцинум (пише , че при бременни не вреди) , а също и изцеден лимон с мед. Сега вече съм по-добре.
А сега се връщам да ви изчета! book

# 222
Shyny, според калкулаторите съм в 10 г.с.Simple Smile Мерси за подкрепата утре.
Ще говоря и с моята гинеколожка и ще видим какво ще ми препоръча.

# 223
  • При любовта
Момичета, аз си чакам повторните резултати от "Националния център по заразни и паразитни болести" за токсоплазмоза, за съжаление първият път от Цибалаб се оказаха положителни и ме пратиха в  лабораторията  на Националния център. До края на седмицата, ще се разбере, какво ще е продължението с мен и бебо. За сега се старая да мисля положително ...  Whistling
Стискам палци, да са грешни резултатите в Цибалаб Praynig Стискайте палци с мен! Тюх! Как успях да си лепна тази гад, незнам! Sad

Пускайте си задължително изследване, за токсоплазмоза независимо имате или нямате животно.  И на своя глава да е - направете го. Peace За съжаление почти никой не ти казва, че токсоплазмоза може да се хване не само от котки, както бе смятано до неотдавна. Не достатъчно добре измити плодове или зеленчуци, непастьоризирано мляко, луканки, пастърми, сушени колбаси, меки сирена, недостатъчно добре обработено месо и куп други неща спокойно могат да ти лепнат паразита.  Peace

# 224
  • Солун/Велико Търново
Здравейте момичета.Леле колко сте изписали , цяла сутрин немога да ви изчета  ooooh! Аз вече неиздържам , така искам да отида на доктор.Имам си и направление.Надявам се да издържа до другата седмица , ако не .. отивам в петък.Побърква ме това невидение.Надявам се всичко да е наред  Praynig Аз нямам никакви особени симптоми,освен болезнени гърди (мине , не мине все се побутвам  Mr. Green ) и малко повече умора.Каката взе напоследък да се тръшка доста .А таткото много не е от тези дето помагат .. само като се развикам  Crossing Arms
Писали сте за болничните . Аз съм в чуденка.По принцип работя в фирмата на мъжа ми.Преди да разбера за точката имах намерение да си ползвам третата година майчинство(документално).Предната бременност я изкарах с болнични,но не бях в Бг.Идвах си само за прегледи.Ще видим , още малко ще мисля

Общи условия

Активация на акаунт