ima li bremenni maiki 5 meseca sled sekcio???

• 8 766
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Причината за секциото ми беше високо кръвно налягане(или по-точно варираше в последният месец от бременноста),но все пак беше в рамките 90/140.Гинеколожката ми казваше,че бебето не е голямо,но да не рискуваме!Приеха ме един ден преди секциото,направиха ми нужните изследвамия за операцията и на другият ден сутринта в 8,30х трябваше да ме оперират,но се случи така,че през ноща в 2,30 ми изтекоха водите,нямах болки,нито разкритие.И така Антонио се роди 4кг. и 50см.Хубаво голямо,оформено бебче!Всички му се радваха,но след два дни започна да вдига температура,левкоцитите високи и го закараха в гр.Пазарджик,защото в болницата,която раждах НЯМА НЕАНТОЛОЗИ И РАЖДАМЕ БЕЗ НЕАНТОЛОГ!!!От тогава се започнаха мъките,от тогава не го идях повече,не бях в състояние да пътувам след операцията.Съпруга ми и майка ми ходеха там,виждаха го и им даваха информация,докато не го прегледа доцент кардиолог и им съобщил лошата новина!
И така моето пиленце живя само 5 дни!Два дена ми беше в ръцете,кърмих го(ако може да се нарече кърмене първите два дни) и накрая ми го взеха от ръцете и не го видях повече!!!

# 31
  • Варна
Веси, свържи се задължително с Проф. Кременски. Той може да прецени безплатно да ти направи някои генетични със сигурност  Peace А вече като забременееш живот и здраве, ще ходиш на ехокардиография.

Веси, ей сега ти прочетох последния пост. Задължително Генетични, свързани с тромбофилията  Peace Плюс посещение при кардиолог.

# 32
Светле по какъв начин мога да се свържа с доктор Кременски?Ако имате телефони или каквото и да е моля ви напишете ми ги?!

# 33
  • Варна
Светле по какъв начин мога да се свържа с доктор Кременски?Ако имате телефони или каквото и да е моля ви напишете ми ги?!

Изпратих ти на лични линк на форума на ген. лаборатория. Пиши му там ако искаш, той ще ти върне на 100% но му ги има там телефоните.

# 34
Светле,свързах се с професор Кременски!Пратих му съобщение и ми отговори!Даде ми телефон за връзка и тъй като обясних случая ни накратко и той накратко ми е писал,че това почти няма шанс да се повтори!

# 35
  • Варна
Чудесно Веси! Покани ли ви за всеки случай при него? Той е много готин и обяснява всичко.

# 36
Да разбира се!Пише:"Здравейте,

Мойте искрени съчувствия за случилото се.
Можете да посетите нашата консултация с всички налични медицински документи около събитието.
По принчип, явлението се приема за слуачъно, но отва ще се уточни на на срещата
Със сигурност шансът да не се повтори е много висок.
Аз ще отсъства до 17.04.
Всеки ден на работа са д-р Въжарова и д-р Брадинова. Специалисти от висока класа.

Успех

# 37
  • Варна
Вече ще решите, дали да отидете  Hug

# 38
Да!Смятаме да отидем към края на май,защото тогава ще са минали 6 месеца от секциото!!!И ще съчетаем ходенето по доктори!

# 39
  • Варна
Супер сте го измислили Веси. Ще видиш, че ей сега ще дойде, след това ще забременееш, след това ще родиш, след това ще си се гледкате и гушкате Simple Smile Очакват те много хубави моменти - запомни го и живей с тази мисъл, че скоро ще родиш живо и здарво детенце  Hug Hug Hug

# 40
Дано,дай Боже на всички радост такава!!! Hug Hug HugБлагодаря ви за подкрепата!!!Златни сте!!!

# 41
Здравейте момичета!!!Вчера ходих при моят доки.Каза,че трябва да отидем със съпруга ми да си направим генетични иследвания и след,като види резултата можем да работим за бебче!!!Това е една искрица надежда за мене,че скоро ще свършат мъките!!!

# 42
Веси това е много хубава новина, дано всичко да е наред и скоро да сбъднете своята мечта  Hug Сама виждаш покрай изследвания, доктори как минава времето, макар чеее.....само ние си знаем как минава . На мен след шестия месец ми казаха че може да работим по въпроса, но ето сега вече стават 10 месеца и чак сега започнахме с опитите...Все още ме е страх но да става каквото ще....Успех с изследванията и дано всичко да е както трябва  Praynig

# 43
Веси стиснати палчета всичко да излезе наред със изследванията Hug и много скоро да се похвалиш с хубава новина. Heart Eyes

# 44
Веси всичко ще бъде наред  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm10 и скоро ще бъдеш и ти много щастлива ,малко остана потърпи. Hug
Бързай бавно момиче ,хубавите неща бавно стават. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт