София МЛАДОСТ (18)

• 84 420
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Момичета да ви кажа ако не сте чули от 1-ви-до 18-ти юли няма да има топла вода поради профилактика Sad вече обмислям временно изнасяне-който има бойлер си е най-добре!
Нямаше ли да е през август това нямане?  newsm78
Дрина, мерси за отговора!   bouquet И аз съм изумена от това чакане от предния ден от обяд, но ще трябва и аз да направя такава организация явно.  Crazy
Да е жива и здрава новородената Виктория!   bouquet

# 436
Жива и здрава да е малката Вики и дано побеждава в живота си занапред  Peace
В класа, в който бяхме ние в 125-то - беше смесен с немски и руски. Със немския беше пълна трагедия ( сина ми беше в тази част), докато преподавателката по руски ми направи много добро впечатление, а и на края на годината децата изнесоха програма на руски и смея да кажа, че се представяха много добре  Peace
Дано и при вас се получи така.

Колкото до безумното чакане ....  ooooh! няма да се изказвам  ooooh!

# 437
  • София-Младост
Жива и здрава да е малката победителка Вики!
Момичета да ви кажа ако не сте чули от 1-ви-до 18-ти юли няма да има топла вода поради профилактика Sad вече обмислям временно изнасяне-който има бойлер си е най-добре!
На мен по тел. преди ми казаха 1-15 август... newsm78

# 438

Да не би да е различно за различните райони на Младост - защото и на мен ми се струва, че беше от 1-ви август някъде.  Twisted Evil

# 439
  • София-Младост

Да не би да е различно за различните райони на Младост - защото и на мен ми се струва, че беше от 1-ви август някъде.  Twisted Evil
Аз го писах и тогава се бях обаждала в ТЕЦ-Изток, оттам казаха тези дати и  че важи за цяла Младост.
Сега пак се обадих 1-15 август, профилактиката е за целия ТЕЦ.

# 440
На мен ми каза една съседка която работи в тец- и отговаря за Младост...възможно е и да е сгрешила,пак ще попитам newsm78 Миналата година нямаше,но по-предната си се измъчихме и затова мисля отсега варианти,че е ужасно без топла вода.

# 441
  • София, България
Здравейте, мами  Simple Smile

Скоро и аз ще ставам мама и съм в едно щураво търсене на педиатър в Младост  ooooh! Та май съм се насочила към доктор Ранева в 25 ДКЦ, ама ми се иска да говоря лично с нея, а не по телефона, пък в темите намирам само неин телефон. Та може ли някоя да ме опъти в кой кабинет е и кога мога да я открия в поликлиниката?
Благодаря ви предварително  Hug

# 442
  • София-Младост
Здравейте, мами  Simple Smile

Скоро и аз ще ставам мама и съм в едно щураво търсене на педиатър в Младост  ooooh! Та май съм се насочила към доктор Ранева в 25 ДКЦ, ама ми се иска да говоря лично с нея, а не по телефона, пък в темите намирам само неин телефон. Та може ли някоя да ме опъти в кой кабинет е и кога мога да я открия в поликлиниката?
Благодаря ви предварително  Hug

Звънни на регистратурата на 25 ДКЦ  и попитай, или на самата лекарка, най-малкото да знаеш на коя дата кога да отидеш на място.

# 443
Доколкото знам д-р Ранева не поема нови пациенти. Иначе кабинета и е в ниската част на поликлиниката отдясно - там където е полегатата пътечка за качване. Влизаш и пак вдясно - последния кабинет срещу теб е нейния.

# 444
  • София, България
Доколкото знам д-р Ранева не поема нови пациенти. Иначе кабинета и е в ниската част на поликлиниката отдясно - там където е полегатата пътечка за качване. Влизаш и пак вдясно - последния кабинет срещу теб е нейния.

Много благодаря   bouquet

# 445
Здравейте ,
относно темата за добър педиатър , аз скоро минах по същия път ..
Избрах си др.М.ИВАНОВА..по препоръки на други младост-ски мами..
Ние сме при нея, много е добра , мила и съвременна...Просто казвам мнение:)

Поздрави

# 446
Много спешно ми трябва информация къде в Младост (най-добре Младост 2) има копирен център, който да работи утре от рано  Praynig

# 447
  • София - Младост 1А
Сещам се на първи пас само за книжарницата в Младост 1, на спирката на метрото. Срещу детския магазин, от страната на зеленчуковия пазар.
Тази в Младост 1А вече не работи в събота.
Друг вариант и вероятно работи от рано е Офис 1 в Кондора. Там би трябвало да имат копирни услуги.

# 448
Офис Уан в Кондора събота работят от 9 часа.

Ако наистина ти е нещо супер спешно и не е обемисто, мога да ти го снимам у нас.

# 449
Drina,благодаря !

Office 1 е от 9, а на мен ми трябва от 8  Blush
Ясно ми е, че няма да има такова в Младост...Ще седя по нощите да си пиша на лист  Crazy Утре имам защита на курсова работа и ми се искаше да си нахвърлям малко бележки по слайдовете, че 100% ще пропусна нещо  Crazy

Спирането на топлата вода звучи ужасно...Ако е август направо не ми се мисли. Тогава ще сме се закотвили в София, че аз се връщам на работа. Оф, каква е тази отживелица със спирането на водата  ooooh! Сигурно само в Бг и някъде из страните от Третия свят има такова чудо  ooooh!

Епона, то ще са 2 страници бележки, ама къде ще те занимавам...

Общи условия

Активация на акаунт