Деца, отглеждани в чужбина-6

• 35 347
  • 725
  •   1
Отговори
Добре дошли в темата на майки, отглеждащи децата си в чужбина  Grinning !

Тази тема е за онези, които имат дечица на възраст над, или около 12 месеца  Grinning.

Ако имате бебенце, което отглеждате в чужбина, моля заповядайте в темата "Бебета родени в чужбина", която се намира в същия подфорум и изданията и се обновяват периодично.
Ако сте бременна и живеете извън България, моля заповядайте в темата "Бременни майки в чужбина" в Общ отчетен подфорум на раздела "Бременност и раждане".

Чужбински деца

По държави :

Великобритания
:

София на Ell - 07.05.2010
Белла на Winnie - 22.05.2010
Борис на bebolinka82 - 14.08.2010
Луи Масимо на jenny28 - 17.08.2010
Мишел на Miss Fine - 19.10.2010
Ален-Мехмед на Gerchy - 12.12.2010
Виктор на swetla99 - 16.12.2010

Германия:

Изабел на elfie - 29.01.2010
Дара на Tink- 05.03.2010
Лия Мишел на Siiu - 17.07.2010
Емил Пиотр на fleur : ) - 07.01.2011

Гърция

Ребека на Old Sport - 26.03.2010 ( + България § Англия)
Алекс на Илианна- 10.07.2010
Маринела на Kosty - 21.07.2010

Канада
Вики на booboo's mama - 25.10.2010

Испания:

Йоана на Rally_Y - 01.08.2010

САЩ:

Евелин Кристина на hunichka - 27.04.2010
Kaлин на Titina - 24.05.2010
Лилия на Juturna - 09.07.2010
Дамян на Journey - 26.07.2010
Алек на Clairette - 27.07.2010
Николай на mickey_82 - 09.08.2010

Франция:

Моника на Ivеntse - 23.01.2010
Леа Ерика на Bobi40 - 22.07.2010
Емили на madame - 08.08.2010
Луи на cutty - 01.12.2010

Холандия:

Томаз Йозеф на Leprechaun`s mommy - 30.03.2010
Нико на Milla Elaine - 26.09.2010

Швейцария:

Едуард на Бюти - 11.05.2010
Алессандро на Гаца-Баца (maritaa) - 13.07.2010
Ник Тайлър на flufffy - 23.10.2010

# 1
  Да я започнем с още една чиститка за ТОМАЗ, да е много здрав.
  Нека са много здрави дечицата ни и ние и само с хубави новини да я пълним  Hug
  Аз нещо съм крива, но нищо сериозно, напрегнато ми е заради местенето. Малката е по-добре, тази нощ не е кашляла  Praynig , но да не ни е скучно и гурлясаха очичките  Crazy
  Ел, мерси за съвета за козето мляко. Ще видя какво има в магазина, тъкмо щях да питам дали соево мляко например би имало такъв ефект. Притеснява ме, че и тя не е пила животинско мляко никога, не го одобрявам нещо и незнам дали сега е момента да и го въвеждам, ще видим. Вчера и дадох АМ де, то беше рев, то беше чудо...
  Ох, как хубаво съм се тупнала на компа насред кашоните...

# 2
  • Rennes, France
запис и от мен Hug
Цвети  bouquet леко местене Peace
Само добри и положителни новини и емоции да има - лошите бързо да отминават.
Отивам да готвя  chef

# 3
честит рожден ден на Томи красавеца! маги,и на теб честит празник!

цвети,соя не с епрепоръчва за деца под две годинки.нали и ние сме с алергии напоследък,та това разбрах също. на мен лично алерголожката не ми препоръчва да му давам козе мляко.купи и ти оризово или бадемово.продават с епо магазините като нормалните млека,но разбира се не навсякъде ги има.соево навсякъде намирам,но другите две малко ми е трудно.бадемовото има по-хубав вкус.те са подсладени с нещо (не намерих на опаковката да има написано нещо за подсладители,та незнам дали не са си сладки естествено,ама едва ли.... newsm78) и са много вкусни-сипваш и пие.

Алето пак прояви леко алергията.хем точно пък тези дни не се сещам да съм му давала нещо с мляко в него (яде пици от време на време,но се сещате,че ако изяде едно парче щракам с пръсти,а на него има един грам моцарела сигурно и попара със сирене съм му правила,но много отдавна не съм),но много яде телешко месо.то се превърна в любимо всъщност и незнам.подозирам него сега.лекарката каза,че месото не пречи и може да го яде,ама от какво друго може да се е зачервил?

