Отговори
# 255
Aу, daphne13, ако знаеш как ти завиждаааам! Братовчед ми работи и живее в Зим, дори си взе жена от там. Мечтата ми е да им отида на гости Simple Smile)).
Здрасти и от мен. Аз съм по-добре, психически. Мисля положително. Гади ми се повече от преди седмица, а това го смятам за добър знак, колкото и да ми е неприятно. Все още не съм връщала.
Сега не мога да ви изчета, по-късно ще се опитам. Поздрави и мн усмивки от мен!
П. П. ще кача снимка в албумчето.

# 256
  • В къщурката на хълма на феите
и аз качих една снимчица Blush

Ангелче много си хубава  bouquet

# 257
А аз защо не виждам снимки в албума? newsm78

# 258
вътре има 4 снимки общо - 1 корица, 2 на Ангелчето и 1 моя .. не знам защо не виждаш вътре снимчици newsm78

# 259
Eй големи хубавици сте - пу пу
Аз утре ще кача, защото снимките са ми на компа, а сега децата са го окупирали.

# 260
Искам да ви кажа, че една бъдеща мама само че септемврийка днес даде в другата тема, която пускам, един сайт как се изчисляват седмиците от бременността и аз цяяял ден смятатам, смятам, смятам и както и да го въртя, както и да го суча, все 30.11 ми се пада за термин Mr. Green ако мъжо ме види докъде съм се затрупала в изчисления, ще има да ми се смее Whistling Mr. Green

# 261
Искам да ви кажа, че една бъдеща мама само че септемврийка днес даде в другата тема, която пускам, един сайт как се изчисляват седмиците от бременността и аз цяяял ден смятатам, смятам, смятам и както и да го въртя, както и да го суча, все 30.11 ми се пада за термин Mr. Green ако мъжо ме види докъде съм се затрупала в изчисления, ще има да ми се смее Whistling Mr. Green
пускай бързо линк  #2gunfire

# 262
що ме стреляш дееее .. ми ако Омра Mr. Green Mr. Green

# 263
ми нямаше емотикон със заплашващ само пистолет

и на мен ми се пада точно на 29,11

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 20:10 от la vie est belle

# 264
Здравейте, момичета
имам въпрос към вас относно свинската мас.

Имам изпратен 1 буркан свинска мас от майка ми отпреди може би 3 години и съм я съхранявала в шкафа, а не в хладилник. Миналия ден си измих ръцете с веро вместо със сапун и сега ми е суха и зачервена кожата на ръцете. Майка ми ме подсети за тази мас и каза да си намажа ръцете с нея. Когато отворих буркана видях, че маста е пожълтяла и седи като на топченца ( не е бяла и гладка както си помня нормалана мас). Мирише на мас, в смисъл не мирише на гънгренясало. Намазах  се с малко, седях 5 мин и реших да я измия за по-сигурно. Сега не знам дали е добра идея да я ползвам да се намажа с нея все пак е стара. Какво ще ме посъветвате?

# 265
Дриймче тя може да не е гранясала, но вече е доста остаряла и щом не си я съхранявала в хладилник или фризер, силно ти препоръчвам да я хвърлиш и да не си правиш други опити с нея, защото най-много да си докараш някой кожен проблем Peace

# 266
и аз така мисля, а и се водя винаги от това - имам ли съмнение по-добре да не рискувам... пък бременна вече - още с по едно на ум

# 267
хайде, и аз се представих с една снимка от последните дни  Wink 

# 268
Мецани, именно защото е доста стара и видях, че е на топченца, а не гладка, реших да я измия и да питам вас по-опитните преди да се намажа пак. Добре, че само 5 мин съм била с нея, та не е попила кой знае колко в кожата. Мен най-много ме притеснява да не навредя на бебето с подобни мазила, малко или много попива в кожата, не знам обаче дали това, с което се мажем стига до него по някакъв начин. Имате ли идея мога ли да му навредя на бебето с мазилата които ползвам по кожата? Сега се намазах с малко олио, понеже тук свинска мас не се продава и няма откъде да си купя, а с кремове май по-бавно ще си оправя кожата.

# 269
Аз също не те съветвам да се мажеш с тази свинска мас.
Иначе, аз вярвам, че ще остана в темата, и реших да сложа 2 мои снимки: преди да се омъжа и след това, да видите каква метаморфоза претърпях  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт