София МЛАДОСТ (18)

• 83 431
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Аз се кьоравих сега по някакви устройствени планове тука и доколкото разбирам ще продъжат Андрей Ляпчев /със завой към Цариградко и летището/, но и доста блокове ще има. Вие като мен ли виждате?

Shocked Явно ми е доста бедна фантазията. 7 нови жилищни сгради върху блатото над метрото  Laughing
Но Сахаров ще се слее с Ляпчев при Младост 3 и фактически полето няма да го облагородяват, а ще чакат да дойдат строителите да строят блокове. До тогава жабите ще си крякат.

# 286
Момичета, преди време бях писала тук, че ни предстои преместване в Полигона. Кооперацията вече е факт, а ключовете ще са в нас най-късно до 2 седмици. Трябва да запиша дъщеря си в предучилищна група и утре ще нося документите в три от училищата в Младост. Моля ви за отзиви за 8 СОУ, 10 СОУ и 118 СОУ (на чийто сайт пише, че е изтрит, поради шокиращото поведение на директора???).

# 287
Тук са обсъждани училищата, не знам дали би могло да ти е от полза: Кое е най-доброто училище в Младост според вас?

# 288
Shocked Явно ми е доста бедна фантазията. 7 нови жилищни сгради върху блатото над метрото  Laughing
Но Сахаров ще се слее с Ляпчев при Младост 3 и фактически полето няма да го облагородяват, а ще чакат да дойдат строителите да строят блокове. До тогава жабите ще си крякат.

Ако мога да избирам бих предпочела жаби пред шосета ....  Mr. Green  Peace Mr. Green
polito_87 училищата, на които си се спряла са доста далеч едно от друго и са със различен профил, по какъв критерий избираш?

# 289
Поли, в 10-то няма ПУ, а и не е за препоръчване.
Защо не кандидатстваш в 17-то ЦДГ? Откриха 50 места за набор 2007, желаещи почти няма, а и е до Окръжна болница, т.е. само пресичате и сте там? И няма начин да не ви приемат.  Simple Smile

# 290
Касита, малкият ми е там трета резерва, но Ели е 2006, а не 2007 и няма свободни места.

Иначе в 10 СОУ ми казаха, че имат подготвителна група (даже са 2).

Критерият, по който избирам училищата, е да са по-близко до кооперацията, в която ще живеем. И аз не знам какво да правя и на кое да се спра  Tired

# 291
Видях, че малкият е в резерва там. Успех на следващо класиране.
10-то ви е далече. Аз бих се спряла на 118-то.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 17:16 от Касита

# 292
В 17 ОДЗ има 1 място за 2006 набор, а няма чакащи; в 75 ОДЗ също има 1 място.
Въпросът според мен е дали предпочитате училище или ДГ.

# 293
tini-mini, е права. Това са също варианти. А и влезели Тя в 17-то ОДЗ, което препоръчвам с три ръце и пет крака, то и Той директно има 0,1 т отгоре.

# 294
  • София
Поли, в 10-то няма ПУ, а и не е за препоръчване.
Защо не е?
Аз мислех там да запиша малкото, но догодина.
10-то е с малко ученици. Би трябвало да имат подготвителна. Когато търсих за големия се чудех между 144-то и 10-то, но в 10-то нямаше никаква организация за това.
Сега обаче 10-то ми е много по-удобно. А и знаейки колко е важно това подготвително обучение, ми е все едно къде ще е записан.

# 295
Защо не е за препоръчване ли? Лични впечатления. Следя отблизо сегашният първи клас и нещата като организация, дисциплина, обучение не ми харесват.

# 296
  • София
А аз следя този, който тази година беше втори и родителите са доволни...
Явно си е до късмет.
Ще събирам още впечатления до догодина.

# 297
а до колко ч. са първокласниците вечер? зависи от училището, предполагам...

# 298
  • с/у ОколоМръсТното
а до колко ч. са първокласниците вечер? зависи от училището, предполагам...

По принцип те са само 1-ва смяна и още преди 12ч. на обяд са свършили за деня.
После има занималня... Моят не е ходил, но май е до 17.30-18.00ч.
Това в 144 СОУ.

# 299
Здравейте, момичета! Аз пак с въпрос към вас...
Замислила съм се да изкарам шофьорски курс, но не мога да преценя къде. Вие можете ли да ме насочите? Иска ми се само мястото за провеждане на теоретичното обучение да е наблизо, за да не губя време в предвиждване и да оставям задълго малкия.

Общи условия

Активация на акаунт