# 4
Цвети заподозрях, че си ти затова се пошегувах така.  Laughing Hug

Ох ама каква съм руса (нищо, че вече бивша Mr. Green) забравих да честитя рождения ден на Томи, да е много весело и послушно дете, а от мама Маги чакаме снимчици (може и във фейса).  Hug

# 5
  • Германия
Честит да бъде този ден,
в който Томи е роден
...и да е жив и здрав и да стане личен юнак!
 Hug

# 6
  • След завоя в дясно
Miss Fine -  bouquet за новата тема!

# 7
Честит рожден ден на Томи- много здраве, игри и забавления. Честит празник на цялото семейство.

аз телешко не давам, давам всъщност но само от фермата на един приятел - знам че се отглеждат на свобода и ядат само трева. От там ядем и яйца...
Соя пък никога не е кусвал Калин ( там има много ГМО)

# 8
  • България/Германия
Честит рожден ден на Томи, да е жив, здрав, (умерено) послушен и много щастлив!  nbirthday

Цвети, успех с местенето и благодарско за новата темичка!   bouquet

Ребека е чудна красавица!  Heart Eyes

# 9
И аз да се плясна, че да не ви загубя Wink успех с местенето на Цвети и много искрени пожелания за риждените дни на Бека и Томи! Помня, аз бях вестоносеца за Томаз Йозеф и така ревах като ми се обади Маги два часа след раждането, у дома, росна росна Wink ние се окопитваме, не че ядем или пием, но пакости и дивотии бол, така че се съвзема патето. Бяхме на зъболекар - ами няма ги тия резци, ако поникнат някъде - добре, ако не - ще ги търсим ... та сме се нахендрили. А за операцията на окото хич и ме мисля сега, след тия системи не знам как ще я дам за пълна упойка...
Прегръдки на всички от нас, добре, че ви има да споделяме, божееее, божее!

# 10
  • Немция
Лепри, 4естито рожденик, да расте здраво, щастливо, безгрижно, сльн4ево дете!!!

Мис Файн, мерси за темата, разбьрзала си се да пускаш нова тема, сигурно заради местенето. Wink Леко и безпрецедентно местене от мен!

Аз гледам фигурно пьрзаляне тази ве4ер, кеф- отдавна не сьм следила пьрвенство.

Бибит4ето май вьрви кьм влошаване- може този пьт хомеопатията да не помогне. По4на да кашля, днес ака пове4е , пак дрискаво- абе, да видим как ще мине уикенда. Мен ме е хванала пак тежка хрема, губя си отново вкуса- аман! Twisted Evil

За млеката- да се изкажа... Mr. Green, както обикновено. Соевото може да провокира алергия, макар 4е не е задьлжително. Бадемовото е на ядкова основа и от тази гледна то4ка не е безобидно, особено за деца с алергия. Оризовото и овесеното имат естествена сладост- ако гледате да е заместител на животинско мляко, купувайте такова, обогатено с калций.

Маритке, в брошурите, дадени ми от алерголога, не се споменава телешкото да е силен алерген, то4но обратното даже. В подробното инфо от спецката ни по хранене месото от теле отново не се води за алерген. Thinking
Специално за мле4ната алергия знам, 4е може алергеньт може да се натрупва с времето и реакция да се прояви сьс закьснение, не на секундата. Когато временно дохранвах Бибит4ето с АМ(на 2 месеца бе6е), нямаше веднага поява на екзема, 4ак след седмица се появи и не можех да разбера какво я е при4инило. Сега ве4е си прави светкави4ни обриви. В на4алото на седмицата бяхме при детския и обсьждахме накратко отново алергията, както и фактьт, 4е при нашето дете алергията е все още много силна. Рекох- сигурно ще я израсне до пьрви клас, а лекарят отговори- има такава вероятност, но не е сигурно. Confused Стана ми едно кривоооо.... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 23:42 от .bibitka.

# 11
Честит рожден ден на Томи   bouquet. Помня аз майка му как гледала пълнолунието и казала "днес ще е"  Mr. Green

Уф, Лилия втори ден поддържа 39С температура, ама естествено всичко й е файн  Tired. Имало някакъв вирус, който бил с висока Т, имало и розеола наоколо, та чакаме да видим нейното от кой десен е.

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 05:12 от Juturna

# 12
Със закъснение честит рожден ден на Томаз. Пожелавам му всичко най-най-хубаво Simple Smile
Весел празник на цялото семейство.

Ние от снощи сме в София. Сега ще звънна на Боби Simple Smile

Мис Файн, мерси за темата  newsm78

# 13
Джут, щъка ли като свободен електрон или е унила? Нашата като беше с 39,5 Т търчеше като луда, после от болката явно се пльосна и така кара като дроб сума ти време.

# 14
Бибитке,мерси за инфото! явно от сирената,които му давам ще да е.натрупало се е значи и сега дава реакция.аз мислех,че не реагира лидо един-два дена максимум,ако не дори веднага значи няма да реагира.а ти не се тормози толкова.като не я израсте пък нищо.много хора са така и и ма много храни гледам за алергични (онзи ден в кауфланд при вас с еоблещих.даже йогурт соев има),а и е по-добре да знаеш поне какво му е и да го предотвратиш,отколкото да незнаеш,както аз бях с големия син.той беше адски зле-екзеи навсякъде и много силни,а сега май почти го  е превъзмогнал казва.та по тази логика и моя опит  има надежда все пак и за бибитчето.

сънувала съм Лилията на джутурна:) нещо по телевизията я даваха,но беше по-голяма (на около 5 години) и с коса до кръста,както и мнооого красива:)

Общи условия

Активация на акаунт