София МЛАДОСТ (18)

• 83 407
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Ако стадиона на НСА е там където си мисля автобус 280 спира пред него. От Младост 1, ще вземеш автобус 88 за 2-3 спирки и в Дървеница трябва да се прекачиш на 280 в посока към Студентски град.

# 256
А стадиона близо ли е до ректората на НСА,  който не е ли последна спирка на 280 или как да позная на коя спирка да сляза?

# 257
Да, на последната спирка на 280 се намира. Влизаш през главния вход на НСА. Там просто попитай охраната, ще те упътят.

# 258
Много ви благодаря!!!

# 259
Благодаря за идеите за 1 юни. Пингвините в МОЛа си ги бяхме заплюли /щото и малката и аз сме им фенове/, но търсех и нещо за през деня. Само дано не вали...пак Simple Smile

Към мамите, които искат да се съберат "на  по слънце" - може ли да се включим и ние? На линия сме след 17.30.

И един въпрос към, тези които са се преместили по отдавна - как понесоха вашите деца промяната? На моето много му липсват приятелите и все казва, че макар и тук да е хубаво в Люлин било по хубаво, щото "всичките ми приятели живееха наблизо". След такива думи и мен ме обхваща една носталгия Sad .

Наблюдавам интересно явление...миграция от Люлин към Младост...при това гарнирана с положителни промени. Явно в Младост има някаква "магия"

Хубава вечер

# 260
Здравейте,
вчера беше първо класиране в 81соу и сме приети  Simple Smile. Имаше и родителска среща на която се представиха учителките поемащи 1 ви клас от септември. Моля, ако някой има мнение за Петя Петкова, Мирослава Христова и Иванка Илиева да го сподели. Благодаря ви предварително  bouquet

# 261
Здравейте,
вчера беше първо класиране в 81соу и сме приети  Simple Smile. Имаше и родителска среща на която се представиха учителките поемащи 1 ви клас от септември. Моля, ако някой има мнение за Петя Петкова, Мирослава Христова и Иванка Илиева да го сподели. Благодаря ви предварително  bouquet

Честито  Peace
Може би е по-добре да прочетеш в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285000.405 и да зададеш и там въпроса си.
Ако не бъркам Мирослава Христова е сравнително млада имам предвид доста по-млада от останалите учителки - ако е тя препоръчвам ти я. Peace

Имам едно питане - има ли някой идея къде в Младост мога да дам да ми минат на пико коприна?
Много ми е важно и разчитах на ателието до Мармо, но там се оказа че имат само оверлог - така че давайте координати моля  Praynig

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 14:18 от Lennyh

# 262
  • София - Младост 1А
Привет момичета.
Да се похваля - имам си прекрасна дъщеричка - Мария. Роди се трудно, но резултата е ужасно сладък и трудно й се устоява. Вече сме си вкъщи и се борим... с всичко. Grinning

И Пепи е приет в училище - в 125-то, в руската паралелка. Стискам палци да са добре децата ни и да им върви.

# 263
Дрина, да ти е жива и здрава малката Мария!

А Пепи дано си хареса синьо-жълтата класна стая.  Grinning

# 264
Drina, честита дъщеричка!
Да е жива и здрава!

На теб - бързо възстановяване, а на баткото - много успехи в училище!   bouquet

# 265
Честито Дрина! Със здраве да расте малката принцеса! Честито и за малкия само отлични оценки!!!  Hug Hug

# 266
Честото Drina   bouquet
Здраве и късмет на малката Мария!
Да слуша и да хапва Simple Smile

# 267
  • с/у ОколоМръсТното
Честита ти Мария, Дрина!   bouquet
Благословена да е с това прекрасно име  Hug

# 268
  • София
Привет момичета.
Да се похваля - имам си прекрасна дъщеричка - Мария. Роди се трудно, но резултата е ужасно сладък и трудно й се устоява. Вече сме си вкъщи и се борим... с всичко. Grinning

И Пепи е приет в училище - в 125-то, в руската паралелка. Стискам палци да са добре децата ни и да им върви.

Честита ти малката принцеса. Здраве и щастливо детство!

Честито и на Пепи  bouquet, ние също догодина ще сме първолаци...

# 269
  • София, България
Честито бебе и от нас  Hug

Момичета, знаете ли, утре в колко ще пее Графа пред общината и в колко ще е зарята?

Общи условия

Активация на акаунт