Кое е най-доброто училище в Младост според вас?

• 129 036
  • 802
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Моля за мнение за г-ж Донкова(хореография) и г-ж Атанасова(рисуване) от 144.  Praynig

# 406
И аз се интересувам от г-жа Атанасова в 144-то, тъй като сме класирани в нейния клас.

# 407
  • с/у ОколоМръсТното
Моля за мнение за г-ж Донкова(хореография) и г-ж Атанасова(рисуване) от 144.  Praynig

Донкова не я познавам.
Атанасова е много добър човек, като преподавател не я знам.

# 408
  • София
аз искам да спомена, че сме приети в 144 с музика, но няма да се запишем тъй като сме приети и в НМУ (1 клас).
т.е. поне първата резерва може да се запише на наше място.

много се чудих, дано съм направила правилен избор...

# 409
  • Русе/ София
Ако сме се записали на училище за предучилищна група (5 г) от тази есен и сега се оказа, че с невероятен късмет сме приети в градина на днешното класиране, която хем ми е по-близо, хем детето е цял ден...трябва ли да се обадя да я отпиша в училището и ще има ли някакъв проблем според вас  newsm78  Много ми е неудобно, признавам си.... Все пак подадох заявление до директорката, че искам да бъдем в еди кое си училище и сега....как да си оттегля молбата.. Embarassed Направо съм в паника. Sick

# 410
  • София
Елида не се притеснявай, ще запълнят мястото веднага

# 411
И аз мисля, че няма никакво място за притеснение...Нито училището, нито градината щяха да са притеснени, ако детето ти не беше класирано никъде /в тези случаи трябва да си в паника/, така че - в правотото си да кандидатстваш на две места Peace

# 412
  • Germany
Не мога да препоръчам читаво училище в Младост, но напълно споделям негативните отзиви за 128о. Съжалих 1 милион пъти, че го избрах за синът ми. Добре, че заминахме в чужбина 2рият срок. Тотална липса на контрол и дисциплина. Мизерни условия и прахуляк по стаите. Непрекъснато се събираха пари за някакви ремонти и подобрения. Масово изкукали учителки, особено тази на предучилищната, която водеше занималнята на нашите деца 2 пъти седмично. Големите ученици си пушат пред входа и търчат като ненормални по коридорите. Категорично не бих препоръчала училището!

# 413
  • СОФИЯ
Здравейте, искам да ви попитам дали някой от вас знае кои госпожи ще поемат първолачета в 125СОУ с профил немски и разбира се, ако имате малко повече информация за тях да ги споделите.

# 414
  • Sofia
Привет, като мама на предстоящ първокласник догодина, ви изчетох с голям интерес. Фаворитите ми от тук са 39 и 10 соу. Тъй като за подаване на документи за предучилищна сме изпуснали срока писах и в двете училища, от където за моя изненада отговориха че имат свободни места и мога да си подам молбата на място. Сега дилемата ми е следната, повече клоня към 39то, тъй като е по-близо до нас, но по-големия ми проблем е, какво правя с баткото от 12,30ч до края на деня. И двамата с мъжа ми работим, а подгответо свършва в 13ч. в най-добрия случай. Та споделяйте мили мами, какво правихте с вашите деца в предучилищна? Приемам предложения всякакви, възможност да плащам на жена допълнително, за съжаление нямам. Пишете и още впечатления и мнения за двете училища, ще съм много благодарна.
Поздрави и хубаво лято  Hug

# 415
Candygirl в близост до 39-то училище има доста прилична Частна занималня - таксата беше съвсем приемлива, собственичката е свестна жена и си разбира от работата ... все пак мнението ми е с 2 години давност, така че дено има някой да се изкаже с по-скорошни впечатления.
А иначе това е Занималнята- съветвам те още сега да се срещнеш и уговорите с дамата, тъй като местата и се заемат бързичко Peace

# 416
  • софия
Здравейте! Включвам се само да похваля 125 училище-имам седмокласничка,която завършва математическата паралелка.Класа постигна страхотни резултати на ВО -от 72 пълни шестици в цяла София по МАТ, 9 са от нашия клас,почти всички останали са с резултат над 5.50! Всичко това се дължи основно на госпожата по математика-Камелия Николова!  bouquet Наистина по БЕЛ всички ходеха на уроци,но това е нормално-часовете са им малко.Всички деца от класа ще влязат в т.нар. елитни гимназий. Така че ако някой има намерение да учи в тази паралека(г-жа Николова поема 5 ти клас),дори и да няма желание да се занимава с математика,ще получи стабилна подготовка за изпитите,важни за всяка една гимназия. Peace

# 417
  • Sofia
Candygirl в близост до 39-то училище има доста прилична Частна занималня - таксата беше съвсем приемлива, собственичката е свестна жена и си разбира от работата ... все пак мнението ми е с 2 години давност, така че дено има някой да се изкаже с по-скорошни впечатления.
А иначе това е Занималнята- съветвам те още сега да се срещнеш и уговорите с дамата, тъй като местата и се заемат бързичко Peace

Lennyh много благодаря за отзивчивостта и предложението  Hug

# 418
Привет, като мама на предстоящ първокласник догодина, ви изчетох с голям интерес. Фаворитите ми от тук са 39 и 10 соу. Тъй като за подаване на документи за предучилищна сме изпуснали срока писах и в двете училища, от където за моя изненада отговориха че имат свободни места и мога да си подам молбата на място. Сега дилемата ми е следната, повече клоня към 39то, тъй като е по-близо до нас, но по-големия ми проблем е, какво правя с баткото от 12,30ч до края на деня. И двамата с мъжа ми работим, а подгответо свършва в 13ч. в най-добрия случай. Та споделяйте мили мами, какво правихте с вашите деца в предучилищна? Приемам предложения всякакви, възможност да плащам на жена допълнително, за съжаление нямам. Пишете и още впечатления и мнения за двете училища, ще съм много благодарна.
Поздрави и хубаво лято  Hug
До 10-то в читалище Младост също има занималня. Работят и през лятото. Мисля, че цените им не са високи. Не знам как е обаче предучилищната в 10-то. Като за училище не го препоръчвам на никой, но преди няколко години г-жата в предучилищната беше много добра.

# 419
  • Страната на чудесата
Занималнята вече не е там, преместен и е адреса. Казва се Ния и имат повече инфо на сайта си Peace

Общи условия

Активация на акаунт