София МЛАДОСТ (18)

• 83 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Цитат
    Имам едно питане - има ли някой идея къде в Младост мога да дам да ми минат на пико коприна?
Много ми е важно и разчитах на ателието до Мармо, но там се оказа че имат само оверлог - така че давайте координати моля
Виж в РУМ-а на втория етаж.Мисля,че ще ти свършат работа.

# 271
Честито бебе и от нас  Hug

Момичета, знаете ли, утре в колко ще пее Графа пред общината и в колко ще е зарята?

от 20:00 до 21:00 ще пее Графа и 21:00 е закриването  Simple Smile

# 272
Дрина, честита радост - да е добричка и кротичка - ще се справите!
На баткото честито - учителката по руски е много добра, дано има късмет и с класната  Peace

smehorana ще проверя и там, но мацката ми каза че нямат, защото и тя е търсила преди ...
Дайвайте координати и на други ателиета, които знаете моля ви  Praynig  bouquet

# 273
Lennyh, то надали, ама има една шивачка във вътрешния двор на новите 301/302 блокове, точно с/у Кауфланд (там, където се плащат и сметките). Някъде по пазарите - Младост-1, Младост-1А ...? Сигурно не съм много от помощ, но само за това се сещам.

# 274
  • София - Младост 1А
Около нас знам 3 шивачки:
- на първата пътека, по средата, от ляво (ако вървиш към спирката). Павилиона е боядисан в тъмно червено.
- срещу пътеките, в белия блок - този, в чието продължение е клубчето Слон балон
- в сградата пред червения мол. Тази, в която на ъгъла има магазин за обувки - Мегиас или нищо такова. Шивашкото ателие е на втория етаж.

Аз съм носила само при тази на пътеките, другите просто съм ги виждала.

# 275
  • София
Lennyh ,на пътеките има един шивач ,които има доста машини ,но май взимаше скъпо (миналото лято за стесняване на горнище на бански ми поиска 15 лв).

# 276
Здравейте! Аз съм Диди и с радост се присъединявам към голямото семейство Младост. Бременна съм с термин 6 август.

Някоя от вас беше питала за фитнес в Младост 4. Има в моя блок на партера- бл.429. Не знам какви са цените.

Успешна седмица на всички!

# 277
Питах в една друга тема, но да питам и тук, че има по-голяма вероятност да сте запознати.
Та имате ли идея дали поляната около новата метро станция между Младост 1А и Младост 3 ще бъде облагородена по някакъв начин?
Такава кал и тиня е, че направо не е истина. Заблатило се е и вечер се чува крякане на жаби  Crazy
Нашият блок е срещу метро станцията и по цяла нощ слушаме жабешки симфонии  Mr. Green

# 278
Да, отгоре ще минава продължението на бул. Сахаров - като доколкото знам в края на месеца ще стартират работата - имаше някакво интервю по темата.

# 279
Не става ли въпрос за кръстовището Андрей Сахаров – Андрей Ляпчев?
Не мога да си представя тук да продължи Сахаров. Освен това в момента се строи жилищна сграда точно в поляната между Била и метро станцията, което тотално пречи на изграждането на път.

# 280
Ами в рапортажа, който беше по повод откриване на метростанцията го казаха, защото водещия излишно попита за инфраструктурата. Обясниха, че булеварда ще бъде продължен отгоре върху метрото ..
Ето го въпросният репортаж http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/kde-e-novata-spirka-na-metroto.html

# 281
 Laughing Вярвам ти, обаче сега точно отгоре върху метрото се строи 8 етажна жилищна сграда  Crazy като до момента са стигнали до третия етаж.
Колкото и фантазия да имам, не мога да си визуализирам как би изглеждало това, пък и до къде ще стига този булевард- до Горубляне ли?  Laughing

# 282
...Колкото и фантазия да имам, не мога да си визуализирам как би изглеждало това, пък и до къде ще стига този булевард- до Горубляне ли?  Laughing

Скоро не съм минавала оттам и не знам какво се строи, а иначе може да се влива в шосето към Горубляне или пък в Цариградско, за да спести част от трафика по Малинов, но нямам идея кое от двете, тъй като никой не спомена крайната дестинация в репортажа.

# 283
Дам, изгледах репортажа.
Ще видим. Поне жабите няма да продължават да крякат  Laughing

# 284
Аз се кьоравих сега по някакви устройствени планове тука и доколкото разбирам ще продъжат Андрей Ляпчев /със завой към Цариградко и летището/, но и доста блокове ще има. Вие като мен ли виждате?

Общи условия

Активация на акаунт