Деца, отглеждани в чужбина-6

• 35 353
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Момичета да ви се ''похваля'' бях банната за няколко дни и не можех да пиша заради цитирам: ''безсмислени коментари като запис''.  Laughing Crazy Явно на някоя девойка мъжа й е отказал и тя е решила да раздава правосъдие.  Tired Бях позабравила колко злоба има по света.  Sick

Честито на Елфи и безпроблемно до финала.  Hug

Стискам палци за Герчи, дано по-скоро да се похвали с успешна операция.  Hug

Боби още е болен, преди няколко дни имаше доста висока Т и се наложи да пие АБ, казаха ушна инф,  но на мен по-скоро ми прилича на гърло, че е прегракнал като дърт пушач.  ooooh! Tired
И времето се развали и е студено, аман вече от тези температурни аномалии.  #Cussing out

# 61
Беб, тамън бях забравила какво е "бан" Joy как пък се нагласи така ... Усмихна ме, сетих се като ни бяха натирили преди две години, Жени я бяха банна-ли май тогава ...на мен малко ми остана с голямата уста Joy оф, злоба винаги ще има, докато не разберат всички хора (но това никога няма да стане), че е добре докато сме за толкова кратко на тая земя, да сме добри, щедри, търпеливи, обичливи, усмихнати ... положително настроени към ближното човече, нищо , че то е болно от някаква гадост, дето ние я нямаме или има много повече средства, дето ние никога няма да имаме ... мечти, мечти.

И хайде стига с тия болести! Ще пия една бира и отивам да лягам, че съм труп!

# 62
  • Словения
Здравейте, момичета Hug

Ние сме в Кюстендил при мама от неделя и едва сега успях да попрочета. Пътуването ни беше доста по-трудничко в сравнение с предишните (поради фактор попораснала Зара), а приготовленията си бяха екстрем отвсякъде, но нали сме тук. Има ли и други, които изминават големи разстояния с кола с децата - нашата кокона не ще в столчето и бяха големи драми по пътя #Crazy Дали Cybex-а е виновен или просто нашето дете е прекалено своенравно.. Вече направо ме хваща страх как ще е на връщане, при все че това ще е чак юли месец

Герчи, непрекъснато си в мислите ми  bouquet Чакаме добри новини!

Мента, моля се за Бам-Бам Hug
Пращам ви цялата си положителна енергия!

Поизпуснах РД-та на Томи и Бека - да са живи и здрави дечицата, все усмихнати и щастливи!

Елфи, честито Hug Опитай се да разсееш притесненията и всичко ще бъде наред!

Боби, ужасно мъчно ми стана като прочетох за новите ти патила Rolling Eyes Измъчихте се вие Hug

За буйно-активните- непослушни деца - и нашето там, но ако тръгна да разправям... Ще си оставя и за някой друг път hahaha Аз все й се каня да я хвърлям къде през прозореца или през терасата Mr. Green А и често ми се иска да можеше да  я върна в родилното hahaha Ама и не мога без нея (особено докато спи).

Момичета, а за заспиването от дълго време събирам кураж да споделя/да се оплача, а и да попитам дали има и други като нас: мойто маймунче заспива на гърда, най-често без да суче, но задължително на голата ми гръд като същевременно ме пипа по гърдите (все още се боря с това поне по зърната да не го прави)

# 63
  • WA, USA
Боби, мажем се всички профилактично със сребърната вода, ръце и лице, всичко обтривам. Дано да не я хване малката.

Уотърче, и ние так заспиваме. Даже като го носи някой трябва да си завре ръката вътре в пазвата, носи му някакво успокоение. За зърната съм категорична обаче и винаги му махам ръката, и той някак си свикна, че там не се пипа, само се суче оттам.

# 64
  • Словения
sipirumi, благодаря ти че сподели Hug Съжалявам за загубата и същевременно се възхищавам на духа ти  bouquet

Боби, и аз стискам палци да не се зарази Леичка  bouquet

# 65
Elfie, честито  ylinfant Мисли положително и всичко ще е наред. Напълно разбирам как се чувстваш, аз преди Ник имам спонтанен аборт в 16 седмица заради инфекция Cry. Следващата бременност с Ник вече имах много добър гинеколог, който знаеше историята ми е ме следеше внимателно, отново имаше усложнения и установиха, че имам къса шийка някъде 18 седмица, тогава ми сложиха един силиконов пръстен и трябваше да се пазя. Бременността ми беше доста тежка, но успях да удържа до края. Ако някой ден пак забременея вече ще съм по-спокойна определено, защото знам, че този силиконов пръстен помага.
Water4e, ех, че е хубаво при мама, завиждам определено. Ние не пътуваме на дълги разстояния точно защото Ник не издържа повече от 30 минути в столчето. Вчера с мъжа ми умувахме какво може да помогне и се сетихме, че можем да вземем портативния ДВД прейър в колата. Ник много обича едно детско филмче Chuggington, и ако му го пуснем гледа като хипнотизиран. Дали и Заричка си няма любимо филмче?
Маритке, браво на вас, много се радвам, че нещата са се поуспокоили и вече мислиш и за себе си.
А ние с моя мъж никак не можем да се траем, той нищо не бутва, ако не му кажа, а ако му напомня за нещо се дразни, че съм била диктаторка, освен това е супер изнервен, аз също. Ами как иначе, аз се почупвам от работа, и като благоволи да се прибере, което е обикновено след 20 сяда на дивана пред телевизора и това е, много ме дразни. Sick
Беболинке, Руми, оправяйте се бързо§ Praynig
Цвети, не помня честитих ли ти новата къща, пожелавам ви да я напълните с деца Grinning
И да се похваля, в нашата градина има и друго българче, запознах се снощи с майката и си разменихме телефоните. Simple Smile

# 66
Елфи, май и аз не съм ти честитила   bouquet пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на финала Simple Smile
Флъфи, тоя твоя мъж няма ли да се стяга, много му се ядосвам, като те чета Sad търпение, ще му мине. Бебетата са голямо препятствие, моят например съм сигурна, че ме ревнува от Боби Simple Smile))
Waterche и Боби заспива сучейки, и си играе със зърната ми, и така се нахилва, става ми супер смешно Simple Smile
Дано всичко се нареди с Герчи  Praynig

# 67
Ватерче, добре дошла и да се обадите ако минавате насам!!! За стола нищо не мога да кажа, ное спираме на час и нещо, тя си спи, има ръчка да я дръпна по-полегнала да е сокато спи в единя стол, а другия е на кратки разстояния (в моята кола) и е също с две положения. Гледам винаги трябва да им е удобно като седнат, да си наместят добре д-тата и да имат занимавка - ние имаме книжки, животни, одеало с жаба, смеещо се човече - ей такива щуротии. А за гърдата - давай нещо да държи докато суче, да са и заети ръцете, иначе явно просто търси контакт - те нали с устата и ръцете всъщност установяват мозъчната връзка за текстура, допир и усещането за околни предмети.

Руми, мерси, аз се дезинфекцирам денонощно с един гел, не се бях сетила със сребърната вода да се обтривам всъщност ръце, лице ... голяма бяла птица съм станала (вчера ходих в един магазин - занесох фактура, платиха, оставих стоката, фактурата и парите и заминах, а те викат след мен "парите, парите забрави"...)

Флъфи, поговори с твоя мъж когато е спокоен и възприема (обаче не уикенда, по-скоро вечер или ако може един ден да обядвате заедно между твоята и неговата работа). Обясни му, че до всеки силен мъж има силна жена, затова даваш "насоки", не командваш, просто като е забравил нещо да свърши го подсещаш, защото разбираш, че е уморен и е забравил. Настрой се търпеливо да го изслушваш и да обсъждаш съвместния живот - кажи му, че просто след появата на детето нещата се променят и отговорностите са двойни, защото отговаряте вече и за малкия, тъй като той не може да знае какво му трябва. Ако ти правиш едно, той да захваща друго, което ти преди си правила, но сега не можеш, защото правиш еди-какво си, свързано с детто. Ей така опитай да се "обясните", но на неутрална територия и на спокойствие, без странични дразнители - телевизия с новини и подобни. Стискам палци да се успокоят нещата, виж Мариткини се оправиха Wink

# 68
боби,ние сме с еоправили з амомента.с италианци постоянна оправия не чакам.а за това дето съветваш флъфи направо забрави да успее! хората или сами са усетни или не са.както и моя мъж.нещата с еоправят само когато някой от нас САМ му просветне,а не от приказките на другия.от кога мелим едно и също и все до едни и същи проблеми стигаме периодично! флъфи трябва просто сама себе си д ауспокои и да не отдава толкова значение на дразнителите.примерно дразни я,че мъжа и лежи и гледа тв,а тя прави нещо в кухнята и няма кой да гледа детето.ами да спре с кухнята и да гледа детето,а мъжа и като пита кво има за ядене тя СПОКОЙНО да каже,чепонеже няма кой д аи помогне с детето тя не е готвила:) да седне с Ник до мъжа си и да гледат тв,а той според мен сам ще се усети,че щом тя примерно не готви няма д аима кво да ядат и сам ще я попита:) по пътя на дружески преговори не става,а по пътя на хитринките май по-става.

