, в чуденка съм и за киселото мляко - вие откога мислите да го въвеждате?
, в чуденка съм и за киселото мляко - вие откога мислите да го въвеждате?

Притесних се лекинко . Поразрових се и установих, че и двата показателя влизат в нормата за възраста, но на сестра и на същата възраст главата е била толкова , а гърдите повече, ама тя и каката беше с кило и половина отгоре и само 2 см повече. Стигам до извода, че не главата е голяма , а гърдите малки. Пфуу, ще видя какво ще кажат на консулта 
http://dika999.blog.bg/photos/29840/original/www.PicsDesktop.com_354.jpg

току що премерих главичката и гърдите на Елена,че откакто и биха последната ваксина на 6тия месец се разбрахме с педи да идем на консултация като минат студовете и гриповете... главичката и е 43 см, гърдите 43. Скоро мисля да я водя на консултация, ей така за мерки, въпреки,че си я мерим вкъщи редовно. И аз като теб мисля,че няма повод за притеснение,ама като ти е вкарала мухата в главата... Пиши после след прегледа какво е положението според лекаря.

Вярно е, че нямаме никаква култура на шофиране и всички си мислят, че тяхната работа е най-важна и могат да карат както си искат, пък другите да им правят път и да не им се пречкат. Трябва да се лежи в затвор ефективно поне 10 години и да се отнема книжка доживот (или поне за мнооого дълго време) за блъснати на пешеходна пътека хора, че да се понаучат малко. Но и за пешеходците трябва да има санкции, когато не пресичат където трябва. За пешеходна пътека съм съгласна - пешеходецът е с предимство, независимо дали изскача внезапно или стои и чака от 5 минути да пресече и шофьорите трябва да си съобразят скоростта така, че да могат да спрат и рязко, ако се наложи. Обаче аз ужасно много се дразня на разни, които пресичат на забранени за това места, че се и подмотават отгоре на всичко (основно баби са, поне според моите наблюдения). Наскоро ми се случи - карам си аз (бавно при това, с не повече от 20 км/ч ако не и по-малко, че имаше дупки); тротоар - колкото си искаш, нито имаше паркирани коли на него, нито нищо, и една жена (млада този път) изведнъж слиза на улицата точно пред колата ми
Не пресичаше, просто слезе от тротоара на улицата и продължи да си върви направо. Дори не се огледа. Спрях, разбира се, но ми идваше да сляза и да й отвъртя един-два шамара, ама бързах. Не обичам насилието и саморазправата, но някой ден сигурно ще си изляза от кожата покрай някой ей такъв, който е решил да се мята пред гумите ми и се надява, че аз ще опазя живота му вместо него. 
и аз съм била дребна, то и сега съм си де. Ама в началото като ходехме на консултация все таткото гледаха и викаха ,че дребно върви , после се разбрахме. Дано да съм ти била полезна 
Да почива в мир!

до 7 часа се мъчим да дремнем тримата. и аз, и баща й сме тотално изморени от този нов режим и се чудим как да го променим.....

Препоръчани теми