ima li bremenni maiki 5 meseca sled sekcio???

• 8 766
  • 60
  •   1
Отговори
Predi 4 meseca i 1 sedmica bebcheto mi pochina!No se rodi sekcio i sega trqbva da chakame pone godina za vtoro bebche!Imali maiki zabremeneli po-rano ot godina sled sekcio?Imalo li e problem po vreme na bremennosta?

# 1
Моля ви,майки помогнете с каквато информация имате!

# 2
Аз забременях девет месеца след първото секцио, детенцето ми е живо и здраво!
Пет месеца, обаче ми се струват прекалено малко!
Късмет и кураж!  Hug

# 3
Благодаря!А самата бременност как мина?Болеше ли те някъде?Имаше ли проблеми с бременноста?

# 4
Проблеми с бременността не съм имала, но в случаи като нашите винаги търсят под вола теле.
Изпих една кофа лекарства профилактично, но нали крайния резултат е важен.
Болеше ме в началото белега и умирах от страх да не се отвори, което разбира се е малоумно, но когато те друснат хормоните и здравият разум отлита нанякъде!

# 5
Ясно!Значи притесненията са за всеки случай!Благодаря ти!

# 6
vesela6638 Аз забременях 6 месеца след секцио.Засега бременността ми протича без проблеми.Нямам никакви оплаквания и се надявам да продължим така до края,превантивна мярка беше само серклажа.Ако нещо те интересува винаги може да питаш! Hug

# 7
r@li imam mngooooo,mnogooooo vuprosi!Samo ne iskam da ti dosajdam!

# 8
Винаги може да зададеш въпросите си, няма да досадиш на никой!  Hug

# 9
Благодаря ви майчици!!!Наистина много сте любезни и добри!!!Подкрепата ви е от много голямо значение за мене!!!

# 10
Колелото се върти, миличка!  Hug
Преди време и на нас са помагали другите майчета, сега е наш ред! Не трябва да забравяш, че светлина в края на тунела винаги има!

# 11
Ох!Дано,дай Боже и тези,като мене и аз да видим тази свтлина!!!

# 12
  • Варна
Ние започнахме с опитите 8 месеца след секциото, но бебето стана точно 1 година по-късно. Притесненията ми бяха огромни и аз като Куинчето пих много лекарства превантивно, но всичко завърши успешно. Питай всичко, което ти дойде на ума, ние сме на среща. Историят познава и случаи с по-малък интервал от секцио до секцио  Wink На първо време трябва да се пуснат някои изследвания, да си намериш добър специалист, който да те следи и на когото да имаш пълно доверие /ако не си ги свършила тези работи де/
Много прегръдки - насреща сме  Heart Eyes

# 13
Благодаря ти Светла!Все още не съм правила никакви иследвания.Смятаме да изчакаме поне 6 месеца от секциото и тогава да потърся специалист.Но до тогава има още два месеца!За това искам да събера възможно най-много информация преди това!Искам да знам,дали други майки,който са имали подобни случай,правели ли са някакви предварителни иследвания и какви?Има ли майки забременели 6 месеца след секцио?Имало ли е проблеми с бременноста след това(в смисъл,болки в корема,имало ли е проблем с операцията,бебчетата как са?)

# 14
Записвам си и аз да следя темичката защото при нас вече минаха 8 месеца и още не мога да се реша, такава паника ме е обвзела  Sad
Vesela това което аз мога да ти кажа като информация е че на мен лекарската ми кажа че на матката й са необходими 3 месеца за възстановяване и те слагат още 3 при секциото за допълнителна сигурност. Каза ми че след 6 месеца може да почнем с опитите (друг е въпроса че аз не мога да се престраша) Историята познава и случаи с по-малка разлика. Моя позната има 3 месеца от секциото до забременяването и сега има 2 живи и здрави дечица. Ноооо аз те съветвам да изчакаш поне 6 да станат....Относно изследванията според мен трябва да разберете какъв е бил проблема и да почнете от там. На мен досега са ми пускани само микробиология (защото при нас проблема беше вътреутробна инфекция) и цитонамазка.  Пожелавам ти много късмет и всичко да бъде наред от тук нататък  Hug
Аз имам въпрос към другите майки какви са тези хапчета и за какво точно за те? Аз пих преди само магнерот уж за контракциите, ама накрая и той взе да не помага.

Общи условия

Активация на акаунт