София МЛАДОСТ (18)

• 83 362
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз до метрото в Младост 3 съм ходила само през Рувекс и от там не става с количка, определено.

За площадката пред 231 блок ли казвате че се работи? Това ще е супер, че тия дни като излизахме все се чудех кога някое дете ще се пребие там. Дупки, отгоре шперплат и децата се друсат на него...

# 166
  • София
Страхотна новина е това за градинката, нямам търпение уикенда да я видя  Grinning

aspasia, синът ми ходи на хип-хоп, но групата е за по-големи деца (на 11г той е най-малкия там)  но може би имат и други групи за по-малки. Залата е точно срещу Пухената къща, пише, че е за Айкидо, но има и хип-хоп, надолу се слиза по едни стълбички.

# 167
  • Русе/ София
Като стана дума за площадката в паркчето зад 231 блок, и аз да попитам: това изкуственото езеро сега ли е направено, виждам че се работи по нови уреди, с гумирана основа отдолу, само езерото не си го представям в тази картинка - как се пълни - от дъждовете ли? И не е ли опасно за децата - нищо че е плитко  newsm78

# 168
  • София
От една година насам езерото си е все празно. Дребосъчка там тренира алпинизъм  Laughing

# 169
Момичета, благодаря за отговорите за детките клубове. Hug
Голямо единодушие по отношение на "Пухената къща".  Laughing
Погледнах им в сайта, но улицата, на която се намират нищо не ми говори.
Може ли някакъв ориентир как най-лесно да ги намеря ?

# 170
Слънчев_лъч,Улицата, която води до РУМ-а в Младост 2, накрая завършва с едно Т образно кръстовище - завиваш наляво и след около 100-200 метра пак от лявата ти страна ще го видиш на приземния етаж на една нова кооперация е до блокове 206а и 206б.
Бърди, това езерце последно е било пълно, когато аз бах дете .... да не казвам кога е било това  Mr. Green
Днес посетихме разкопките да видим как вървят, но след поредицата от тичане и тръшкане, както и грабене на всяка чужда играчка, която ни попадне пред очите реших, че предпочитам да се приберем, дано скоро направят наистина площадките, защото вече се чудя с какво да го занимавам  Crazy Rolling Eyes

# 171
Lennyh, благодаря, ориентирах се.  smile3525

# 172
Мерси за отговорите за метрото. Все пак минах по тази "опасната" уличка, много е близо, но си е неприятно с количката. Дано скоро я оправят. То въобще цялата спирка си е направо в нищото.

Сега нещо друго да ви питам. Някой знае ли кога точно ще е профилактиката и кои ще са тези 15 дни, през които няма да имаме топла вода?

# 173
aspasia, синът ми ходи на хип-хоп, но групата е за по-големи деца (на 11г той е най-малкия там)  но може би имат и други групи за по-малки. Залата е точно срещу Пухената къща, пише, че е за Айкидо, но има и хип-хоп, надолу се слиза по едни стълбички.

Благодаря, ще се разходим някоя вечер да проверим Wink

# 174
  • София
Здравейте, момичета,
обръщам се към вас с молба за помощ. Днес изгубихме папагалчето си. Излетяло е през терасата. Живеем в Младост 1А до 145 СОУ. Женско вълнисто папагалче, бяло със синьо гръбче и синьо петънце на вратлето. Питомно е, игриво, като ни идват непознати хора на гости, каца и при тях, така че е много вероятно да отиде при непознат човек.
Ето линк със снимки.
А тук повечето клипчета са с папагалчето.
Моля, ако го видите, хванете или чуете нещо за него да ми пишете. Надявам се да го открием, децата много страдат за него...

# 175
  • София-Младост
Без топла вода ще сме от 01 до 15 август.

# 176
  • София - Младост 1А

Всички Младост-и ли?

# 177
  • София-Младост

Всички Младост-и ли?
Да, целият ТЕЦ София-Изток спирал работа...

# 178
 Twisted Evil #Cussing out ми да що да не ни спрат топлата вода в най-голямата жега ....

# 179
  • София-Младост
Twisted Evil #Cussing out ми да що да не ни спрат топлата вода в най-голямата жега ....
Няма да е интересно през другото време;)

Общи условия

Активация на акаунт