# 69
  • WA, USA
Аз пък никой не чакам да се сеща. Давам му детето направо, а ако иска да се сърди. Децата са общи, и двамата работим на пълен работен ден, няма място за сръдни и спасяване по индивидуално.
Напоследък даже готви той откакто съм и на училище, аз чистя след него когато намеря време. Не му е хубаво че е разхвърлено, но това са ми възможностите. Whistling

# 70
 Hug Hug HugПривет,мами..Надявам се,всички сте горе-долу добре..или поне колкото може крепите фронта...
При нас нищо ново..чакаме баба да ни глези..на диета сме..и си седим вкъщи,че от яслата,все някое забранено парченце храна ще си открадне и пак ще сме на кота нула...
На мамите,които ме добавиха,б;лагодаря и едни голееееми прегръдки..дечицата са ви страхотни...много да ги слушкате Mr. GreenТо на всичките мами,де,извинявам се...Нашите гарджета са си най-хубави.....
Гледам,обсъждате мъжете и помоща им вкъщи...Аз,независимо,че не работя,дресирах Андреас да мие чинии,да размразява пици,да прави салата и яйца....Общо взето Алекс го научи да си играят след като се прибере,отдавна е забравил да седне сам пред телевизора..но това си е заслуга на детето,не моя..Как да игнорираш като ти скачат по главата с викове "Бабааа"....
Сладка петъчна вечер.........

# 71
Да взема да се разпиша, че тотално съм ви изпуснала  Embarassed .

Стиснати палци и от мен за Герчи и много положителни мисли.
За Йойо и Мента от вас разбирам, че имат проблеми, много ги мисля напоследък, дано всичко е наред.

Елфи, честита бременност, лека и безметежна  Grinning !

На рождениците Бека и Томи честито с голямо закъснение!

Ами май това е, дано не съм изпуснала някой, живот и здраве като пуснете следващата тема пак ще мина да се разпиша  Laughing .

# 72
Хахаха Боби де да бях банната заради нещо сериозно ами то заради ЗАПИС.  Crossing Arms Било безсмислен пост и не трябвало да се ''записвам'' за темите, а да пиша нещо конкретно.  Tired Безсмислен за някой който по цял ден и нощ е вързан на компа може, но за такива като мен които пишат и четат по телефона докато малкия вилнее в някоя градинка не е, защото едва успявам и запис да сложа.  ooooh! Ама явно както казах на някоя мома мъжа й е отказал и тя е решила да коли и беси в БГ Мама.  #Cussing out

За мъжете и моя беше доста глезен от майка си, но откакто е с мен доста самостоятелен стана.  Laughing (наложи му се разбира се)  Mr. Green А пък откакто Борис се роди е станал по-голяма домакиня от мен, разделих задълженията той готви и мие чинии, аз чистя и подреждам. А за малкия няма проблеми винаги го гледа когато ходя на фитнес или имам работа. Лошото е, че Бобчо иска само мами.  Whistling Преди даже мъжа ми го приспиваше, но от 4-5 месеца насам не иска да заспива без мен. Много е кофти буквално нищо не мога да правя без него.  Tired

# 73
  Ехо, как сте. Ние сме в лудницата, днес много неща накупихме за къщата и съм доволна, вече почти всичко основно имаме. Малката имаше темп два дена, очите и продължават да гурлясват и хремата разбира се...Аманннн....
  За мъжете и аз не мисля, че с говорене ще стане, тя Флъфи едва ли до сега не си е отваряла устата. Аз като по темерутеста нищо не пипам. Ако съм в такова положение, ям си след работа, прибирам се, храня детето, къпя го и се намествам на компа. Който му се яде, пазарува, чисти и тн да си го свърши. Той мъжа ми доста помага, но пак не готвя и тн, когато ми е кеф само, да не се разглезваме  Laughing
  Целувки от мен, че ми се яде нещо вкусно, а незнам какво  Crazy

# 74
Запис. Не съм ви чела назад. Честито на тези с поводи, добри мисли за Герчи и Йойо. Болните да оздравяват. Ние май преборихме коликите. Времето е ужасно жегаво и сме навън. Не остава много време за форум. Нямам време за повече конкретика.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт