София МЛАДОСТ (18)

• 83 384
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В тази връзка дали ще има нещо за Деня на детето в Младост? Намерих само в Мола на Цариградско. Отделно гледам сега програмата на Детския панаир на 2 и 3 юни.

Всяка година има празненство на площадката пред РУМ-а в Младост 2. Peace

# 241
  • София, България
И всяка година има май безплатни театри в Патиланци (но съоръженията се плащат - и въпреки това е страаашна лудница)

# 242
Случайно някой да разбра каква беше тази какафония със пожарни, полицейски коли и чудеса около 209-ти блок?

# 243
  • София
Случайно някой да разбра каква беше тази какафония със пожарни, полицейски коли и чудеса около 209-ти блок?

И аз се чудя, щото всъщност това е моя блок - и пак неразбрала  Laughing Тоест, ние сме в другия край на блока, входовете след завоя и бяхме много далече от машините, ама ги чувахме.

Мили преместили се дами (Октоподче Wink), добре дошли  Hug Ние се преместихме миналото лято (от Люлин като Стани) и също мога да кажа, че преместването ни донесе само хубави неща, пожелавам и на вас   bouquet 

# 244
  • София
Мами, а има ли начин да се видим по комшийски, очертават се много хубави дни. Сега е светло, може и след работа. Или в събота-неделя. Може и с децата...Може дори и да не на кафе, а в парка или на накоя затворена площадка...

Имате ли някакви предложения и желание да се видим, да се запознаем...

# 245
След известно време се оказа, че моят мъж се е "събудил" от блаженния си сън и се е променил тотално...

Тази перспектива не ме радва изобщо!  Laughing

За 1-ви юни мисля да последвам банера за пингвините в МОЛ-а.

# 246
  • софия
Цитат
На втория етаж във един от входовете живее един клошар.Неговият апартамент се беше запалил.

# 247
Момичета, вчера през нашия блок (303) някой е изоставил три малки, пухкави котета. Котетата са очевидно домашни - не се плашат от деца, не бягат, все още нямат бълхи. Нямам представа дали имат хигиенни навици, но най-вероятно са се научили (изглеждат 2-3 месечни). Ние няма как да ги вземем в къщи, че имаме голямо куче, което така ги стресна, че още съскат при по-рязко движение около тях. Прибрах ги в едно кашонче на стълбището и днес ще ги занесем във ветеринарна клиника да ги прегледат и приютят временно. Ако някой иска коте, нека да ми пише тук или на лични.

# 248
luss, това е добра идея и аз съм "за". Тъйкато съм нова за Младост, нямам си компания за разходки или просто за по приказка.

# 249
  • София
luss, това е добра идея и аз съм "за". Тъйкато съм нова за Младост, нямам си компания за разходки или просто за по приказка.

Аз не работя, затова мога почти по всяко време...

# 250
luss, ще се присъединя и аз. Ние след 10 юни ще сме си в Младост за цялото лято. Можеш да ми пишеш и на ЛС.

# 251

Аз не работя, затова мога почти по всяко време...
[/quote]

Идеално, и аз съм с малката в къщи засега, така че е само въпрос на уговорка и малко слънце Simple Smile Hug

# 252
  • София
Да, и аз съм за, само да минат 2-3 слънчеви дни за да поизсъхне, иначе децата ще са "малките прасенца" Laughing
Ако има повече неработещи - може и през седмицата, дори след 17:00, ако има деца ма детска градина. Не ме притеснява и уикендите, но тогава предпочитам преди обяд.
Давайте своите предложения... Hug

# 253
Здравейте! Моля за помощ, защото трябва да стигна в петък до лекоатлетическия стадион на НСА, а дори не знам къде е. Дали може да ме ориентирате как да стигна до там с градски транспорт? ( намирам се на пазара на Младост 1, но и от метростанция Г.М.Димитров мога да направя връзка...)

# 254
Здравейте! Моля за помощ, защото трябва да стигна в петък до лекоатлетическия стадион на НСА, а дори не знам къде е. Дали може да ме ориентирате как да стигна до там с градски транспорт? ( намирам се на пазара на Младост 1, но и от метростанция Г.М.Димитров мога да направя връзка...)

Вариант 1- автобус 88 и прекачване на спирката на Лесотехническия на автобус 280, посока Студентски град.
Вариант 2 - метро до станция Г. М. Димитров и от там отново автобус 280.

Общи условия

Активация на акаунт