Отговори
# 225
Шайни честоти мила за сърчицето  Hug
magarence_baby стискам палци втория резултат да е отрицателен  Praynig

# 226
Privet, momicheta!
Shyny , i az sam sled in vitro i estrofema mi go spriaha tochno na 7g.s. taka che i pri teb e sahtoto normalno e iavno, samo da se chuvstva6 dobre  55
 I az kato Ruandelka ot petak sam s adsko vazpaleno garlo i temperatura, dobre che ne podarjam visoka, i mi e zle...6te si vzema i az oscilokoksiom..pak dano se uspokoi.
Magarence , stiskam palci da sa gre6ni parvite rezultati Praynig

Hubav den na vsichki  Hug Hug

# 227
magarence_baby, мила, не се притеснявай. До колкото знам, положителен тест, означава също, че в организма са на лице антитела. Допълнителния тест е да се установи, дали става въпрос за инфекция, която протича в момента или инфекция, която е протекла преди време и имунната ти система е изградила антитела.

Моят тест е отрицателен, но щях да се радвам, ако имах антитела, тъй като имаме котка, която през деня е навън, а вечер си е в къщи. По тази причина трябва много да внимавам и по-често да си правя тестове.

# 228
  • Бургас
Оф, май ме почва и мен, много ми се гади, вие свят, яла не яла ми се повръща мислех, че ме размине.

# 229
Здравейте ! Аз да се включа по темата с мазилата. През първата бременност се мазах с мас, ама няма да ви кажа как и накрая - пълен ужас. До към седмия месец добре но после ....имах чувството че се цепя с часове..... Дано сега не е така! Не знам дали като имам стрии от първата бременност има смисъл сега да се мажа с нещо и кое ли ще има ефект?!

# 230
Здравейте и от мен, да се включа в темичката
аз съм с термин 12 ноември 2012
това ми е втора бременност Laughing
засега и аз споделям същото гадене и отпадналост до обяд, като вас
ама така ще е  Mr. Green

# 231
  • Λάρισα
За мен е появяването на стрии е въпрос на кожа. От първата бременност нямам нито една стрия, да съм се мазала има-няма 10 пъти, сега изобщо няма да се занимавам. Ако има стрии да излизат, ще си излязат, със или без мазане.

Витамини /и каквото и да било друго, освен фолиева киселина/ не пия и няма да пия, освен ако след кръвните изследвания не се окаже, че нямам липса на нещо в организма. Ям що-годе балансирано, а и в крайна сметка не съм болна, а бременна.

За изследванията за токсоплазмоза, ако IgM е отрицателно, няма проблем. IgG е наличие на антитела от преминало заболяване, докато при IgM антителата са от активно такова. Стискам палци всичко да е ок!

# 232
за мазането - от опит видях че с каквото и да се мажа полза няма
- опитах и с по-скъпи кремове против стрии и с обикновени кремове - ефект нулев
и да отбележа, че се мажех по 2 пъти на ден (много редовно)
корема ми е нацепен достатъчно много
вече след 4 години по-бледо се виждат, но се виждат
така че, всичко е индивидуално за всеки - според кожата

# 233
Денси ,Пакчо благодаря Hug.Добре съм с изключение на гаденето.Като таткото ме попита как съм и му кажа че ми се гади той отговаря"Значи всичко е наред,нали" Laughing

# 234
И аз страдам от това гадене като се започне сутрин в 10часа чак до лягане все ми се гади, а най-гадното е че си ходя на работа и ми е много дискомфортно на моменти  Sick #Crazy

# 235
  • София
Ето един календар за изчисляване на пола на бебето, но не по възрастта на таткото, а на майката.. Може да сравните

http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html

И също така мисля, че е много удачен и този калкулатор:

http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

А от тук може да си дръпнете много готин дневник, който да водите по време на бремеността си
http://eurofootball.bg/download.php?l=7&srchf=dnevnik&itm=300#300

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 15:50 от plesure

# 236
Здравейте!
Връщам се от преглед - пораснали сме и вече сме цели 19 мм Simple Smile Утре влизам в болница да ми пуснат кръвните изследвания, а на 23-ти съм на БХС. Много се вълнувам Simple Smile Става все по-хубаво.

# 237
Здравейте и аз в петък бях на доктор,както писах по-рано.Днес си пуснах и кръвни изследвания, резултатите обаче ще отидат направо при доктора,през мен няма да минат. И съм на лекар чак на 28.04 ще имам да чакам Simple Smile Иначе и аз имах котка до преди 2 дена,сега я занесох на село и ми е много мъчно.Няма кой да ме посреща,да се кача на хладилника, да прави бели Sad Надявам се бързо да свикна. И се чудя дали да си пусна изследване за токсопламоза ?! Вие как мислитЕ?

# 238
  • Λάρισα
deiza, би трябвало за токсоплазмоза да се изследва заедно с другите задължителни кръвни при бременност. И ако имаш положителен титър IgG мисля, че можеш да си гледаш котето без проблеми. Не, че е задължително да има проблеми иначе, но не съм много компетентна по въпроса с котките, по-скоро с кучетата. Знам обаче, че животното също може да се тества. Познавам доста момичета, които си бременееха с котки и не са имали проблеми.

# 239
 Привет, сладурани!
 newsm51Леко бременеене и много усмивки.
  love001При мен с дрехите е направо ужас.Всичко ми е малко и корема ми стърчи.Все още измъквам по някоя дрешка която ми беше голяма но не мога да се скрия, а така ми се искаше.
На килограми нищо не съм качила.Хапвам дори по- малко от преди. Вече не ми се гади толкова много.Съчувствам ви, най -искренно за неприатното усещане, дано и при вас скоро отмине , а при мен да не се връща. newsm10 Поздрави!

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 16:03 от Angelin Simon

Общи условия

Активация на акаунт